Μιλαω για μαμισια τσοκακια,αμα βιδωσεις φιδισιους εγκεφαλους δεν ξερω....Με το αναλογο τσοκακι και νουμερο σκαγιων πιστευω να κανει ολα τα χατίρια.
Το παλιο 30αρι ηταν με aquila 24 αμα δεν κανω λαθος και drago στο 1,46-48.
Μιλαω για μαμισια τσοκακια,αμα βιδωσεις φιδισιους εγκεφαλους δεν ξερω....Με το αναλογο τσοκακι και νουμερο σκαγιων πιστευω να κανει ολα τα χατίρια.
Ναι εναλαξιμα εννοω οχι τιποτα σπέσιαλΜιλαω για μαμισια τσοκακια,αμα βιδωσεις φιδισιους εγκεφαλους δεν ξερω....
Το παλιο 30αρι ηταν με aquila 24 αμα δεν κανω λαθος και drago στο 1,46-48.
Μισοταπο με κλειστα τσοκ και μολυβδινα ημισκληρα,γεμιζεις περιφεριακα.Ναι εναλαξιμα εννοω οχι τιποτα σπέσιαλ
Με ντιανα και ντεμι φιλε εχω κανει τρομερες lr τουφεκιες εποχες 2000- 2001 με super felt στα περιοδικα τοτε ανέφεραν 206 formula δεν ορκιζομαι κιόλας?Μισοταπο με κλειστα τσοκ και μολυβδινα ημισκληρα,γεμιζεις περιφεριακα.
Μεγαλη η παραμοφωση και κανει ζημια απλα.
άμα δεις τι κάνω εγώ με αυτό το συνδυασμό θα αναθεωρήσειςΜισοταπο με κλειστα τσοκ
Μακαρι...άμα δεις τι κάνω εγώ με αυτό το συνδυασμό θα αναθεωρήσεις
Ημουν σιγουρος...Εισαι μεγαλος φαν της cheddite......και οχι αδικα........Απονε με σκότωσες!Δεν έριχνα τίποτα άλλο.30 γρ Ν10 στις μαύρες και στα ορτυκια.Μπασιματα τσίχλας Ν9 και μέχρι το τέλος της σεζόν.Κριμα που τα σταμάτησαν.
οχι δεν ειναι το ιδιο..τουλαχιστον ως προς την βυσματωση....
Σωστα....Το παλιο 30αρι ηταν με aquila 24 αμα δεν κανω λαθος και drago
Ετσι ελεγαν οντως..Ηταν στο κουτι με τον φασιανο?Με ντιανα και ντεμι φιλε εχω κανει τρομερες lr τουφεκιες εποχες 2000- 2001 με super felt στα περιοδικα τοτε ανέφεραν 206 formula δεν ορκιζομαι κιόλας?
Αλεξ δεν τα εχω ριξει(γιατι δεν ετυχε)σε καρτερι κ μακρινες τουφεκιες κ εκει δεν ξερω να απαντησω...αλλα σε τουφεκιες περπατητου με τσοκ 1-3 κ 18,2 αυλο κανει παταγο κ χωρις της μολυβδωσεις τον διασπορας με ελικοειδη..Μισοταπο με κλειστα τσοκ και μολυβδινα ημισκληρα,γεμιζεις περιφεριακα.
Μεγαλη η παραμοφωση και κανει ζημια απλα.
Τάσο ντουφεκια με 3* στα 35+ και δεν...Επεφτε το μαδημα σύννεφο αλλά δεν την κράταγε.Δεν φτιάχτηκε άλλωστε για αυτόν τον λόγο.Γνωμη μου από τα χιλιάδες της εταιρίας που έχω ρίξει.Ημουν σιγουρος...Εισαι μεγαλος φαν της cheddite......και οχι αδικα........
οχι δεν ειναι το ιδιο..τουλαχιστον ως προς την βυσματωση....
Σωστα....
Ετσι ελεγαν οντως..Ηταν στο κουτι με τον φασιανο?
Αλεξ δεν τα εχω ριξει(γιατι δεν ετυχε)σε καρτερι κ μακρινες τουφεκιες κ εκει δεν ξερω να απαντησω...αλλα σε τουφεκιες περπατητου με τσοκ 1-3 κ 18,2 αυλο κανει παταγο κ χωρις της μολυβδωσεις τον διασπορας με ελικοειδη..
Ναι με τον φασιανο ηταν ,ακομα να ξεχασω τις κωλοτουμπες που εκανε ο κουνενες μετα την τουφεκια ουτε εγω δεν το πίστευα.Ετσι ελεγαν οντως..Ηταν στο κουτι με τον φασιανο?
Λογικοτατο για μισοταπα...Απο την αλλη μερια ομως πολλοι ισχυριζονται πως καποια μισοταπα με κλειστα τσοκ απο 3*+ βγαζουν σφιχτες τουφεκιες κ αρα ειναι καταλληλα κ για σχετικα μακρινες βολες...προφανως(και οπως παντα..) θα μετραει κ το στησιμο του καθε φυσιγγιου...Τάσο ντουφεκια με 3* στα 35+ και δεν...Επεφτε το μαδημα σύννεφο αλλά δεν την κράταγε.Δεν φτιάχτηκε άλλωστε για αυτόν τον λόγο.Γνωμη μου από τα χιλιάδες της εταιρίας που έχω ρίξει.
και μετα με αυτο που ειδες εκανες κ εσυ κωλοτουμπες απο την χαρα σου...Ναι με τον φασιανο ηταν ,ακομα να ξεχασω τις κωλοτουμπες που εκανε ο κουνενες μετα την τουφεκια ουτε εγω δεν το πίστευα.
Σου χα πει την ιστορια καθηγητης ο κουνενες ,οταν θηρευεις τετοια θηραματα εχει αλλη αξια απο μονο του ,αλλα ηταν και τουφεκια που δεν ξεχνιέται.και μετα με αυτο που ειδες εκανες κ εσυ κωλοτουμπες απο την χαρα σου...
Ενας παππους πανω απο 90 μου τα εδωσε, μαζι με κατι super x 7 1/2 για περδικες, Δεν ξερω ποσο παλια ειναι
Ψαγμενος παππους ομως ? Τραποφυσιγγα 28γρ .'90s Νικο..(τοτε ειχε την αντιπροσωπεια ο Σωτηροπουλος)...
Αυτοι οι μπαρμπαδες παιζει να εχουν κ βολια απο την επανασταση του '21..ειναι μεχρι να βγουν στο φως...
Και οπλα ενα 12αρι ενα 20αρι και ενα μονοκανο 36αριΨαγμενος παππους ομως ? Τραποφυσιγγα 28γρ .
Ενδιαφερον το 20αρι ποιο να ναι αραγε.Και οπλα ενα 12αρι ενα 20αρι και ενα μονοκανο 36αρι
Πλαγιοκανο ισπανικο zabala νομιζω ,Μου εδωσε και φυσιγγια 20σαρακια CANUC με κεντρικη συντηξηΕνδιαφερον το 20αρι ποιο να ναι αραγε.
Εχω καμια 15αρια χυμα νο 7,5