Ξέρει μωρε...Aλλά δεν βρίσκει στο εμπόριο τον antigelo....Στείλε ένα στον Σαλεπιτζη να μάθει πως φτιάχνουν φυσίγγια Τάσο.
Ξέρει μωρε...Aλλά δεν βρίσκει στο εμπόριο τον antigelo....Στείλε ένα στον Σαλεπιτζη να μάθει πως φτιάχνουν φυσίγγια Τάσο.
Μυαλό καπαμα έχει.Ριχνει χρήμα σε κουτιά και ούτε φράγκο σε κατασκευή βυσμάτων.Ο Στόκας να του δείχνει τον δρόμο και αυτός να κρύβεται πίσω από το δάχτυλο του...Ούτε το παλιό καφέ και μπλε δεν μπορεί να ξαναστησει, μιλάμε για βλάβη ο τύπος!!Ξέρει μωρε...Aλλά δεν βρίσκει στο εμπόριο τον antigelo....
Δεν το χουν όλοι σειρά ο Μακαρίτης ήταν φαινόμενο , κάποτε είχα διαβάσει σε παλιο γνωστό ένθετο εφημερίδας ότι είχε εξαγοράσει την Giovanni αλλά όπως μου είπε και ο μέγας γνωστής μαλλον περί μουφας επροκειτο;Μυαλό καπαμα έχει.Ριχνει χρήμα σε κουτιά και ούτε φράγκο σε κατασκευή βυσμάτων.Ο Στόκας να του δείχνει τον δρόμο και αυτός να κρύβεται πίσω από το δάχτυλο του...Ούτε το παλιό καφέ και μπλε δεν μπορεί να ξαναστησει, μιλάμε για βλάβη ο τύπος!!
Εσένα πρέπει να σε έχει χουφτωσει πλανόδιος Σαλεπιτζης στην Ερμού, δεν εξηγείται αλλιώς... Λογικό να μην ξέρει η γενιά σου από καλά φυσίγγια εμπορίου,δεν τα προλάβατε.Οσο για τον Στόκα, άνοιξε τα μάτια και έλυσε τα χέρια στα Αμερικανακια.Πόσες γκόμενες σου έχει φάει ο Γιαννάκης ρε;; Ο Ναυπλιώτης ντε
Τι να στήσει το παλιό μπλε και καφέ, πως θα πάρει μετά πιστοποίηση CIP με 1000 μπαρ στην καθισια του;;;
Ο Στόκας έφτιαχνε τάπες και τι μ αυτό;;; Οι μοναδικές στον κόσμο ήταν ή μήπως οι καλύτερες;;;
Οεοοοοο
Άσε που τώρα έτσι όπως κατάντησες τα χέρια σου, όχι παλιό καφέ και μπλε δεν αντέχουν σε ανάκρουση, με σκητοφυσιγγα θα βγαίνεις και στο βάλτο
Ρε Τιραμόλα εγώ έχω μεγαλώσει σε χωριό ποια Ερμού μου λες εδώ ρίχναμε Απόλλων Αρτάκης και Τσιπούρα ΑμφίσσηςΕσένα πρέπει να σε έχει χουφτωσει πλανόδιος Σαλεπιτζης στην Ερμού, δεν εξηγείται αλλιώς... Λογικό να μην ξέρει η γενιά σου από καλά φυσίγγια εμπορίου,δεν τα προλάβατε.Οσο για τον Στόκα, άνοιξε τα μάτια και έλυσε τα χέρια στα Αμερικανακια.
Σωστό και αυτό.Γουστα είναι αυτα αλλά δεν υπάρχει δυστυχώς ένας που να συνεχίσει το δρόμο του Στόκα σε αυτή την χώρα.Το γεμίζω ότι υπάρχει στο εμπόριο είναι τραγικό πιστεύω.Οσο για τον συγκεκριμένο είναι χειρότερος από απλό ιδιογομωτη στα πρώτα βήματα με αυτόματες μηχανές απλά.Θα μπορούσε να φτιάχνει παπάδες αλλά επιμένει σε ροφήματα.Τεσπα...Ρε Τιραμόλα εγώ έχω μεγαλώσει σε χωριό ποια Ερμού μου λες εδώ ρίχναμε Απόλλων Αρτάκης και Τσιπούρα Αμφίσσης
Εγώ δεν κράζω καμιά μάρκα φυσιγγίων αααα τώρα που τον θυμήθηκα μόνο τον Κένταυρο, εκεί να δεις σαλεπακι σπέσιαλ, τη μια παρτίδα έτσι την άλλη γιουβέτσι και την παραλλη κοκορέτσι!!!!
Πραγματικά από ελληνικά φυσίγγια δεν πιστεύω ότι υπάρχει μικρή ή μεγάλη εταιρεία που να βγάζει χάλια φυσίγγια μόνο. Το να μην ταιριάζουν όλα σε όλους, το ακούω, και σε μένα ισχύει αυτό για όλες τις μάρκες.
Τέλη δεκαετίας '90 με την σουηδική Β2 bofors στο 1,45γρ..Τα διασπορας ομως ηταν καλα. Εχω σφαξει διασπορας απο 3 διαφορετικες περιοδους αγορας και εχω βρει μεσα 3 διαφορετικες πυριτιδες. η μια ηταν σιγουρα η AL, η αλλη πιθανοτατα καποια Lovex που γεμιζε τοτε, την τριτη δεν τη θυμαμαι, ισως Ισπανικη. Η αποδοση τους ομως ηταν σταθερη, και αυτο ηταν και το ζητουμενο
Από ότι βλέπω από τον καλυκα κ το τυπωμα το δεξί μετεο πρεπει να είναι γεμισμενο με Nike προ 20ετιας..ειχα λίγα σε κάλυκες Nobel sport κ cheddite(κ στα δυο την ίδια πυριτιδα βρηκα),ωραία κ πολυ μαλακά φυσίγγια...View attachment 25661View attachment 25662View attachment 25663View attachment 25664
Για αυτα τα μπλε γνωριζετε τοποτα? Αν εχει και καποιος ιδιο που να ειναι πιο εμφανη τα γραμματα ή αν εχει και το πακετο να βλεπαμε θα ηταν ενδιαφερον.
Είπαμε τα ελληνικά φυσίγγια αναφέρονται με το όνομα, την χρονολογία, τον μήνα και την ημέρα παραγωγής ... Κάτι σαν τα ακριβά κρασιά.Αυτα τα ΜΕΤΕΟ. Φοβερο φυσιγγι, τουφεκια και αστοχια
Εμενα μου κατσε ο κατιμας θαρρωΕίπαμε τα ελληνικά φυσίγγια αναφέρονται με το όνομα, την χρονολογία, τον μήνα και την ημέρα παραγωγής ... Κάτι σαν τα ακριβά κρασιά.
Τον ένα μήνα είναι νέκταρ τον άλλο φόλα.
Τα μέτεο ήταν από καλά μέχρι φόλα.
Ωραία κομμάτια Νικόλα κ το κουτί επίσης!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Ειδικά για δεινόσαυρους ...