Δεν υπάρχουν πια
ΚαλκατζακοςΑπό πού τα βρήκες
Στο κεντρο Μπες να τα δεις Cal 12 μαλλινη ταπα 12,80Στον Κηφισό
Αύριο αν μπορέσω θα πεταχτω ...σε ευχαριστώΣτο κεντρο Μπες να τα δεις Cal 12 μαλλινη ταπα 12,80
Τιποτα να εισαι καλα Δεν ξερω αν ειναι ανοιχτα ,Παρε τηλ πριν παςΑύριο αν μπορέσω θα πεταχτω ...σε ευχαριστώ
ΕυχαριστώΤιποτα να εισαι καλα Δεν ξερω αν ειναι ανοιχτα ,Παρε τηλ πριν πας
Νίκο μου τα κυνήγισα πολύ αυτά. Φαίνεται να είναο χοντρό το σκάι. Τι νούμερο είναι?
5αρια cal16Νίκο μου τα κυνήγισα πολύ αυτά. Φαίνεται να είναο χοντρό το σκάι. Τι νούμερο είναι?
Τα ασημοπαφυλλα ,Δηλητηριο στη φλεβα
Νομίζω στα 32 γρ ήταν! ΤασοοοοοοΚαλησπέρα συνάδελφοι!!Μήπως θυμάται κανείς πόσα γραμμάρια έβγαινε το διασπορας του Ζαγοραίου;Στο φυσίγγι ανήκει ο λευκός ελικοειδής διασπορέας. View attachment 19287View attachment 19288
Μου τα δώρισε ένας φίλος για πρώτο στην μπεκάτσα μιας και έχει τον ελικοειδή διασπορέα αλλά με μια πρώτη ματιά που έσφαξα ένα είδα ότι σκάγια είναι χοντρά εμπειρικά πρέπει να είναι νούμερο 6 Δυστυχώς δεν έχω παχυμετρο να μετρήσω ακριβή διάμετρο σκαγιου για να δω ακριβώς νούμερο μιας και το κουτί δεν αναγράφει στοιχεία...Μάλλον θα τα κρατήσω για ενθύμιο τιμής ένεκεν στον μεγάλο Σπύρο Ζαγοραίο...Νομίζω στα 32 γρ ήταν! Τασοοοοοο