Τιμουλα???? 8-9€??? Πρέπει να ζεματαει..28 gr συγκεντρωτηρας-φελλος.Το είδα σε μαγαζί.(δεν το έχω ρίξει ακόμα μου είπαν ότι είναι γρήγορο.View attachment 25659
Ε βεβαια ζεματαει στην τιμη. Σιγα μην τρομαξουν οι τσιχλεs απο τον ασημενιο παφυλα .Εχει και Ελληνικα 28αρια καταπληκτικα.Και αs εχουν και Ισπανικη πυριτιδα .Τιμουλα???? 8-9€??? Πρέπει να ζεματαει..
Ακριβως οπως τα λες Γιώργο. Και τις πανε τις τσιχλες γαζί και σχεδόν στη μισή τιμη.Ε βεβαια ζεματαει στην τιμη. Σιγα μην τρομαξουν οι τσιχλεs απο τον ασημενιο παφυλα .Εχει και Ελληνικα 28αρια καταπληκτικα.Και αs εχουν και Ισπανικη πυριτιδα .
οτι ακριβως κ με τα gevelot διασπορας του ιορδανογλου,στο πλαι του κουτιου "φωτογραφιζει" τον gualandi (που προφανως αυτον ειχαν παλαιοτερα) κ μεσα βρηκα ελικοειδη θωδη...
Ωραιο και το Gevelot το διασπορας,κ εγω Θωδη βρηκα μεσα.
Μάλλον Α1 Τάσο.Πάμε τώρα κ σε μια άλλη παρτίδα(και αυτή παλαιοτερη) που πηρα χτες....
Ίδιος καλυκας,ίδιο καψουλι-πυριτιδα πρασινου χρώματος 1,66γρ-Διασπορεας με σταυρό κ κυαθιο χωρίς αποσπωμενα πτερυγια-Σκαγια 32,48γρ κ αυτα ν8 2,3mm- Κλείσιμο 57,37mm..
View attachment 25811View attachment 25812
Στο κέντρο του κάτω μέρους εξέχει ένα πλαστικο αξονακι,επειδή δεν έχω ξαναδεί κάτι τέτοιο υποθέτω ότι είναι απο το καλουπι....
View attachment 25813

Ευχαριστουμε για τις ωραιες και ολοκληρωμενες παρουσιασεις Τασο...τα Gevelot ....του Ιορδανογλου ειναι?Πάμε τώρα κ σε μια άλλη παρτίδα(και αυτή παλαιοτερη) που πηρα χτες....
Ίδιος καλυκας,ίδιο καψουλι-πυριτιδα πρασινου χρώματος 1,66γρ-Διασπορεας με σταυρό κ κυαθιο χωρίς αποσπωμενα πτερυγια-Σκαγια 32,48γρ κ αυτα ν8 2,3mm- Κλείσιμο 57,37mm..
Στο κέντρο του κάτω μέρους εξέχει ένα πλαστικο αξονακι,επειδή δεν έχω ξαναδεί κάτι τέτοιο υποθέτω ότι είναι απο το καλουπι....
View attachment 25813

Ναι μάλλον γιατί ταιριάζει κ η δοσολογία..Μάλλον Α1 Τάσο.
Ναι Αλέξη, 33γρ...Ευχαριστουμε για τις ωραιες και ολοκληρωμενες παρουσιασεις Τασο...τα Gevelot ....του Ιορδανογλου ειναι?
Φωτιά το στησιμο!Πάμε τώρα κ σε μια άλλη παρτίδα(και αυτή παλαιοτερη) που πηρα χτες....
View attachment 25813

Πάμε τώρα κ σε μια άλλη παρτίδα(και αυτή παλαιοτερη) που πηρα χτες....
View attachment 25813
Εγώ θα τον ονομαζα κατανομέα.. Και όχι διασπορεα όπως θέλουμε πολλοί να λέμε.... Άλλο ο διασπορεας, αλλο ο κατανομέας, αλλο ο αποκεντρωτηρας.... Η αλήθεια είναι πως ο σκοπός τους είναι οι κοντινές τουφεκιες.. Ο συγκεκριμένος είναι Giovanni αν δεν κάνω λάθος!
Ποιο από τα δυο??Φωτιά το στησιμο!
Giovani είναι ο διασπορέας.Πάμε τώρα κ σε μια άλλη παρτίδα(και αυτή παλαιοτερη) που πηρα χτες....
View attachment 25813

Ωραιο σεταπ εχει αν σου τεριαξη ...θα ειναι μπομπαΚατανομεα τον ονόμαζε ο συγχωρεμένος ο Υψηλός....
Ποιο από τα δυο??
Δεν τα έχω δοκιμασει αλλά καλά θα είναι μωρέ..........
Βάρβαλε σφάχτη κρεοπώλη...Σαν συνέχεια της ωραίας μας συζήτησης στην "τσίχλα -κοτσυφι"..
Το φυλαγα ανοιχτό για να σας το παρουσιασω κάποτε κ αφου το θυμησατε εφτασε η ώρα του....
Dorkas export σε καλυκα Dorkas Greece με καψουλι μαυρου χρώματος-πυριτιδα csb1 με βαρος 1,68γρ-Σκαγια 32,46γρ ν6 διαμέτρου 2,65-70mm-κλεισιμο 57,63mm...
View attachment 25817
View attachment 25818
Μου κάνει εντυπωση γιατί cx 1000 έβαζε στα ενισχυμενα φυσίγγια (όπως θα έπρεπε)...Καψούλι πολύ χαμηλό...(Cx1000).
Πως το διαπιστώνουμε αυτό;;Καλησπέρα. Το cx1000 στα περισσότερα σεταπ αποδεικνύεται πιο ισχυρό απο το cx2000.