Kostas ContraDosi
Moderator
Δν είμαι ΠΟΤΕ απόλυτος.Μήν είσαι ποτέ απόλυτος Κωστή
Κουβέντα έθεσα απλά περί κενού χώρου.
Δν είμαι ΠΟΤΕ απόλυτος.Μήν είσαι ποτέ απόλυτος Κωστή
1.75 έχει μέσα ,μάλλον DRAGO X36 χωρίς νάμαι σίγουρος ΣτέλιοΜε τι ειναι γεμισμενο αυτο;
Εχω διαβασει καλα σχόλια
Κωστή μην αρπάζεσαι . Βάλε στο πρόγραμμα σου το 57.80 να προκόψεις κι'εσύ ιδιογομωτικά .Δν είμαι ΠΟΤΕ απόλυτος.
Κουβέντα έθεσα απλά περί κενού χώρου.
Γαμώ τν γραπτό μου λόγο.Κωστή μην αρπάζεσαι .
Δυο λεφτα μιτσο να παρο πατατακια και μπυρεςΝα μετράμε σκάγια με παχυμετρο είναι λάθος, να τα μετράμε με φθηνό ψηφιακό είναι μέγα λάθος, ο σωστός τρόπος μέτρησης είναι με ποιοτικο μικρομετρο
Τα περισσότερα όργανα μέτρησης μήκους διακριβώνονται με πρότυπα πλακίδια.Ευτυχως που εχουμε και σενα.....να μας λες ποιο ειναι το σωστο και το λαθος....
ΟΙ μερτησεις ειναι απολυτα ΣΩΣΤΕΣ.....και το φθηνο ψηφιακο παχυμετρο ΤΣΕΚΑΡΙΣΜΕΝΟ !!!!
View attachment 28946View attachment 28947
Μην υποτιμας κανεναν.....Μπορει να ξερει πιο πολλα απο οσα λεει....
Να σκεφτεται πιο πολλα απο οσα εκφραζει.....
Και να παρατηρει πιο πολλα απο οσα εσυ νομιζεις.....
Αυτα.....και χωρις ιχνος αντιπαραθεσης.....
Εδω ζυγιζουμε μπαρουτες με παμφθηνες ζυγαριεςΝα μετράμε σκάγια με παχυμετρο είναι λάθος, να τα μετράμε με φθηνό ψηφιακό είναι μέγα λάθος, ο σωστός τρόπος μέτρησης είναι με ποιοτικο μικρομετρο
Καντε φίλε ότι σας φωτίσει ο θεος , εγώ γράφω την γνώμη μουΕδω ζυγιζουμε μπαρουτες με παμφθηνες ζυγαριες
Τα σκαγια μας μαραναν;
Δεν υπάρχει λόγος Ηλία, δεν προσπαθω να αποδείξω τίποταΔυο λεφτα μιτσο να παρο πατατακια και μπυρες
Πυριτιδα διβασικη...ηταν ''κοκκαλο''....και προφανως Τεκνα .2x34 γραμμάρια;;; Ποια είναι η πυρίτιδα; Και ποια πλαστική τάπα είναι αυτή;
Μοιάζει όντως με τέκνα...αλλά το σεταπ είναι κόντρα δόση;Πυριτιδα διβασικη...ηταν ''κοκκαλο''....και προφανως Τεκνα .
Την πλαστικη ταπα δεν την εχω βρει στο εμποριο...Μαλλον ειναι της MAIONCHI....για τα δικα της
φυσιγγια Στρατο....
Ισως καποιος συναδελφος να γνωριζει περισσοτερα φιλε !!!!
Μοιάζει όντως με τέκνα...αλλά το σεταπ είναι κόντρα δόση;
Κάνεις το ίδιο με βαράκια αναφοράς και περιοδικό έλεγχο.Εδω ζυγιζουμε μπαρουτες με παμφθηνες ζυγαριες
Τα σκαγια μας μαραναν;
Δεν έχεις άδικο.Καντε φίλε ότι σας φωτίσει ο θεος , εγώ γράφω την γνώμη μου