Kostas ContraDosi
Moderator
Δν είναι κόντρα δόση Στράτο.Μοιάζει όντως με τέκνα...αλλά το σεταπ είναι κόντρα δόση;
Διασπορά θέλουμε στο συγκεκριμένο.
Δν είναι κόντρα δόση Στράτο.Μοιάζει όντως με τέκνα...αλλά το σεταπ είναι κόντρα δόση;
Δες εδώ Στρατο δυο αλλά φυσίγγια αυτης της "ειδικής σειράς", τις δόσεις με tecna αλλά κ τις πιεσεις* που έδωσαν...Μοιάζει όντως με τέκνα...αλλά το σεταπ είναι κόντρα δόση;
Αν είναι έτσι Τάσο το φυσίγγι που έσφαξε ο Νίκος πρέπει να αρκετά πιο γρήγορο και πανω κάτω τις ίδιες πιέσεις... Δεν έχω δουλέψει την τέκνα και δεν την ξέρω....ίσως και να κάνω λάθος.Πολλοι την δουλεύουν και θα μας πουν....Αυτά που βλέπουν οι εταιρείες στο κανονάκι εμεις δεν μπορούμε να τα δούμε. Και μην ξεχνάμε ότι φτιάχνουν ένα φυσίγγι που θα μπει σε πολλά όπλα οπότε πρέπει να αφήσουν ευχαριστημένους όσους πιο πολλούς μπορούν....Δες εδώ Στρατο δυο αλλά φυσίγγια αυτης της "ειδικής σειράς", τις δόσεις με tecna αλλά κ τις πιεσεις* που έδωσαν...
*Και αυτό το είχε επιβεβαιώσει κ ο Σπυρος από Κέρκυρα που εγραφε κάποτε εδώ(ας είναι καλά όπου κ αν βρίσκεται..) ρίχνοντας τότε το anatra με το πλαγιοκαννο robust 222 και η γνώμη που σχημάτισε είναι ότι ήταν πολυ μαλακό!!!!
κυνηγος και φυση οκτωμβριος 2000:
maionchi lepre 37γρ,σκαγια ν3 3,3mm,καψουλι 686,πυριτιδα tecna 1,90γρ,συγκεντρωτηρας αποσπωμενου πατου,κλεισιμο στα 57,8mm..
Μεση τιμη αρχικης ταχυτητας 378,9m/s..
ταχυτητα στα 10μ 334,6 m/s..
Η μεση τιμη της πιεσης στην θαλαμη διαμορφωθηκε σε πολυ χαμηλα επιπεδα,σε σχεση με το προωθουμενο φορτιο σκαγιων,μολις 515 bars.
Απο καννη με πληρη συσφιξη απεδωσαν το εκπληκτικο ποσοστο του 82%..
Κυνηγος και φυση Ιανουαριος 2001:
Maionchi anatra 40γρ,σκαγια ν4 3,1mm,καψουλι 688,πυριτιδα tecna 1,95γρ,συγκεντρωτηρας αποσπωμενου πατου,κλεισιμο στα 57,4mm..
Μεση τιμη αρχικης ταχυτητας 395 m/s..
ταχυτητα στα 10μ 331,8 m/s..
Μεση τιμη πιεσης στην θαλαμη 560,4 bars..
Απο καννη με πληρη συσφιξη απεδωσαν συγκεντρωσεις της ταξης του 74%...
Αν είναι έτσι Τάσο το φυσίγγι που έσφαξε ο Νίκος πρέπει να αρκετά πιο γρήγορο και πανω κάτω τις ίδιες πιέσεις... Δεν έχω δουλέψει την τέκνα και δεν την ξέρω....ίσως και να κάνω λάθος.Πολλοι την δουλεύουν και θα μας πουν....Αυτά που βλέπουν οι εταιρείες στο κανονάκι εμεις δεν μπορούμε να τα δούμε. Και μην ξεχνάμε ότι φτιάχνουν ένα φυσίγγι που θα μπει σε πολλά όπλα οπότε πρέπει να αφήσουν ευχαριστημένους όσους πιο πολλούς μπορούν....
Obdurator 9mm παλιά έβρισκα στον Σακκά σακουλάκια.Όμως πιο ωραία τουφεκια έβγαζα με το 6,5 mm και ας ήταν η μαλλινη 16 mm στην παρουσα περίπτωση.Πυριτιδα διβασικη...ηταν ''κοκκαλο''....και προφανως Τεκνα .
Την πλαστικη ταπα δεν την εχω βρει στο εμποριο...Μαλλον ειναι της MAIONCHI....για τα δικα της
φυσιγγια Στρατο....
Ισως καποιος συναδελφος να γνωριζει περισσοτερα φιλε !!!!
Με το 9άρι obturator έπρεπε να ρίξεις λίγο κάτω 0.05 την πυρίτιδα .Obdurator 9mm παλιά έβρισκα στον Σακκά σακουλάκια.Όμως πιο ωραία τουφεκια έβγαζα με το 6,5 mm και ας ήταν η μαλλινη 16 mm στην παρουσα περίπτωση.
Λόγο που το obtourator είναι επίπεδο κ δν έχει βάθος σαν το couvete...;;;;Με το 9άρι obturator έπρεπε να ρίξεις λίγο κάτω 0.05 την πυρίτιδα .
Κάνεις το ίδιο με βαράκια αναφοράς και περιοδικό έλεγχο.
1 φορά πριν το ζύγισμα και μια στο τέλος.
Έτσι είσαι σίγουρος ότι οι ενδιάμεσες ζυγίσεις ήταν σωστές.
Προσοχή με τις ζυγαριές.
Όλα τα όργανα μπορούν να χαλάσουν και όλα χαλάνε.
Απλώς τα ακριβά χαλάνε πολύ σπάνια.
Ένα ίσον κανένα.Βασιλη εχω 4ρεις ζυγαριες....τις οποιες τσεκαρω μεταξυ τους.....
Δυο παχυμετρα και ενα μικρομετρο.....
Πολυ δυσκολο να κανω λαθος φιλε.....
View attachment 28980
Δεν ειναι ''διαφημιση''......ενημερωση ειναι....
Βασιλη εχω 4ρεις ζυγαριες....τις οποιες τσεκαρω μεταξυ τους.....
Δυο παχυμετρα και ενα μικρομετρο.....
Πολυ δυσκολο να κανω λαθος φιλε.....
View attachment 28980
Δεν ειναι ''διαφημιση''......ενημερωση ειναι....
Κοντύτερο αμορτισέρ .Λόγο που το obtourator είναι επίπεδο κ δν έχει βάθος σαν το couvete...;;;;