Παρουσίαση Φυσιγγίων

Καλημερα παλικαρια!!!!
Εχει δουλεψει

Καλημερα παλικαρια!!!!
Εχει δουλεψει καποιος φιλος η συναδελφος αυτο το φυσιγγιο.....να μας πει την γνωμη του ???

View attachment 29053View attachment 29054View attachment 29055
Τα συγκεκριμενα οπως
Και άλλο τα Βουλγάρικα ;)
Για πες τι ξερεις για τα βουλγαρικα

Καλημερα παλικαρια!!!!
Εχει δουλεψει καποιος φιλος η συναδελφος αυτο το φυσιγγιο.....να μας πει την γνωμη του ???

Τα συγκεκριμένα οσο γεμιζοταν στο Troisdorf ηταν φωτια.
Μετα δεν ξερω τι αλλαξε κ γεμιζοταν σε αλλη πολη της Γερμανιας κ με αλλα υλικα

Λοιπον παλικαρια μου , να πω και εγω τις εντυπωσεις μου.....Δεν το εχω δουλεψει πολυ....Ουτε ξερω εαν
ειναι βουλγαρικο....Ελληνικο της Δορκας δεν ειναι....και ειμαι 99,9% σιγουρος.
Το κουτι δεν το εχω...μαζι με 2 φυσιγγια το χαρισα σε φιλο συλλεκτη.
Αυτο που θυμαμαι απο συγκεκριμενο φυσιγγιο.....το εριξα σε λαγο στα 35 μετρα με φουλ τσοκ....
την εφαγε καταστηθα και στο κεφαλι....και δεν θα ξεχασω τις δυο τουμπες που εφερε στον αερα
πεφτοντας ενα μετρο πισω!!!!
Οταν εφτασα εκει που επεσε....ουτε ''σπασμους'' δεν ειχε!!! ( Τον ξεσκισε... )

Τωρα οσον αφορα το ROTTWEIL της Δορκας.....εχω και απο αυτα....Οταν θα σας τα παρουσιασω......
''προσδεθειτε,,,,θα εχουμε αναταραξεις''..... :D

Προσεξτε τον πυθμενα του συγκεκριμενου καλυκα....Μετρησα και τα σκαγια και ηταν 89 τον αριθμο....με
τα περισσοτερα να εχουν 4 χιλιοστα διαμετρο. Δλδ. οκ για Ν1.

Η πυριτιδα μοιαζει πολυ με την ΜΒ36 με αλλη αποχρωση ομως...θα το δειτε στις φωτο.
Οποιος φιλος ή συναδελφος γνωριζει με τι πυριτιδα ειναι γεμισμενο...ας το γραψει..

Βαζω φωτο....και τα συμπερασματα δικα σας παιδες!!!! :)

εικόνα_Viber_2021-07-05_08-03-41-526.jpgεικόνα_Viber_2021-07-05_08-02-13-005.jpgεικόνα_Viber_2021-07-05_08-01-59-560.jpgεικόνα_Viber_2021-07-05_11-59-12-837.jpgεικόνα_Viber_2021-07-05_11-59-32-151.jpg

Τωρα οσον αφορα το ROTTWEIL της Δορκας.....εχω και απο αυτα....Οταν θα σας τα παρουσιασω......
''προσδεθειτε,,,,θα εχουμε αναταραξεις''..... :D
Νικο επειδη τα δουλευε ο πατερας μου ο συγχωρεμενος τουλαχιστον για μια 10 ετια αποκληστηκα ,αυτα με τα ασπρα γραμματα τα παλια οχι τα plus με τα χρυσα ηταν πολυ καλα με το δυκανο του ειχα σφαξει στην αρχη που ξεκινησα για να του φτιαξω τα ιδια γιατι τα ειχαν χαλασει , ηταν με cx 1000 1,75 psb1 χ 34 με τζιοβανη 22

Η πυριτιδα μοιαζει πολυ με την ΜΒ36 με αλλη αποχρωση ομως...θα το δειτε στις φωτο.
Οποιος φιλος ή συναδελφος γνωριζει με τι πυριτιδα ειναι γεμισμενο...ας το γραψει..

Βαζω φωτο....και τα συμπερασματα δικα σας παιδες!!!! :)
Πρασινωπή τη βλέπω ... F2 ... x36, αν είναι ολοπράσινη. Αν έχει, όπως φαίνεται, και λίγους κόκκους άλλου χρώματος (κιτρινο-καφέ) τότε είναι F2x32 ... Πιστεύω πιο πολύ ότι είναι αυτή. Με βάση και τη δόση 1,72 που βρήκες ...
Σύμφωνα με την εταιρεία (Β&Ρ): 1,70 x 32/35 ... ενώ για την F2x36 δίνει: 1,80 x 35/36.

Στην σελίδα της Rottweil αναγράφει δικές της πυρίτιδες. Σε μαγαζιά στο εξωτερικό που έχω δει να τις πουλάνε, επίσης έχουν δικά τους κουτιά και κωδικούς, το τι έχουν μέσα δεν ξέρω. Πάντως έχει μεγάλη γκάμα από πυρίτιδες για όλα τα διαμετρήματα λειοκαννων και ραβδωτών!

Πρασινωπή τη βλέπω ... F2 ... x36, αν είναι ολοπράσινη. Αν έχει, όπως φαίνεται, και λίγους κόκκους άλλου χρώματος (κιτρινο-καφέ) τότε είναι F2x32 ... Πιστεύω πιο πολύ ότι είναι αυτή. Με βάση και τη δόση 1,72 που βρήκες ...
Σύμφωνα με την εταιρεία (Β&Ρ): 1,70 x 32/35 ... ενώ για την F2x36 δίνει: 1,80 x 35/36.

Στελιο εγκυκλοπαιδεια εισαι φιλε μου!!!!!.RESPECT.

Νικο επειδη τα δουλευε ο πατερας μου ο συγχωρεμενος τουλαχιστον για μια 10 ετια αποκληστηκα ,αυτα με τα ασπρα γραμματα τα παλια οχι τα plus με τα χρυσα ηταν πολυ καλα με το δυκανο του ειχα σφαξει στην αρχη που ξεκινησα για να του φτιαξω τα ιδια γιατι τα ειχαν χαλασει , ηταν με cx 1000 1,75 psb1 χ 34 με τζιοβανη 22

Μητσαρα με χρυσα γραμματα εχω σε Ν7 και Ν6....καμια σχεση με την δοσολογια που γραφεις...

Εχω επισεις και τα πολυσυζητημενο CONDOR της ΔΟΡΚΑΣ.

εικόνα_Viber_2021-07-05_14-02-59-693.jpgεικόνα_Viber_2021-07-05_14-03-25-750.jpg

Μητσαρα με χρυσα γραμματα εχω σε Ν7 και Ν6....καμια σχεση με την δοσολογια που γραφεις...

View attachment 29071View attachment 29072
Πόσων χρονών πίσω είναι ;
PSB 2 η καλή με μεγάλα φυλλίδια .Πολύ καλό φυσίγγι .
Αν δεν σού κατσε αυτό τότε υπάρχει πρόβλημα ...o_O:)

Καλημερα παλικαρια!!!!

Το δουλεύω πολλά χρόνια στο λαγό όπως κ παρά πολλοί φίλοι λαγαδες.
Πολύ καλό και αξιόπιστο.ΜΟΝΟ ΑΥΤΟ όμως το wadmahail κανενα άλλο...Για πρώτο συνήθως σε νο3 έως τα 40 μέτρα και όλη τη σεζόν.δεν ξέρω τι έχει μέσα αλλά εάν πετύχεις σκοτώνει...φυσικα τα τελευταία μόνο νιτρο Ρεμ.

Ξέρω μόνο ότι σου παίρνει (ή σου έπαιρνε) τα αυτιά από τον θόρυβο.
Δεν ξέρω αν είναι καλό.
Ποτέ δεν το έχω βάλει σε κανένα όπλο.
Υπήρχε και πριν 30-35 χρόνια, ίσως και πιο παλιά.
Έχει φανατικούς υποστιρικτές, άρα λογικά κάτι πρέπει να κάνει.

View attachment 29071View attachment 29072
Ποτε δεν τα βρηκα με αυτο το φυσιγγι, ουτε κ με την πιο ενισχυμενη συνταγη που εβγαζε ειδικα για τη β.Ελλαδα κ το ονομαζε condor mac.
Ισως να μην μου ταιριαζε στις προσκοπευσεις αντιθετα με το rplus που γεμιζοταν με psb1 στο 1.75 με 35γρ σκαγια κ cx1000 που κυριολεκτικα κεντουσε στις περδικες.
Οταν μου τελειωσαν κ τα τελευταια παλια καλα rplus αρχισα να ψαχνομαι για ιδιογομωση.

Πόσων χρονών πίσω είναι ;
PSB 2 η καλή με μεγάλα φυλλίδια .Πολύ καλό φυσίγγι .
Αν δεν σού κατσε αυτό τότε υπάρχει πρόβλημα ...o_O:)

Πολλα χρονια πισω....κοιτα τον αριθμο τηλεφωνου επανω στην συσκευασια και θα καταλαβεις....
Εαν δεν κανω λαθος 1992-94.....ημουν νιος και γερασα.....ευτυχως οχι με τις φολες που μας πουλαγαν!!!
Και λεω φολες.....γιατι οταν αγοραζεις ενα κουτι φυσιγγια που η συσκευασια γραφει Ν6 εχεις την
απαιτηση να ειναι Ν6....και ΟΧΙ Ν8.....Γιατι ουτε δανεικο το ζητας...ουτε να στο χαρησει....Το πληρωνεις
το γαμηδι....και χωρις παζαρια!!!
Πως να μου ΄΄κατσει'' βρε Λαμπη μου οταν το Ν6 ειναι Ν8 ???
Πως να κατεβασει την φασσα απο τα 40 ή 45 μετρα ???
Το μονο που κατεβαζεις.....ειναι μπινελικια !!!!
Επιτρεπεται να μου εχει ο καριολης σε 36 γραμμαρια σκαγια Ν8 μεσα ???

Μετα απο τοσα που εχω σφαξει....και τα περισσοτερα εχουν λαθος νουμερο σκαγιων μεσα , και στην
πλειοψηφια τους παντα μικροτερο νουμερο ....το σκεπτικο τους ειναι το εξης...Ας μην σκοτωσει ο κυνηγος
στα 40 - 45 μετρα....Ας σκοτωσει στα 30 -35...να ''γλυκαθει'' και ο αστοχος....
Το Ν6 - 36 γραμ = 313 σκαγια
Το Ν8 -36 γραμ = 504 σκαγια.
Δεν μπορω να σκεφτω κατι αλλο.....Ωστοσο αυτο που κανουν ειναι απάτη για μενα που θελω το Ν6.

ΥΓ. Μετρησα πολλα μα πολλα σκαγια....το 85% εχει διαμετρο 2,3 χιλιοστα και τα υπολοιπα 2,4 χιλιοστα.
Δεν βρηκα ουτε ΕΝΑ στο 2,5 που αντιστοιχει στο Ν7.
Το Ν6 με 2,7 διαμετρο ξεχαστε το....δεν υπαρχει....παρα μονο στα ονειρα μας !!!!
Και το δευτερο φυσιγγιο που εσφαξα ...για επιβεβαιωση....τα ιδια σκαγια ειχε μεσα...

εικόνα_Viber_2021-07-05_14-02-59-693.jpgεικόνα_Viber_2021-07-05_14-03-25-750.jpgεικόνα_Viber_2021-07-05_17-58-45-242.jpgεικόνα_Viber_2021-07-05_19-03-01-177.jpgεικόνα_Viber_2021-07-05_19-03-12-801.jpg

Back