Φτηνα δεν ειναι, ουτε και ακριβα, αλλα με τον Ανδρεα εχεις το κεφαλι σου ησυχο, τα εριξα περσι και φετος στις φασσες, εκπληκτικα.Στα 11.5 ευρώ! Δεν τα λες φτηνά αλλά είναι φυσίγγι που δεν θα σε προδώσει!!
Αλλά και σε άλλα εμπορικά νομίζω είσαι κανα 2-3 ευρώ πάνω!!
Εκεί που φτάσαμε μια χαρά είναι ολλα στης ίδιες τιμές παίζουν....μόνο του Κύργια το 34 έχει 10€Στα 11.5 ευρώ! Δεν τα λες φτηνά αλλά είναι φυσίγγι που δεν θα σε προδώσει!!
Αλλά και σε άλλα εμπορικά νομίζω είσαι κανα 2-3 ευρώ πάνω!!
ξερετε τι διαφορα σε υλικα εχει η διαφορα σε εναν ιδιογομωτη τα 2 γραμμαρια και 4 παραπανω σε ενα κουτι των 25 φυσιγγιων , τα δυο γραμμαρια παραπανω δηλαδη τα 32 γραμμαρια μαζι με την πυριτηδα στοιχιζουν 30 λεπτα ποιο ακριβα απο τα 30 γραμμαρια , τα 34 γραμμαρια 60 λεπτα ποιο ακριβα απο τα 30 γραμμαρια , ενα στα εμπορικα θα βρουμε και 2 ευρω ποιο ακριβα τα 2 γραμμαρια παρα πανω , και τα 4 γραμμαρια παρα πανω παμε στα 3,5 ευρωΓια 34 γρ καλή είναι η τιμή και μέχρι στιγμής σταθερό φυσιγγι. Εδώ έχουν τα 30_32 σε τέτοια τιμή.
Με της σημερινές τιμές το φυσηγγι αυτό(Ρουμελιώτη 34)με το ίδιο σεταπ στοιχίζει 11,70)...ποιος ο λόγος να κάτσω να το φτιάξω δεν συμφέρει πλέον παλιά ρίχναμε και 34 γρ στην τσίχλα ..από εδώ και πέρα μόνο 28/30 και σπάνια 32ξερετε τι διαφορα σε υλικα εχει η διαφορα σε εναν ιδιογομωτη τα 2 γραμμαρια και 4 παραπανω σε ενα κουτι των 25 φυσιγγιων , τα δυο γραμμαρια παραπανω δηλαδη τα 32 γραμμαρια μαζι με την πυριτηδα στοιχιζουν 30 λεπτα ποιο ακριβα απο τα 30 γραμμαρια , τα 34 γραμμαρια 60 λεπτα ποιο ακριβα απο τα 30 γραμμαρια , ενα στα εμπορικα θα βρουμε και 2 ευρω ποιο ακριβα τα 2 γραμμαρια παρα πανω , και τα 4 γραμμαρια παρα πανω παμε στα 3,5 ευρω
πραγματικα εαν δεν σου αρεσει η διαδικασια γεμισματος δεν συμφερει να γεμιζεις στο cal12 , συμφερει ομως να γεμιζεις σε cal 20 , 28 και 36, τωρα στο 12αρι στην καλυτερη περιπτωση να σου ερχετε τα ιδια χρηματα απο τα ετοιμαΜε της σημερινές τιμές το φυσηγγι αυτό(Ρουμελιώτη 34)με το ίδιο σεταπ στοιχίζει 11,70)...ποιος ο λόγος να κάτσω να το φτιάξω δεν συμφέρει πλέον παλιά ρίχναμε και 34 γρ στην τσίχλα ..από εδώ και πέρα μόνο 28/30 και σπάνια 32
παλιά ο πατέρας μου επι ΠΑΣΟΚ πηγενε για τσίχλες με breda ελατιριου την apolo και έρηχνε τα καφέ του λάμπρο.....Με της σημερινές τιμές το φυσηγγι αυτό(Ρουμελιώτη 34)με το ίδιο σεταπ στοιχίζει 11,70)...ποιος ο λόγος να κάτσω να το φτιάξω δεν συμφέρει πλέον παλιά ρίχναμε και 34 γρ στην τσίχλα ..από εδώ και πέρα μόνο 28/30 και σπάνια 32
Εμένα βρήκες;Kαι ο οδοντίατρος δεν πρέπει να ζήσει;
Ρίχναμε 33,34 γρ και δεν μας ένοιαζε τι καιρό έχει, μόνο νούμερο αλλάζαμε σκάγια για το τι θήραμα θα πάμε και τέλος και ποτέ δεν είχαμε προβλήματα με τα φυσίγγια.παλιά ο πατέρας μου επι ΠΑΣΟΚ πηγενε για τσίχλες με breda ελατιριου την apolo και έρηχνε τα καφέ του λάμπρο.....
Το οποίο το έριξε ένα ξάδελφος έριξε 4 κουτιά περίπου με τη super sport και μου είπε τα καλύτερα.Εκεί που φτάσαμε μια χαρά είναι ολλα στης ίδιες τιμές παίζουν....μόνο του Κύργια το 34 έχει 10€
Δεν τα έριχνε επειδή υπήρχε ΠΑΣΟΚ αλλά γιατί είχε αξία το χρήμα και η εργασία τώρα έχει υπερεργασία χωρίς ανάλογη αξία και χρήμα που δεν έχει αξία και όλο την χάνει συνεχώς.Ασχετως ότι το ΠΑΣΟΚ ήταν ολετήρας της Ελλάδος,άλωσε και την οικονομία αλλά και εντέχνως τους χαρακτήρες των ανθρώπων εξαγοράζοντας τους και φτιάχνοντας στρατιές ανόητων που φούσκωναν τις τσέπες τους χωρίς να τους νοιάζει από προέρχονταν τα χρήματα ή αν τα άξιζαν .Αυτό το κόμμα έκανε πολύ κακό αλλά γι'αυτό που διαβάζει τους ανθρώπους και πολύ καλό γιατί φάνηκε οι ποιότητα των ανθρώπων και οι αξίες τους ,που είναι ανύπαρκτες γι'αυτό και είμαστε και σε τέτοιο χάλι και δεν θα αλλάξει ποτέ .παλιά ο πατέρας μου επι ΠΑΣΟΚ πηγενε για τσίχλες με breda ελατιριου την apolo και έρηχνε τα καφέ του λάμπρο.....
Να ζησει Γιατρε ναι!Kαι ο οδοντίατρος δεν πρέπει να ζήσει;![]()
Ακριβώς arrou/sidna/a1/sokol από Αυγούστου μεχρει Φλεβάρη του Ρουμελιώτη πατέρα του Αντρέα ολλα αυτά 33+34 γρ ..από Αυγούστου μέχρι Φλεβάρη ....Ρίχναμε 33,34 γρ και δεν μας ένοιαζε τι καιρό έχει, μόνο νούμερο αλλάζαμε σκάγια για το τι θήραμα θα πάμε και τέλος και ποτέ δεν είχαμε προβλήματα με τα φυσίγγια.
Με 300€ καλητερα φτιάχνω μασέλα στον τόρνο και μου μένουν και ρέστα για φυσηγγιαΝα ζησει Γιατρε ναι!
Οχι να μας γαμ…… ομως
Προτιμας να βγαλεις το δοντι αντι να το κανεις απονευρωση οπως εγιναν τα πραματα….
Απο 300 ξεκιναν εδω οι απονευρωσεις!
Εκει ελπιζω να ειστε καλυτεροι
Τα σοκολ του ρουμελιωτη τα δούλευε ο πατέρας μου! Ήταν απίστευτο φυσίγγι!Ακριβώς arrou/sidna/a1/sokol από Αυγούστου μεχρει Φλεβάρη του Ρουμελιώτη πατέρα του Αντρέα ολλα αυτά 33+34 γρ ..από Αυγούστου μέχρι Φλεβάρη ....
Α1 παρόμοιες είναι ...να μου πεις α1 υπάρχειΤα σοκολ του ρουμελιωτη τα δούλευε ο πατέρας μου! Ήταν απίστευτο φυσίγγι!
Κρίμα που δεν υπάρχει πλέον αυτή η πυρίτιδα στην Ελλάδα! Ήταν πράσινο με κοντό παφιλα αλλά θάνατος!
Υπάρχει φουλ αλλά δεν πουλάνε ακόμα έξω.Α1 παρόμοιες είναι ...να μου πεις α1 υπάρχει![]()
Ναι το ξέρω μου είπε ο Αλλαγιάννης ότι θα φέρει τα α132&34 της λαμπρό προς τα τέλη μαϊουΥπάρχει φουλ αλλά δεν πουλάνε ακόμα έξω.