Οι πλαστικοί s4 12/67 με 6.45 καψούλι. έτσι τους πρέπει να κελαηδούν ακόμα. Μπραβο
66.10 ειναι και δεν παει το μιαλο σου τη κανουν στα τσιχλωνια....
Καλυκας 30 χρωνων μπαρουτι το ιδιο σκαγια 20 χρωνων.....μονο ο τασκωφ μου το χαλασε λιγακη.....
Οι πλαστικοί s4 12/67 με 6.45 καψούλι. έτσι τους πρέπει να κελαηδούν ακόμα. Μπραβο
Έχω φωρτωσει από αυτούυυυυυς ένα καράβιwinchester χάρτινοι σε κατάσταση βιτρίνας
66.10 ειναι και δεν παει το μιαλο σου τη κανουν στα τσιχλωνια....
Καλυκας 30 χρωνων μπαρουτι το ιδιο σκαγια 20 χρωνων.....μονο ο τασκωφ μου το χαλασε λιγακη.....
Και αφλογιστιες και βραδυφλογιες κανουν 1-2 στο κουτι μου εκαναν περσι,θελουν προσοχη ,να τυχει στην τσιχλα δεν τρεχει τιποτα αλλα σε περδικα και μπεκατσα δεν ρισκαρωΜιχάλη πολύ ωραία, τα 6.45 δεν κανουν αφλογιστίες;
70αριδες ακριβώς65αρηδες η 70αρηδες...???
Μιχάλη πολύ ωραία, τα 6.45 δεν κανουν αφλογιστίες;
Και αφλογιστιες και βραδυφλογιες κανουν 1-2 στο κουτι μου εκαναν περσι,θελουν προσοχη ,να τυχει στην τσιχλα δεν τρεχει τιποτα αλλα σε περδικα και μπεκατσα δεν ρισκαρω
Με χάρτινο ιδεαλ εριξα και άργησε να σκάσει..Μεχρη στηγμης δεν εχω καταλαβη κατι...καμοια 30αρια που εχω ρηξει ηταν ....ρουκετες.....
Για αυριο που εχει ολοημερο περπατητο θα σας πω καλητερα.....
Και αφλογιστιες και βραδυφλογιες κανουν 1-2 στο κουτι μου εκαναν περσι,θελουν προσοχη ,να τυχει στην τσιχλα δεν τρεχει τιποτα αλλα σε περδικα και μπεκατσα δεν ρισκαρω
Ποσες τσιχλες πηρεςΜολλης γυρησα απο ενα περπατητο...40-45 φυσιγγια και προβλημα σε ΚΑΝΕΝΑ........
Δεν σφαζης κανενα ναδουμε εντοστια
Λες.. απορία το έχω..Δεν σφαζης κανενα ναδουμε εντοστια
Εγω ναδεις.τη υλικο να βαζουν να φενετε η τουφεκιαΛες.. απορία το έχω..
Κοίτα να γίνει το δωμάτιο DISCOΕγω ναδεις.τη υλικο να βαζουν να φενετε η τουφεκια
25....... δεν ντουφεκαγα καλα σημερα...καποιος π...στης με ματιασε....Ποσες τσιχλες πηρες