Εγώ δεν μπορώ να καταλάβω πως το πετυχαινουν αυτό οι κατασκευαστές σκαγιων η αυτοί που γεμίζουν...
Γιατί ένας από τους δυο κάνει την πατατα η κ οι δυο μαζι....
Δλδ μπορεί να πουλησουν σκάγια β διαλογής
η ο κατασκευαστής να ανακατέψει σκάγια όταν βλέπει ότι του τελειώνει το τάδε νουμερο... Λέω εγώ........
Τα σκάγια που αγοράζετε εσείς οι ιδιογομωτες έχουν σημαντικές αποκλίσεις μεταξυ τους??
Ακου φιλε.....και κατσε και σε καρεκλα. Πριν περιπου 1 χρονο...και πριν ( εγω ) δεν ειχα προβλημα...οτι
ζηταγα σε Νο αυτο ηταν .....ΔΛΔ ζηταγα Ν5 ...ηταν με 2,9 διαμετρο...Ν4=3,10 -Ν6=2,7....ΕΥΤΥΧΩΣ αγοραζα
ποσοτητες.....τωρα τελευταια....υποφερω να βρω σκαγια οπως τα θελω...Πληρωνω επινικελωμενα 6,5 ευρω
το κιλο....ερχονται....μετραω διαμετρο σε Ν5.....και στα 100 σκαγια βρηκα 11 σκαγια με 2,9 διαμετρο ( σωστα )
54 σκαγια 2,8 διαμετρο 31 σκαγια 2,7 διαμετρο 4 σκαγια με 2,6 διαμετρο....οπως καταλαβαινεις....τα εστειλα
πισω.....αντε να βγαλεις τουφεκια....και αντε να υπολογισεις και ποσοστα συγκεντρωσης...και το θεμα των
ποσοστων συγκεντρωσης ειναι το λιγοτερο.....στον κυνηγοτοπο θα πεσει πολυ κλαμα εαν τα σκαγια του
φυσιγγιου ειναι αχταρμας.....καθε διαμετρο σκαγιου....εχει και την δικη του ενεργεια..... σκεψου τωρα σε
μια γομωση 36 γραμμαριων που πρεπει να εχει 255 σκαγια Ν5....ποσα σκαγια εχεις με 2,9 διαμ. σωστα ??
Δεν ξερω τι κανουν οι αλλοι φιλοι και συναδελφοι....αλλα προσεχω πολυ στο τι κλεινω.....η λεπτομερεια
κανει την διαφορα.....το πιστευω αυτο!!!
Αυτα με τα σκαγια φιλε Τασο!!!