Γάτα είσαι...Μαρίνα = ελέφαντας;;;
Γάτα είσαι...Μαρίνα = ελέφαντας;;;
να τα βάλεις σε δημοπρασία στο ebayΡε τι ναι τούτα που μου δώσανε θυμήθηκα παλιά χρόνια
Έπρεπε να έχω συλλογή από παλιές πυρίτιδας σκακια μολύβδινα ,τάπες φυσίγγια,καψυλια αλλά τα μπέρδευα όλα με αλλά και τα έριχνα βγαίνανε κάτι ντουμάνια μερικές φορές νόμιζα ότι είμαι ο Καραϊσκάκης .να τα βάλεις σε δημοπρασία στο ebay
Το αριστερό που γράφει Αλαμάνος φαίνεται από τις γραμμές στο μέταλλο να έχει περάσει καλύμπρα. Πρόσεχε γιατί μπορεί να είναι αναγόμωση με άγνωστη συνταγή. Μπορεί να με ξεγελάει και η φωτογραφία αλλά έτσι δείχνει.Ρε τι ναι τούτα που μου δώσανε θυμήθηκα παλιά χρόνια
το καφε με s4 το πρωτο ειναι φουλ φορτωμενο σε πυριτιδα με 1,75 πολυ παραπανω απο το κανονικο που θα επρεπε να ειναι το μαξ στο 1,60 για 3αρια νουμερο σκαγια , και τα σκαγια να ειναι 33 γραμμαρια και οχι 32,5 , και το αλλο το αντιθετο ειναι λιγοτερη πυριτηδα , περισοτερα σκαγια , δεν ξερω το καψουλι τι χρωμα ειναι , που πρεπει κανονικα να ειναι το 686 δηλαδη κοκκινο χαρτακι να εχει , αντε τωρα να ριξης το δευτερο φυσιγγιο σε ευγενη θηραμα παπια , η ακομα χειροτερο στον λαγο και να φυγει τραυματισμενος , και το πρωτο να ριξης θα σου φυγουν τα δοντια , και μπορει και ο λαγος γιατι θα εχει χαλια κατανομη και διαμπερη τραυματα λογο ταχυτητας των σκαγιωνLambro
Τα biturbo και τα δυο που άνοιξες σε νο4 είναι θάνατος. Τώρα τα καινούρια δεν έχω ιδέα τι κάνουν.Lambro
Παραφορτωμενο .με s4 ,όταν γέμιζα γέμιζα κάποια 28 γρ νουμ 7 με 1.75 s4 .Προσπαθούσα να φτάσω το ρωσικό πύραυλο σε ταχύτητα.Lambro
Cheddite AquilaRumeliots No6
Το δεύτερο;Το πρώτο είναι με psb2 λογικο setap