Πολλή αγάπη τον αυτιά
Σε ευχαριστώ φίλε μου!!! Α ρε πουτάνα αυτιά τι μορφάρα είσαι!!!!Αρχοντικός,λεβέντης,περήφανος κτλ κτλ...!!!
Όταν γυρνούσα από το χωριό δύο μαζί πάνω στον δρόμο βόλτες έκαναν κόντεψε να με φιλήσει ο άλλος από πίσω με το αυτοκίνητο πέντε λεπτά τους έδιωχναΣε ευχαριστώ φίλε μου!!! Α ρε πουτάνα αυτιά τι μορφάρα είσαι!!!!Αρχοντικός,λεβέντης,περήφανος κτλ κτλ...!!!
Νομίζω είναι το s4 του Μιχαήλ
Πουλάει ακόμα φυσίγγια? Που είχε μαγαζι γνωρίζεις?Νομίζω είναι το s4 του Μιχαήλ
Στο Καματερο, πρέπει να το έχει κλείσει.Πουλάει ακόμα φυσίγγια? Που είχε μαγαζι γνωρίζεις?
Αυτό θα έχει 10 γραμμάρια πυρίτιδα μέσα για να πιάσει 300αραΠάνω απο 35 χρονών φυσίγγι γεμισμένο απο ένα παππού παλιό Λαγοκυνηγό. Και μετά μιλάμε για ταχύτητες εμείς....πόσο να έβγαζε δαύτο? Κανά 300άρι?
View attachment 46192View attachment 46193View attachment 46194View attachment 46195
Υποηχητικό χαχαχαΑυτό θα έχει 10 γραμμάρια πυρίτιδα μέσα για να πιάσει 300αρα
Ωραιο κλείσιμο... ενα που έχω εγώ είναι κλειστό με κάψιμο απο αναπτήρα κερί κάτι τέτοιο λιωμένο επάνω.. αλλο επίπεδο ιδιογομωσης..και οι λαγοί σωρό
Νυχτοπερπαταγε ο παππούς.. και ήθελε υποηχητικα ετσι και αλλιώς δεν έτρεχε το θήραμαΥποηχητικό χαχαχα
Γέμιζα τέτοια, και ακόμα παλιότερα, με χάρτινο κάλυκαΠάνω απο 35 χρονών φυσίγγι γεμισμένο απο ένα παππού παλιό Λαγοκυνηγό. Και μετά μιλάμε για ταχύτητες εμείς....πόσο να έβγαζε δαύτο? Κανά 300άρι?
View attachment 46192View attachment 46193View attachment 46194View attachment 46195
Ωραίος! Είναι όμορφη η ιδιογόμωση, ειδικά με παλιά υλικά. Εμένα μου βγάζει μια αύρα άλλης εποχής ασχέτως αν λογω υλικίας δεν την εζω γνωρίσει.Γέμιζα τέτοια, και ακόμα παλιότερα, με χάρτινο κάλυκα
Ρε τράβα διάβασε σε ένα μήνα γράφετεΩραίος! Είναι όμορφη η ιδιογόμωση, ειδικά με παλιά υλικά. Εμένα μου βγάζει μια αύρα άλλης εποχής ασχέτως αν λογω υλικίας δεν την εζω γνωρίσει.