Μ'αυτή την πυρίτιδα πήρα πολλά κυνήγια με πολύ ωραία set upΛαμπη μου δεν σε ''επιασα'' φιλε....τι θελεις να πεις ???
Aγαπημένο το 688 1.75 Χ33 SG 19 6* Aπό ν.7 - ν.9
Μ'αυτή την πυρίτιδα πήρα πολλά κυνήγια με πολύ ωραία set upΛαμπη μου δεν σε ''επιασα'' φιλε....τι θελεις να πεις ???
Με το που είδα μπαρούτια και μισόταπα (ή τι σκ@τά είναι αυτό) ξενέρωσα.
Οπτικά, ούτε θα το αγόραζα.
Να δούμε τα σωθικά και τις αποδόσεις του.
Μ'αυτή την πυρίτιδα πήρα πολλά κυνήγια με πολύ ωραία set up
Εννοεις σε αυτο το σκαγι η γενικα;Καλημερα παλικαρια!!!!
Εχει δουλεψει καποιος φιλος η συναδελφος αυτο το φυσιγγιο.....να μας πει την γνωμη του ???
View attachment 29053View attachment 29054View attachment 29055
PSB2 αλλά η παλιά .Έχω απόθεμα καλό .Ο ξηρός καιρός είναι γεγονός ότι της πάει γάντι .Ποια μπαρουτι ειναι αυτη φιλε ??? Δεν την εχω δουλεψει....δεν την ξερω....
Στην υγρασια τι λεει ??
Psb2 Λαμπη;Μ'αυτή την πυρίτιδα πήρα πολλά κυνήγια με πολύ ωραία set up
PSB 2 ναί η παλιά .Psb2 Λαμπη;
Οκ αργησε λιγο να φανει το μην μου.PSB 2 ναί η παλιά .
Kάνει overkill και σε μεγάλα μάλιστα πουλιά (φάσσα ,κουρούνες )Οκ αργησε λιγο να φανει το μην μου.
Κ στο 1.80×33 με cx2000 παει καλα.
Εννοεις σε αυτο το σκαγι η γενικα;
Δεν το χω ριξει ποτε σε 1ασσους νικοΣτο συγκεκριμενο εννοουσα που το ειχα δοκιμασει στον λαγο....και για μενα ηταν καλο.
Δεν το χω ριξει ποτε σε 1ασσους νικο
Σε 5-6 ομως το θεωρω πολυ καλο για εμας εδω
Περισσοτερο ριχνω το αδερφακι τιυ το χαρτινο
Εκεινου πινω νερο στο ονομα του
10 στα 10 ... δεν κοίταξα τα υπόλοιπα.Μου ειπε οτι εχει και αυτος σε ολα διαφυγη πυριτιδας και φαινεται με το ματι.
Κοιταξε και τα δικα σου...και πες μου εαν ειναι στην ιδια κατασταση φιλε!!!
10 στα 10 ... δεν κοίταξα τα υπόλοιπα.
ps
Πάτα την μικρογραφία της φωτογραφίας να μεγαλώσει.
Αν βαράνε καλά, είναι πταίσμα.Ε' αυτό το χάλι λεω και εγω....ΟΚ....ασε να ριξω το απογευμα και θα δουμε φιλε!!!
Εαν εννοειται για την πυριτιδα που μενει στο τειχος του καλυκα σε πολλα φυσιγγια εμποριου συνηθως ειναι λογο στατικου ηλεκτρισμουΑν βαράνε καλά, είναι πταίσμα.
Και να μην με πιστεψεις Νικο δεν τρεχει κατιΟποιος καει με τον χυλο ,φυσαει και το γιαουρτι....Μετα το χουνερι που επαθα με τα Ν5 -maionchi
πηρα αυτα για ''σιγουριά''....Γεμιζα και τοτε δικα μου....μονο για τσιχλα...δεν τα εμπιστευμουν στα καλα
θηραματα.
Σιγα σιγα και δοκιμαζοντας εχοντας εμποριου πρωτο και δευτερο δικο μου ειδα οτι τα δικα μου
ηταν καλυτερα.....
Εφαγαν ''χωμα'' του εμποριου....και γλυτωσα φιλε μου.....Αλλα εαν δεν παθεις....δεν θα μαθεις
Χρυσανθε!!!!
ΥΓ. Δεν το ξερω το αδελφακι του ...το χαρτινο που λες....Ωστοσο δεν εχω λογους να μην σε πιστεψω
φιλε!!!!
Mήν δώ κακιά κουβέντα γι'αυτό το φυσίγγι ειδικάΒασιλη μου ακομα δεν το μετρησα.....Δεν εχω ισκιο....και μαλλον το απογευμα θα το ριξω για
ταχογραφιση.
Αυτο που δεν μου αρεσε σε αυτο το φυσιγγιο ειναι η διαφυγη πυριτιδας απο την φουστα του
βυσματος.
Και δεν ειναι μονο στο ΕΝΑ φυσιγγιο που εσφαξα....ειναι σε ΟΛΑ τα φυσιγγια που εχει μεσα το κουτι.
Μιλησα με εναν φιλο και τον ρωτησα εαν και δικα του ειναι ετσι.
Μου ειπε οτι εχει και αυτος σε ολα διαφυγη πυριτιδας και φαινεται με το ματι.
Κοιταξε και τα δικα σου...και πες μου εαν ειναι στην ιδια κατασταση φιλε!!!
Ευχομαι να μην εχω καταλοιπα...και θα φοραω γυαλια οταν το ριξω....μην πεταξει ακαυτη πυριτιδα
απο το κλειστρο.
Το συγκεκριμένο είναι από τα κάλα εμπορικά που κυκλοφορούν....κάπου έχω μια δοκιμή σε πίνακα θα τη βρω και θα την ανεβάσωΜε το που είδα μπαρούτια και μισόταπα (ή τι σκ@τά είναι αυτό) ξενέρωσα.
Οπτικά, ούτε θα το αγόραζα.
Να δούμε τα σωθικά και τις αποδόσεις του.