Δεν μας λυπάσαι! Τι μας κάνεις τώρα!
Τι να πει κανείς...ουδέν σχόλιο....!!!!! Η μάλλον μόνο ένα!!!! Μετά από αυτά, το χάος!!!!
δεν ειναι καλυτερα!ποιο ακριβοτερα ειναι!!!Μόνο εγώ πιστεύω ότι τα τωρινά εμπορικά φυσίγγια είναι καλύτερα από τα παλιά;
Σίγουρα είναι πιο ακριβά! Αλλά από την άλλη σκέφτομαι ότι η τεχνολογία έχει προχωρήσει. Και καλύτερες πυρίτιδες έχουμε, και καλύτερους κάλυκες και καλύτερα κυάθια κλπ. Τουλάχιστον εγώ αυτό πιστεύω.δεν ειναι καλυτερα!ποιο ακριβοτερα ειναι!!!
Για το αστερωειδές κλείσιμο ίσως είναι καλύτεροι λόγο του πιο μαλακού και λεπτού πλαστικού για το ρελιαστό κλείσιμο όμως δεν είναι, όπως δεν είναι και οι σύγχρονοι χάρτινοι. Κατά τα άλλα συμφωνώ!Σίγουρα είναι πιο ακριβά! Αλλά από την άλλη σκέφτομαι ότι η τεχνολογία έχει προχωρήσει. Και καλύτερες πυρίτιδες έχουμε, και καλύτερους κάλυκες και καλύτερα κυάθια κλπ. Τουλάχιστον εγώ αυτό πιστεύω.
Η προσωπική μου εμπειρία βασιλη με τπτ ούτε καν τα πλησιάζουν...Μόνο εγώ πιστεύω ότι τα τωρινά εμπορικά φυσίγγια είναι καλύτερα από τα παλιά;
Οι σημερινές πυριτιδες είναι χειρότερες πλειοψηφία απο της παλιές γιατί έχει ελαττωθεί η ποσότητα σε νίτρο από 50% σε 35%Σίγουρα είναι πιο ακριβά! Αλλά από την άλλη σκέφτομαι ότι η τεχνολογία έχει προχωρήσει. Και καλύτερες πυρίτιδες έχουμε, και καλύτερους κάλυκες και καλύτερα κυάθια κλπ. Τουλάχιστον εγώ αυτό πιστεύω.
Τι φυσιγγαρα ήταν αυτό το σοκολ! Το αγαπημένο του πατέρα μου!Σαν καφετζής, έχω και τα τυχερά μου!!!!View attachment 54778
Εχεις εσυ εμπειρίες κιολαςΗ προσωπική μου εμπειρία βασιλη με τπτ ούτε καν τα πλησιάζουν...