Παρουσίαση Φυσιγγίων

Καλησπέρα στην παρέα!!Προχτές,αγόρασα από Καλκαντζάκο κι ένα κουτί Lambro Direct 32 Νο 8,5!!Ανοίγοντάς το,είδα οτι το μέταλλο είναι 16-17mm αντί για 12 και το κλείσιμο 1mm πιο πάνω απ' αυτό που ξέρουμε!!Έκανα και σύγκριση με παλιότερο Direct 32,αλλά και 34!!Επίσης και σ' ένα κουτί Lambro Tordo Διασποράς,αγορασμένο πέρυσι,είδα οτι η πυρίτιδα δεν είναι κοκκώδης(GM3),αλλά τα φυλλίδια είναι δισκοειδή και το μέταλλο ασημί!!Γεμίζουν με ό,τι τους έχει μείνει ή είναι μόνιμες οι αλλαγές;Τεσπά....Ίδωμεν....
Το καινούργιο direct 32 καλύτερο είναι

Καλησπέρα στην παρέα!!Προχτές,αγόρασα από Καλκαντζάκο κι ένα κουτί Lambro Direct 32 Νο 8,5!!Ανοίγοντάς το,είδα οτι το μέταλλο είναι 16-17mm αντί για 12 και το κλείσιμο 1mm πιο πάνω απ' αυτό που ξέρουμε!!Έκανα και σύγκριση με παλιότερο Direct 32,αλλά και 34!!Επίσης και σ' ένα κουτί Lambro Tordo Διασποράς,αγορασμένο πέρυσι,είδα οτι η πυρίτιδα δεν είναι κοκκώδης(GM3),αλλά τα φυλλίδια είναι δισκοειδή και το μέταλλο ασημί!!Γεμίζουν με ό,τι τους έχει μείνει ή είναι μόνιμες οι αλλαγές;Τεσπά....Ίδωμεν....
Πλεον γεμιζετε με D20 το διασπορας αυτο

(προς ωρας δηλαδη) 😅 με το ολο αλλαλουμ των πυριτιδων.
ΚΑΙ πλεον οι καλυκες της N.S. παραγονται επικασιτερωμενοι Σωτήρη...συτο δε λεει κατι.
Τσιχλες βρείκες μωρε;;;

Πλεον γεμιζετε με D20 το διασπορας αυτο

(προς ωρας δηλαδη) 😅 με το ολο αλλαλουμ των πυριτιδων.
ΚΑΙ πλεον οι καλυκες της N.S. παραγονται επικασιτερωμενοι Σωτήρη...συτο δε λεει κατι.
Τσιχλες βρείκες μωρε;;;
Κώστα καλησπέρα!!Λόγω κήλης στη μέση που με ταλαιπώρησε,είχα να βγω για κυνήγι από τα Χριστούγεννα!!Χτες και σήμερα βγήκα!! Καρτέρι σε κάτι δέντρα στον κισσό και λίγο περπατητό σήμερα!!Στο περπατητό με λίγο ψάξιμο,κάτι γίνεται!!Στο καρτέρι άστο....Η μέρα με τη νύχτα σε σχέση με πέρυσι!! Τσάμπα μας τρώει το κρύο....Αλλά κι από τουφεκιές στη γύρω περιοχή,λίγα πράγματα....Χτες ειδικά,δύο άκουσα κι αυτές μετά τις 10:00....Πάλι καλά,είπα!!Και είχα αρχίσει να απογοητεύομαι,οτι ο μόνος μουρλός έξω ήμουν εγώ....Το Direct 34 το φέρνουν;Πέρυσι-Γενάρης πρέπει να ήταν-το είχα βρει!!

Το Direct 34 το φέρνουν;Πέρυσι-Γενάρης πρέπει να ήταν-το είχα βρει!!
Καλημερα Σωτηρη...ναι το φερνουν οι Αβραμοπουλοι...
Λόγω κήλης στη μέση που με ταλαιπώρησε,είχα να βγω για κυνήγι
Ασε, μη μου μηλας για μεση....με εχει μαγκωσει κι εμενα 20 μερες τωρα κ δεν ειμαι για πολλα, ισα που παω για δουλεια κ μετα ξεκουραση την υπολοιπη μερα....εχω να βγω μερες τωρα για αυτο το λογο....
Θα σφιξω τα δοντια ομως Τριτη,Τεταρτη,Πεμπτη και θα βγω ΜΟΝΟ κ ΜΟΝΟ για τα κουταβια μου, να κλισουμε ομορφα τη σεζόν...επειτα, θα συνεχισω λιγο ΑΝ ΜΠΟΡΕΣΩ, λιγα εκπαιδευτικα ακομη στη μπεκατσα.
Στο περπατητό με λίγο ψάξιμο,κάτι γίνεται!!Στο καρτέρι άστο....Η μέρα με τη νύχτα σε σχέση με πέρυσι!! Τσάμπα μας τρώει το κρύο...
Μολις 2 καρτερια εχω κανει, απο 2-3 τσιχλες εκαστος στο καρτερι...χάλια φετος...μονο στο περπατητο κανεις τσιχλες.

@Lynx1975 @Kostas ContraDosi. Οτι χειρότερο η μέση, 2 κηλες 3+4 σπόνδυλο δεν παίρνει χειρουργείο, πριν 2 χρόνια με είχε πιάσει μέχρι κάτω στο πόδι, εντέλει 1 μήνα στο κρεβάτι. Με έχει πιάσει κοντά 1 μήνα τώρα. Δεν έχει πιάσει καλά, το παλεύω να μην με πιάσει. Εχτές 10 στρέμματα έπιαναν και τα φρεζαρισα, να μου έλεγες κάτσε μια ώρα ακόμα, δεν καθόμουνα στο τρακτέρ ούτε δεμένος. Σήμερα έχει ζβαρνα 40 στρεμματα και πρέπει να τα τελειώσω ( να δω πως θα κατέβω από το τρακτέρ ) γιατί έχει βροχές και ανακατοσουρα για 1 εβδομάδα περίπου. Αυτό που έχω δει, δεν θέλει να την χτυπάει αέρας και να παγώνει, έχω πάρει ζώνη πλατιά με νανοτεχνολογία και μέταλλα, κρατάει ζεστή την μέση και έτσι την παλεύω μέχρι να πάρει τα ίσια της, γιατί φεύγει και είσαι μια χαρά, και όποτε το θυμάται αρχίζουν τα παρατράγουδα.

έχω πάρει ζώνη πλατιά με νανοτεχνολογία και μέταλλα, κρατάει ζεστή την μέση και έτσι την παλεύω...
Πριν λιγα χρονια που ειχα παθει μια φλεγμονη στην ωμοπλατη και δεν περνουσε με τιποτα και με χιλια δυο φαρμακα, με ταλαιπωρουσε δυο μηνες, πηρα ενα γιλεκο με νανοτεχνολογια με μεταλλα .
Οσο κινεισαι σε καιει.
Αποτελεσμα σε 10 μερες τελος η φλεγμονη.

Last edited:

Ασε, μη μου μηλας για μεση....με εχει μαγκωσει κι εμενα 20 μερες τωρα κ δεν ειμαι για πολλα, ισα που παω για δουλεια κ μετα ξεκουραση την υπολοιπη μερα....εχω να βγω μερες τωρα για αυτο το λογο....
Θα σφιξω τα δοντια ομως Τριτη,Τεταρτη,Πεμπτη και θα βγω ΜΟΝΟ κ ΜΟΝΟ για τα κουταβια μου, να κλισουμε ομορφα τη σεζόν...επειτα, θα συνεχισω λιγο ΑΝ ΜΠΟΡΕΣΩ, λιγα εκπαιδευτικα ακομη στη μπεκατσα.

Μολις 2 καρτερια εχω κανει, απο 2-3 τσιχλες εκαστος στο καρτερι...χάλια φετος...μονο στο περπατητο κανεις τσιχλες.
ΠΕΡΑΣΤΗΚΑ Κώστα..τα ίδια και εγώ με έχει ψιλό γ@@@@ 2/3 μέρες.. βάλε θερμοφωρα κάνει θαύματα

βάλε θερμοφωρα κάνει θαύματα
Αυτο ακριβως κανει η ζωνη που εχει παρει.
Οσο κινεισαι τα μεταλλικα ελλασματα θερμαινονται και σου μεταφερουν την θερμοτητα στην περιοχη.

Last edited:

για μέση Arcoxia των 120..
πέρνεις 1 χάπι τη μέρα και σε 3 μέρες πηδάς και ελέφαντα

για μέση Arcoxia των 120..
πέρνεις 1 χάπι τη μέρα και σε 3 μέρες πηδάς και ελέφαντα
Αν υπάρχει κήλη δεν θα κάνει τίποτα μετά από λίγο καιρό θα τον ξαναπιάσει.....η μέση θέλει διαχείριση και φυσικοθεραπεία

Αν υπάρχει κήλη δεν θα κάνει τίποτα μετά από λίγο καιρό θα τον ξαναπιάσει.....η μέση θέλει διαχείριση και φυσικοθεραπεία
και εγω ήξερα μια καλή φυσικοθεραπέυτρια αλλα αμα πηγενα θα με χώριζε η κυρά

Σαν παθών της μέσης και αφού έχω κάνει δισκεκτομή αφαιρώντας κήλη βέβαια εχώ άλλες 2 και κάτι αλλά .Είναι πολλοί παράγοντες που παίζουν ρόλο.Παιδευόμουν χρόνια ,έχω γυρίσει τη μισή Ελλάδα και είχα ξεπεράσει τις 400 φυσιοθεραπείες .Υπάρχει γιατρός τον έμαθα αργά αλλά πήγα που κάνει ένεσης μεσοσπονδυλιες λέγονται που σε βάθος 4μηνου συρρικνώνουν την κήλη και έπειτα με σωστή φυσιοθεραπεία και ενδυνάμωση είσαι όλη καλά ,επίσης έχω πάγκο αποσυμπίεσης που κρέμονται κάθε μέρα κάνα 15/20 λεπτά .Όταν βγάλει προβλήματα στη μέση τα παντρεύεσαι και πρέπει να γίνεις προσεκτικός και να τα διαχειριζεσαι ,μετά το χειρουργείο ήμουν θηρίο για δύο χρόνια ώσπου γαμηθηκαν όλα πάλι αλλά με το γιατρό συμαζεψα τη νέα κήλη ενέσιμα και οικονομικά και τώρα μια χαρά με διαχείριση ,ο Ταρζάν σταμάτησε να πηδάει στα δένδρα μόνο στο κρεβάτι.

Back