Ενας θεός ξέρει???Το δεύτερο;
Ενας θεός ξέρει???Το δεύτερο;
Καταπληκτικό φυσίγγι! Λίγο ζωηρό στην ανάκρουση αλλά καθαρά σκωτοματα χωρίς ζωντανά! Στα υδρόβια φέτος ήταν το βασικό μου φυσίγγι!Ρουμελιώτης Νο6
Ποιο Γιάννη το πρώτο η το δεύτεροΚαταπληκτικό φυσίγγι! Λίγο ζωηρό στην ανάκρουση αλλά καθαρά σκωτοματα χωρίς ζωντανά! Στα υδρόβια φέτος ήταν το βασικό μου φυσίγγι!
Το πρώτο, το πράσινο!Ποιο Γιάννη το πρώτο η το δεύτερο
Το δεύτερο είναι ακόμη ποιο ζωηρό στην ανάκρουση!!Το πρώτο, το πράσινο!
Μπράβο Γιαννάκη έτσι...Το πρώτο, το πράσινο!
Λογικα, GT 24 λογο ρελιού...Επισκέπτης στη Ναύπακτο για 3ημερο και δε θα μπορούσα να μη περάσω από το( μοναδικό...?) κυνηγομάγαζο της πόλης!
Ο φίλος έχει πάρει πορεία φθίνουσα, περιμένει να περάσει μια διετία για τη σύνταξη,παραταύτα το μεράκι του τον βαστάει ενεργό!
Πήρα "για το καλό" έναν αορτήρα κ μια δεκάδα 5αρια...
Τ4 nobel, ύψος 63.2, βάθος ρελιού ~ 4.4
686,tecna , συγκεντρωτήρα gt (ξέχασα να τον μετρήσω), και #5 σωστό,7 στο γραμμάριο.
Gt21 έχω βρει εγώ... Έχω στήσει μάλιστα κ ένα παρόμοιο εγώ κ ήταν εξαιρετικό...Λογικα, GT 24 λογο ρελιού...
Αρη με τεκνα το γεμισες , και 1,95 , η 1,90 , με 36 γραμμαρια σκαγια , με τι καψουλι, βλεπω οτι ο καλυκας ειναι 70αριςGt21 έχω βρει εγώ... Έχω στήσει μάλιστα κ ένα παρόμοιο εγώ κ ήταν εξαιρετικό...
Καλά λες, γιατι ο GT24 θα ηταν σε ποιο λιγα γραμμάρια....άααααμα εχω να πιασω υλικα ενα 6μηνο, τα ξεχναω....Gt21 έχω βρει εγώ... Έχω στήσει μάλιστα κ ένα παρόμοιο εγώ κ ήταν εξαιρετικό...
Τέκνα 686 1,95-36 gt21 ρελι με τζαμακι στα 63mmΑρη με τεκνα το γεμισες , και 1,95 , η 1,90 , με 36 γραμμαρια σκαγια , με τι καψουλι, βλεπω οτι ο καλυκας ειναι 70αρις
σε ευχαριστω Αρη, σε ποια νουμερα σκαγιωνΤέκνα 686 1,95-36 gt21 ρελι με τζαμακι στα 63mm
Κάτι παραπάνω δεν θα χρειαστείς σε πυρίτιδα αν δεν έχει τρελούς πάγους... Σκοτώνει ελεινα...
Από 5 κ κατω, χοντρά δηλαδήσε ευχαριστω Αρη, σε ποια νουμερα σκαγιων
Το ίδιο αλλά στο 1,90 η τέκνα ...και ρελιασμα αστεροειδή στα 58,00 θάνατος λέμεΤέκνα 686 1,95-36 gt21 ρελι με τζαμακι στα 63mm
Κάτι παραπάνω δεν θα χρειαστείς σε πυρίτιδα αν δεν έχει τρελούς πάγους... Σκοτώνει ελεινα...
Το τζαμακι εχει καλυτερη συμπεριφορα κατα τη βολη γιατι σπαει σε κομματακια και δεν επηρεαζει αρνητικα το βλητικο αποτελεσμα.....μια απορια , γιατι στα ρελιαστα φυσιγγια , σπανια βλεπω σε σεταπ κλεισιμο με χαρτακι , παρα μονο με τζαμακι , και ειδικα στα ετοιμα ρελιαστα , εκει ποτε δεν εχω δει με χαρτακι ,που τα ρελιαστα ετοιμο ειναι ποιο σπανια , γιατι τα περισοτερα ετοιμα ειναι με αστερι