Έχεις δίκιο φίλε, και κάτι ακόμα έτσι για να λέμε την αλήθεια σε όλα, κάποτε,και όταν λέω κάποτε εννοώ πριν 15 χρόνια περίπου και ακόμα πιο πίσω, δεν ξέραμε κάν τι έχει το κάθε φυσίγγι, ούτε από μπαρουτες,καψουλια, βύσματα,κ.τ.λ. ξαφνικά!!!!!!! Γίναμε όλοι του ψάξε, όλοι, ιδιογομωτες και μη, μάθαμε να μετράμε το φυσίγγι,να του περνούμε αποβαρο βάρος και πινακίδες!!!!!!! Ξέρεις όλα αυτά γιατί;;; γιατί είχαμε περισσότερο κυνήγι, και όλα αυτά να ξέρεις μου τα είπε ένας άνθρωπος επαγγελματίας του φυσιγγίου που ακόμα και εδώ μέσα,τα φυσίγγια τού έχουν τα καλύτερα λόγια.Α! Και κάτι άλλο, ο άνθρωπος που κυνηγάμε μαζί σαν παρέα εδώ και 15 χρόνια, γείτονας μου και φίλος μου, δεν ξέρει από φυσίγγια απολύτως τίποτα, ότι νάνε!!!!!! Και στο κυνήγι με ότι αγοράζει βαράει, για αυτό,ναι δεν είναι και καλό να τα ψάχνουμε τόσο πολύ σε βάθος
Να ξέρεις πως ο γείτονας σου δεν είναι ο μοναδικος, υπάρχουν παρα πολλοί τέτοιοι που ουτε κ ποσα γραμμαρια ριχνουν δεν ξέρουν κ καλα κάνουν γιατί πολύ απλά δεν θελουν να ασχοληθουν με αυτό γιατί δεν τους ενδιαφέρει φτάνει το τάδε φυσίγγι την δουλειά του,τώρα αν αυτό θα συμβαινει παντα αυτο είναι άλλο θέμα.......
Αρκετά χρόνια πισω, δεν υπήρχε ουτε ιντερνετ, ουτε φόρουμ ,ουτε σελίδες Ιδιογομωσης, ότι μάθεναι κανεις ήταν μέσα από περιοδικα κ βιβλία κ φυσικά αυτό δεν ήταν καθόλου αρκετό.......
Ένας πχ που δεν γέμιζε κ έριχνε μια συγκεκριμένη μάρκα που του πηγενε καλά κ ξαφνικά ήταν για πεταμα, πως μπορουσε να αναζητήσει την αιτία?
Ήξερε αν έφταιγε η πυριτιδα, το βυσμα κλπ?
και πως ακριβώς μπορουσε να το περιγραψει σε έναν γνωστη για να του πει?
Εκεί που βρήκα γκρι πυριτιδα ξαφνικά βρήκα καφέ?
η θα του έστελνε φωτο?
Για αυτό κ άφηνε στην άκρη αυτό το φυσιγγι κ αγόραζε κάποιο άλλο ελπίζοντας να σταθεί πιο τυχερος.....
Ξαφνικά ήρθε το ιντερνετ κ τα φορουμ,
Και άνοιξαν τα μάτια πολλων, ενώ ταυτόχρονα έγινε ο φόβος κ ο τρόμος κάθε κατασκευαστή φυσιγγιων που κάνει αλχημείες.......
Και να είστε βέβαια ότι πολλοί από αυτους δεν το χαρηκαν καθόλου..................
Έμαθαν όσοι δεν ήξεραν ότι όταν ένα φυσίγγι "χαλάει" ο κυριος λόγος είναι η αλλαγή των υλικών κ ότι το κάθε υλικο πρεπει να συνδυάζεται σωστά για να αποδιδει....
Έμαθαν ότι φυσίγγια με φθηνοτερα υλικά πωλουνται πανακριβα,αλλα κ ποια πωλουνται σε λογικές τιμες....
Εμαθαν ότι όταν ένα κουτί απέξω αναγράφει την τάδε(ξακουστή) πυριτιδα δεν σημαίνει ότι θα την έχει κ μέσα του.........
Εντέλει ολοένα κ περισσοτεροι μπήκαν στο κόπο να σφαζουν τα φυσιγγια τους(και ιδιαίτερα αν διαπιστωσαν κάποια μεγάλη αλλαγή) κ να τα αξιολογούν,βλέποντας αν οι μεταξωτές κορδέλες έγιναν ξαφνικα φυκια.........
Κ να μην ξέρουν κάποιος θα βρεθεί να τους πει.....Φωτο πανε, φωτο ερχονται.......
Καταργήθεικε το Βεργίνα 33 κ μετά έβγαλε το Vendeta 34 ας πούμε.
Βεργίνα κ Vendeta C7 είχαν κ έχουν αντίστοιχα....παράδειγμα αναφέρω.
Δεν ξέρει κανείς μας,πως την "βλέπει" την υπόθεση ο κάθε κατασκευαστής.
Το Βεργίνα δεν το είχα ρίξει, αλλά πιστεύω ότι είναι αρκετά κοντά στα χαρακτηριστικά του καφέ. Από ότι είχα διαβάσει πρέπει να ήταν ένα κλικ ελαφρύτερο. Ίσως το σταμάτησε για να δώσει επιπλέον μερίδιο στο καφέ που πωλούταν σε υψηλότερη τιμή.
Το καφέ πάντως και φέτος μου έδωσε ωραίες τουφεκιές τον Οκτώβρη.
Αυτό πιστευω κ εγώ.....
Το καφέ δεν την πληρωσε γιατί είχε μεγαλυτερη ιστορία από το Βεργίνα συν ότι στα χοντρά γέμιζε με διαφορετική πυριτιδα........