Καλημέρα σε όλους τους συλλέκτες. Είμαι νέος στο forum σας - το βρήκα τυχαία καθώς τα παλιά φυσίγγια είναι κάτι που μας δένει με τα παιδικά μας χρόνια. Κυνηγός αλλά όχι "επαγγελματίας" κι εγώ. Πρωτοέβγαλα άδεια το 1998 και συνέχισα κάθε χρόνο μέχρι το 2012 οπότε σταμάτησα. Μετά από μια προσωπική-οικογενειακή ισχυρή στεναχώρια έμεινα εκτός μέχρι φέτος, οπότε αποφάσισα να ξαναμπώ στην παλιά ενασχόληση - δε μπορείς να την αποχωριστείς έτσι κι αλλιώς. Μπήκα στο φόρουμ διότι πιστεύω ότι έχω κάποια φυσίγγια και ενδεχομένως πληροφορίες που θα αρέσουν και δεν είναι σωστό να τα κρατάμε κρυφά. Από την παλιά εποχή περίπου 2000 είχα αγοράσει πολλά φυσίγγια τα οποία βρίσκονται σε ντουλάπι σε πολύ καλή κατάσταση μέχρι σήμερα ( κυρίως ΠΥΡΚΑΛ, Λάμπρο ,Μaionchi , Remington κ.λπ) αλλά και άλλα που μπορεί εσείς ως περισσότερο ειδήμονες ελπίζω να εκτιμήσετε και να χαρείτε. Δεν είμαι ιδιογομωτής είναι όλα αγορασμένα - μπορώ να σας πω και από ποια συγκεκριμένα μαγαζιά. Λόγω εργασίας θα ανεβάσω λεπτομερείς φωτογραφίες αγότερα. Έχω επίσης ένα κουτί και την παλιά φυσιγγιοθήκη του πεθερού μου που δε ζει πιά. Μέσα εκεί υπάρχουν πολύ ενδιαφέροντα πράγματα και θα ήθελα τα φώτα σας σχετικά με την ασφάλεια χρήσης των συγκεκριμένων φυσιγγίων. Σας ευχαριστώ πολύ.