65αρια και κοντοπάφυλα 8 χιλ.,, ρελιαστά, γεμίζω κατά κόρον στο 16αρι!Κοντά ε;;;; Μίνι μίνιεμεις εδώ έχουμε αυτό το 32αρι στα 5,70€ τσιχλοφυσιγγο από τα καλά.View attachment 42418
65αρια και κοντοπάφυλα 8 χιλ.,, ρελιαστά, γεμίζω κατά κόρον στο 16αρι!Κοντά ε;;;; Μίνι μίνιεμεις εδώ έχουμε αυτό το 32αρι στα 5,70€ τσιχλοφυσιγγο από τα καλά.View attachment 42418
Τάσο;; Αυτά έφερνε μαζί του, και έφερνε και κάποια τα οποία είχαν σήμα μια αράχνη, ε αυτά ήταν τα καλύτερα,δεν ξέρω αν ήταν του ίδιου, αλλά ήταν τα ποιο καλάΈχει φυγει απο την ζωή.....
http://www.leccecronaca.it/index.php/2018/04/27/augusto-palmarini-ci-ha-lasciato/
Φυσικά δεν ήταν αυτός ο ιδρυτής γιατί σαν φίρμα υπάρχει απο το 1922..
Αλλά αυτός που απεικονίζεται στο κουτί, κ προφανως ήταν συγγενής του πρωτου που έχουν κ το ίδιο όνομα..
View attachment 42416
Από ότι ξέρω ναι, cartucce palmarini αν γράψεις θα σου βγάλει..
Έχει σελίδα fb και insta....
Τα χαρτάκια τα τυπώνεις εσύ;ή έτοιμα;
Έτοιμα Άρη, ιταλικά...και οι κάλυκες σταμπαρισμένοι, τους κόβω μόνο...Τα χαρτάκια τα τυπώνεις εσύ;ή έτοιμα;
Tα Παλαμαρινι ξερω και τα μανταρινι....Γνωρίζει κανείς παλιά μάρκα φυσίγγια (PALMARINI)???
Εσύ;;; Θα σου έλεγα τίποτα αλλά σέβομαι την πίεση σούTα Παλαμαρινι ξερω και τα μανταρινι....
Λεγε....μια χαρα κρατιούντε τα bar μου....στο θεό 24 ώρες το 24ωρο...Εσύ;;; Θα σου έλεγα τίποτα αλλά σέβομαι την πίεση σού
Κάποτε υπήρχε και η ΚαλμαλίνηTα Παλαμαρινι ξερω και τα μανταρινι....
...καλό ρε συ Γιάννη, θα το γράψω αυτό!!!Καλμαλίνη
....κ τωρα το καναρινη........Κάποτε υπήρχε και η Καλμαλίνη
Καλημέρα καλή σαρακοστή!!! Εσύ είσαι στην φωτογραφία