Για τι κυνήγι τα γέμισες Γιάννη? Ψιλά σκάγια?
Κάτσε φρόνιμα μπάρμπα Νίκο...είσαι κ μεγάλος άνθρωπος.....θέλω να σκέφτεσαι ορθά,ακόμη κ αν είσαι και καθιστός...Τα stokas θα τα ριξω
Χαχαχα αφου ήταν το αγαπημένο του μπεκατσοφυσιγγο ρε Κώστα..Κάτσε φρόνιμα μπάρμπα Νίκο...είσαι κ μεγάλος άνθρωπος.....θέλω να σκέφτεσαι ορθά,ακόμη κ αν είσαι και καθιστός...
Παντα για λαγο.Νο5 για του χρονου βεβεα αν μας αφησουνΓια τι κυνήγι τα γέμισες Γιάννη? Ψιλά σκάγια?
Τα αγοραζα απο μπακαλικο πιτσιρικας Τα μονοβολα ηταν φοβερα με μπρενεκε βλημα με ταπα και βιδα
Και σε ψιλά σκάγια ήταν πολύ καλά. Θανατερό στα καρτέρια τσίχλας το Νο 8.Τα αγοραζα απο μπακαλικο πιτσιρικας Τα μονοβολα ηταν φοβερα με μπρενεκε βλημα με ταπα και βιδα
Ο μπακαλης ηταν και κυνηγοςΚαι σε ψιλά σκάγια ήταν πολύ καλά. Θανατερό στα καρτέρια τσίχλας το Νο 8.
Θυμάμαι κάτι κόκκινα χάρτινα που ήρθαν στην Κύπρο τη δεκαετία του 80.
Νίκο αυτό το κουτί είχε μέσα αυτά τα φυσίγγια?
Μπράβο. Σωστή παρατήρηση. Εγώ δεν πρόσεξα καθόλου, ότι το επάνω φυσίγγι είναι JK6.Νίκο αυτό το κουτί είχε μέσα αυτά τα φυσίγγια?
Γιατί ξέρω ότι το συγκεκριμένο περιειχε τα γνωστά μαυρα φυσίγγια με στάμπα τον Κένταυρο.. Ότι λέει κ το όνομα του....
Xωρις αμφιβολία τότε ήταν αρκετα περισσοτερα απο ότι σημερα(μιλώντας παντα για τα Ελληνικά) ....Δεν υπηρχαν και πολλα 16αρια ετοιμα στην αγορα αν θυμαμαι καλα.
Το κουτι στο πλαι γραφει Θεοδωριδης οπως και το φυσιγγι απο την αλλη πλευρά THEODORIDISΝίκο αυτό το κουτί είχε μέσα αυτά τα φυσίγγια?
Γιατί ξέρω ότι το συγκεκριμένο περιειχε τα γνωστά μαυρα φυσίγγια με στάμπα τον Κένταυρο.. Ότι λέει κ το όνομα του....
Ομοιως κ τα υλικά ιδιογομωσης για cal.16 ήταν τότε εν αφθονία...Στο 16αρι δεν αγοραζε ποτε, ειχε 2 τσαντες καλυκες που γεμιζε και ξαναγεμιζε
Το ξερω πως είναι του ίδιου κατασκευαστή.. Απλά το κουτί θα έπρεπε να περιειχε άλλο φυσίγγι μεσα κ οχι αυτό στην φωτο!Το κουτι στο πλαι γραφει Θεοδωριδης οπως και το φυσιγγι απο την αλλη πλευρά THEODORIDIS