Γιατι το 90% της καταναλωσης φυσιγγιων εδω ειναι τσιχλας , και λογω ποσοτητας ανα κυνηγο , το εμπορικο παιγνιδι παιζεται στις ΤΙΜΕΣΤζονι μου ,εχω την εντυπωση....οτι ο Αμερικανος μας πιανει τον κωλο στα ισια....και γι'αυτο...
ευθυνονται οι Ελληνες κατασκευαστες φυσιγγιων....
Μου ειναι αδιανοητο οτι δεν μπορουν να ''πιασουν'' την αποδοση του Αμερικανου...και ας μην εχουν
τα υλικα του....Οτι ωρα θελουν μπορουν να τον ''πατησουν'' κατω....και δεν μπορω να καταλαβω γιατι δεν το
κανουν!!!!!
Δεν θα πω για μενα......Ξερω ιδιογομωτες που την αποδοση του Αμερικανου....την εχουν για ''μπρελοκ στα
κλειδια τους''.....γιατι δεν κανουν το ιδιο και οι Ελληνες βιοτεχνες.......ειλικρινα δεν ξερω.......και απορω φιλε!!!!
Έτσι ακριβώς είναι ... (αν και δεν χρησιμοποιώ συχνά πίνακα ... δεν αλλάζω και συχνά φυσίγγια βέβαια )ο Πινακας τα λεει ΟΛΑ.....εκτος απο το ποσα ακριβως bar βγαζει το φυσιγγιο φιλε μου!!!
Εσυ σαν ιδιογομωτης θεωρείς το εξπρές η το νιτρο σουπερ φυσίγγια ;Σηγα μην βγαλουν στην ελλαδα σταθερο φησιγγι.με ευροπαηκες μπαρουτες με διαφορα μερα νηκτα στα λοτ.λετε να ασχολιθουν με τα λοτ??μπα δεν νομηζο
Γιατι το 90% της καταναλωσης φυσιγγιων εδω ειναι τσιχλας , και λογω ποσοτητας ανα κυνηγο , το εμπορικο παιγνιδι παιζεται στις ΤΙΜΕΣ
Στις ΗΠΑ που υπολογιζω το 60% ειναι στα παπια και αλλο ενα 20% γαλοπουλα, φασιανο, τπ παιγνιδι παει στην ποιοτητα.
Γιάννη εγώ είμαι άσχετος με ιδιογόμωση αλλά θα σου πω αυτά που έχω διαβάσει (άλλοι μπορούν να επιβεβαιώσουν ή να απορρίψουν) και αυτά που σκέφτομαι.Σηγα μην βγαλουν στην ελλαδα σταθερο φησιγγι.με ευροπαηκες μπαρουτες με διαφορα μερα νηκτα στα λοτ.λετε να ασχολιθουν με τα λοτ??μπα δεν νομηζο
Tα nitro pheasant δεν βαράνε απλά τον λαγό, τον χτυπάνε σαν τραίνο με ταχύτητα φόρμουλας... δεν έχω ακούσει κανέναν να μου λέει ότι το πήρε η ντουφεκιά και έκανε κιχ το ζούδι. Ισοπεδωμένο το βρίσκεις...
Ω ρε φίλε τι τσάκισμα τους κάνει το ρημάδι το Express!
Μούτρα, λαιμό, στήθος, πόδια, πλευρά τους τσακίζει κυριολεκτικά.
Ακόμα και τώρα έχω 2 μαζί μου , έτσι μήπως μου έρθει και το βάλω τρίτο για το καλό.
Mεγάλη υπόθεση η ψυχολογία .Θα σου πω εγώ Νίκο
Αμερικανάκια!
Χαχα
Δε ξέρω στα μέρη σας αν τ λένε πάντως εδώ αν πάνε να σε πιάσουν κορόιδο λένε για αμερικανάκι με πέρασες?
Έλα.ομως που γ@@@νε τα ατιμα και σ δίνουν και ψυχολογία...
Οχη βεβεα.το εξπρες τοχο ρηξη το νιτρο οχη.απλα ειναι ενα καλο φησηγι,απο τα καλητερα εμπορικα σε σταθεροτιτα οχη το σουπερ.προτιμο τα δικαμου,με την ιδιογομοση τους βαζης γιαλια,οπως εχει αποδηκτη πρακτικα οσο στο κυνηγι τοσο και στον πινακαΕσυ σαν ιδιογομωτης θεωρείς το εξπρές η το νιτρο σουπερ φυσίγγια ;
Δημήτρη εσένα ποια είναι η γνώμη σου για αυτά τα δυο φυσιγγια;Εσυ σαν ιδιογομωτης θεωρείς το εξπρές η το νιτρο σουπερ φυσίγγια ;
Αν δε γέμιζα σίγουρα θα είχα ένα κουτί από το κάθε ένα ( Express, nitro, pheasant) μαζί με τα lambro καφέ.Όντως φίλε μου πολύ δυνατό. Πάρε μερικά νίτρο pheasant και θα με θυμηθείς
380-385m/s σε χοντρά φυσίγγια δεν το λες και λίγο, και λαγό βαράς,και παπί και τα πάντα.Όσα αμερικάνικα φυσίγγια ταχογράφισα όπως τα Rem, expres, gunclub, long range, dove a queil. Win super x, target lowd, trap. Federall και δεν θυμάμαι πόσα άλλα. Και στο διαμέτρημα 20. Δεν πείρα ποτέ ταχύτητα στο 1 μέτρο από την κάννη μεγαλύτερη των 1260ποδών ανά δευτερολεπτο αλλά ούτε και κάτω των 1200π/δ. Όλα όμως σκοτώνουν διαολεμένα!
Μέση ταχύτητα θεωρείται380-385m/s σε χοντρά φυσίγγια δεν το λες και λίγο, και λαγό βαράς,και παπί και τα πάντα.
Με 392 m/s PSB3 32gr έπιασα καλύτερη (ελαφρά) διάτρηση απο το classica 32 που βγάζει 412+m/s με ίδιο νο.σκάγι .380-385m/s σε χοντρά φυσίγγια δεν το λες και λίγο, και λαγό βαράς,και παπί και τα πάντα.