Παρουσίαση Φυσιγγίων

Όσοι περιμένετε μειώσεις περιμένετε άδικα. Ας ελπίσουμε να τα κρατήσουν τουλάχιστον στα ίδια. Αν και έχουν μερικοί κάνει αυξήσεις σε αυτά που έμειναν από πέρσι.....
Δυστυχώς δεν θα γίνουν μειώσεις!
Έτυχε να είμαι μπροστά σε μια συζήτηση με ανθρώπους του χώρου (κυνηγετικών ειδών) και μιλούσαν για αυξήσεις του 40% στα φυσιγγια! Πριν καμιά διετία θυμάμαι τον Νίκο cal20 που φώναζε ότι θα γίνουν τρελές αυξήσεις στα υλικά και να φορτώσουμε όσο μπορούμε! Δυστυχώς τότε δεν είχα την οικονομική δυνατότητα για μια γενναία αγορά σε υλικά! Τώρα κατάφερα να κάνω μια καλή αγορά σε έτοιμα φυσιγγια από ρουμελιωτη!
Οποίοι μπορούν νομίζω καλό θα ήταν τωρα που είναι και νεκρή περίοδο να πάρουν ότι μπορούν! Μπροστά τους θα τα βρουν!!

Όσοι περιμένετε μειώσεις περιμένετε άδικα. Ας ελπίσουμε να τα κρατήσουν τουλάχιστον στα ίδια. Αν και έχουν μερικοί κάνει αυξήσεις σε αυτά που έμειναν από πέρσι.....
Ας είναι τα ίδια μιτσο....15 € μην πάνε γιατί θα κόψουν πολύ το κυνήγι

Δυστυχώς δεν θα γίνουν μειώσεις!
Έτυχε να είμαι μπροστά σε μια συζήτηση με ανθρώπους του χώρου (κυνηγετικών ειδών) και μιλούσαν για αυξήσεις του 40% στα φυσιγγια! Πριν καμιά διετία θυμάμαι τον Νίκο cal20 που φώναζε ότι θα γίνουν τρελές αυξήσεις στα υλικά και να φορτώσουμε όσο μπορούμε! Δυστυχώς τότε δεν είχα την οικονομική δυνατότητα για μια γενναία αγορά σε υλικά! Τώρα κατάφερα να κάνω μια καλή αγορά σε έτοιμα φυσιγγια από ρουμελιωτη!
Οποίοι μπορούν νομίζω καλό θα ήταν τωρα που είναι και νεκρή περίοδο να πάρουν ότι μπορούν! Μπροστά τους θα τα βρουν!!
Σωστός Γιάννη αν και έχω από πέρσι στοκ θα Πάρο όσα μπορώ και εγώ τώρα είναι πολύ καλά για αγορές

Σωστά, θα ξεκινήσουν με τιμές περσινές αλλά στην πορεία δεν ξέρουμε πως θα εξελιχθεί.

απο την μια εχει και καποιο καλο η αυξηση τιμων των φυσιγγιων , οτι θα σταματησουν το κυνηγι αυτοι που πανε για την πλακα τους και ριχνουν σε οποιαδηποτε αποσταση δουν τα θηραματα συναγωνιζοντας ο ενας τον αλλον ποιος θα φερει ποιο καλο σκορ σε αριθμο θηραματων , και θα μεινουν αυτοι που αγαπαν το κυνηγι και θα τους ενδιαφερη και το μελον του κυνηγιου , και οχι τι θα αρπαξουν σε μια μερα κυνηγιου συμφωνα με τον χρονο και τα εξοδα που εχουν κανει , η γνωστη φραση που ελεγαν οσοι κυνηγοι επισκεπτες ερχωνταν στο νησι μου για ενα σαβατουκριακο για περδικα την παλια καλη εποχη τοτε που ειχαμε πολλες περδικες ηταν <<< τι θα ερθω εγω για ενα σαβατοκυριακο με το αμαξι μου τα σκυλια μου , με ενα σωρο εξοδα ξενοδοχειο , φαγητο για να χτυπισω μονο 8 περδικες , οταν θα μπορω να γεμισω ενα ολοκληρο τσουβαλι με περδικες >>>> λες και τους υποχρεωσαμε εμεις να ερθουν

απο την μια εχει και καποιο καλο η αυξηση τιμων των φυσιγγιων , οτι θα σταματησουν το κυνηγι αυτοι που πανε για την πλακα τους και ριχνουν σε οποιαδηποτε αποσταση δουν τα θηραματα συναγωνιζοντας ο ενας τον αλλον ποιος θα φερει ποιο καλο σκορ σε αριθμο θηραματων , και θα μεινουν αυτοι που αγαπαν το κυνηγι και θα τους ενδιαφερη και το μελον του κυνηγιου , και οχι τι θα αρπαξουν σε μια μερα κυνηγιου συμφωνα με τον χρονο και τα εξοδα που εχουν κανει , η γνωστη φραση που ελεγαν οσοι κυνηγοι επισκεπτες ερχωνταν στο νησι μου για ενα σαβατουκριακο για περδικα την παλια καλη εποχη τοτε που ειχαμε πολλες περδικες ηταν <<< τι θα ερθω εγω για ενα σαβατοκυριακο με το αμαξι μου τα σκυλια μου , με ενα σωρο εξοδα ξενοδοχειο , φαγητο για να χτυπισω μονο 8 περδικες , οταν θα μπορω να γεμισω ενα ολοκληρο τσουβαλι με περδικες >>>> λες και τους υποχρεωσαμε εμεις να ερθουν
Μακάρι να γίνει όπως τα λες, πολύ φοβάμαι ότι θα γίνει το αντίθετο.

Οι πολύ μεγάλες αυξήσεις σίγουρα θα φέρουν μείωση κυνηγών ,όπως και οι απαγορεύσεις αλλά θα φέρουν και αύξηση παραβατικότητας είναι δεδομένο.Οταν αναγκάζεις κάποιον να στερηθεί κάτι που θέλει , Χωρίς να μπορείς να τον πείσεις για την αιτία ,θα αντιδράσει είναι ο κανόνας .Όταν ακριβαίνεις πολύ τις άδειες θήρας κάποιοι θα κυνηγούν χωρίς άδεια στον τόπο τους ,όταν ακριβαινουν πολύ τα φυσίγγια κάποιοι άλλοι θα περιμένουν την ευκαιρία για να κάνουν ελάχιστα κυνήγια αλλά με μεγάλες κηδείες και όσο τον δυνατόν λιγότερα έξοδα .Αυτά είναι κανόνας αντίδρασης των ανθρώπων σε οτιδήποτε διαταράσσει ανώμαλα την ζωή τους προς το χειρότερο,σε αυτή τη φάση έχουν (κοινωνική και οικονομική διατάραξη ).
Νομίζω πως βρισκόμαστε κοινωνικά σε ένα επίπεδο ποιότητας ζωής συνολικά των ανθρώπων στην Ελλάδα που χειρότερο θα ήταν μόνο όταν βρισκόμαστε σε πόλεμο ,μόνο τότε θα γνωρίζαμε και τα αίτια ενώ τώρα κανείς δε γνωρίζει γιατί τέτοια κατάντια και γιατί δεν σταθεροποιείται κάποια στιγμή παρά όλα αλλάζουν συνεχώς προς το χειρότερο εδώ και 13 χρόνια και σίγουρα θα χειροτερεύουν μέχρι το 2030 ,αν δεν συμβεί κάτι χειρότερο (πόλεμος).Το δυστύχημα είναι ότι ενώ όλα χειροτερεύουν πιστεύουν πολλοί πώς πάνε καλύτερα ,αλλά τι μπορείς να πεις σε ανθρώπους που δυστυχώς δεν έχουν μάθει να σκέφτονται.

Last edited:
Δεν τα έριχνε επειδή υπήρχε ΠΑΣΟΚ αλλά γιατί είχε αξία το χρήμα και η εργασία τώρα έχει υπερεργασία χωρίς ανάλογη αξία και χρήμα που δεν έχει αξία και όλο την χάνει συνεχώς.Ασχετως ότι το ΠΑΣΟΚ ήταν ολετήρας της Ελλάδος,άλωσε και την οικονομία αλλά και εντέχνως τους χαρακτήρες των ανθρώπων εξαγοράζοντας τους και φτιάχνοντας στρατιές ανόητων που φούσκωναν τις τσέπες τους χωρίς να τους νοιάζει από προέρχονταν τα χρήματα ή αν τα άξιζαν .Αυτό το κόμμα έκανε πολύ κακό αλλά γι'αυτό που διαβάζει τους ανθρώπους και πολύ καλό γιατί φάνηκε οι ποιότητα των ανθρώπων και οι αξίες τους ,που είναι ανύπαρκτες γι'αυτό και είμαστε και σε τέτοιο χάλι και δεν θα αλλάξει ποτέ .

Είπα να μην απαντήσω... αλλά θά θεωρήσω τόν εαυτό μου προδοτη.
Ουδείς αχαριστοτερος του ευεργετηθεντος

Back