Σαν την HI SKOR. 700 μοιαζει η πυρίτιδα.
Σαν την HI SKOR. 700 μοιαζει η πυρίτιδα.
Πυρίτιδες δεν κατέχω.. αλλα αν σε βοηθήσει ότι όταν το άνοιξα ήταν μια μάζα η πυρίτιδα σαν πέτρα.Σαν την HI SKOR. 700 μοιαζει η πυρίτιδα.
Και γώ φιλε αλλά τώρα τελευταία μου πέσαν λίγο μαζεμένα και τι να σου κάνει ένα μυαλό χειμώνα καλοκαίρι .Αυτό δεν λες εχω ενα κακό ελαττώματα δεν ξεχνώ εύκολα χαχαχα
Δύσκολα να ξεχωρίσεις τις αμερικανικές μια κοψιά οι περισοτερεςΣαν την HI SKOR. 700 μοιαζει η πυρίτιδα.
Η Hi Skor 700 την χρησιμοποιούν για γομώσεις έως 32γ ή 1 ⅛ουγκιάς. Άρα δεν είναι αυτή, συνήθως έβαζαν την 800 τότε, αλλά είχαν και άλλες.Σαν την HI SKOR. 700 μοιαζει η πυρίτιδα.
Hi skor 700 εχω μπολικη Εχω και το μανουαλ Αξιζει να ασχοληθω;Η Hi Skor 700 την χρησιμοποιούν για γομώσεις έως 32γ ή 1 ⅛ουγκιάς. Άρα δεν είναι αυτή, συνήθως έβαζαν την 800 τότε, αλλά είχαν και άλλες.
Μία μάζα σαν πέτρα γίνονται όλες οι διβασικές πυρίτιδες όταν συμπιεστούν.
Κ. Νίκο είχα και εγώ αρκετή και την πούλησα και πείρα άλλα αξεσουάρ και πυρίτιδες. Αν με ρωτάτε τώρα, κακός την έδωσα. Είναι μία εξαιρετικότατη διβασική πυρίτιδα για χαμηλές γομώσεις. Πέζει στα 1.25γρ για τα 32γρ σκάκια. Αλλά δουλεύει από τα 24γρ. Ευτυχώς έχω ένα κουτί ακόμα.Hi skor 700 εχω μπολικη Εχω και το μανουαλ Αξιζει να ασχοληθω;
Λεω να την γεμισω για το 16αρι Εχω και καλυκες αμερικανικους και καψουλια αμερικανικα και ταπες και συγκετρωτηρεςΚ. Νίκο είχα και εγώ αρκετή και την πούλησα και πείρα άλλα αξεσουάρ και πυρίτιδες. Αν με ρωτάτε τώρα, κακός την έδωσα. Είναι μία εξαιρετικότατη διβασική πυρίτιδα για χαμηλές γομώσεις. Πέζει στα 1.25γρ για τα 32γρ σκάκια. Αλλά δουλεύει από τα 24γρ. Ευτυχώς έχω ένα κουτί ακόμα.
Αν δεν την θέλετε την παίρνω εγώ! Εξαιρετική πυρίτιδα για τα δικά μου γούστα. Βρήκα 2 συνταγές καλοκαιρινές και την έχω γεμίσει όλη όταν μου τελείωνε. Παλαιότερα την έριχνα και τον χειμώνα.Hi skor 700 εχω μπολικη Εχω και το μανουαλ Αξιζει να ασχοληθω;
Βασιλη θα ασχοληθω , εχω και αμερικανικα υλικα να τη παντρεψωΑν δεν την θέλετε την παίρνω εγώ! Εξαιρετική πυρίτιδα για τα δικά μου γούστα. Βρήκα 2 συνταγές καλοκαιρινές και την έχω γεμίσει όλη όταν μου τελείωνε. Παλαιότερα την έριχνα και τον χειμώνα.
Σε federal κάλυκες έκατσε πολύ καλά αλλά και με τους Ιταλικούς δεν είχε πρόβλημα. Με την εμπειρία σας όμως θα τα βρείτε όλα θαρρώ!Βασιλη θα ασχοληθω , εχω και αμερικανικα υλικα να τη παντρεψω
Εχω fenteral kai winchester καλυκες και remihgton Σε ευχαριστω για τα καλα σου λογιαΣε federal κάλυκες έκατσε πολύ καλά αλλά και με τους Ιταλικούς δεν είχε πρόβλημα. Με την εμπειρία σας όμως θα τα βρείτε όλα θαρρώ!
Και συγκεντρωτηρα FEDERAL CLAYBUSTER .Εχω fenteral kai winchester καλυκες και remihgton Σε ευχαριστω για τα καλα σου λογια
Αυτός που βγαίνει σε περίεργα χρώματα ε; Κάτι ροζ και κάτι λαχανί νομίζω.Και συγκεντρωτηρα FEDERAL CLAYBUSTER .
Ακριβώς αυτός.Με τα ελεύθερα πτερυγιακια.Όπως πετιέται η τσίχλα από τον θάμνο την τσουρουφλιζει.Αυτός που βγαίνει σε περίεργα χρώματα ε; Κάτι ροζ και κάτι λαχανί νομίζω.
Federal βυσματα καποια στιγμη ειχαν φερει και δω, αλλα δεν ξαναφερανΚαι οι ταπες FEDERAL ειναι φοβερες Εχω το κουτι τους Θα τις βαλω φωτο να τις χαζεψουμε