Παρουσίαση Φυσιγγίων

Mήν δώ κακιά κουβέντα γι'αυτό το φυσίγγι ειδικά o_Oo_Oo_Oo_O
Σκέτη φωτοβολίδα ,λίγο σφικτό για 20+ βαθμούς .(λάκτισμα)

Για ποιον λογο να πουμε κακη κουβεντα Λαμπη μου!!!
Θα πουμε τα πραγματα με το ονομα τους.....ΠΟΙΟς δεν θελει να ειναι καλο το φυσιγγιο ??
Φωτοβολιδα σιγουρα θα ειναι....θα το πει και ταχογραφος....Πιστευω οτι θα βγαλει V1,5- 430m/s+
Το φυσιγγιο ειναι με 688 - 2,05Χ36.

ΥΓ. Το οπλο μου ποιος θα το καθαρισει μετα....... εχω να μετρησω και το12βολο ...... :D

Το Ρercorco.....το εψαξα και το ''ξεσκονισα''...
Λοιπον περα απο την διαφυγη πυριτιδας ( δεν δημιουργει προβλημα στο ριξιμο ) ειχα λιγα καταλοιπα
στην καννη μου....αλλα το σημαντικοτερο ειναι αλλο.
Ζυγισα ΟΛΑ τα φυσιγγια και εχουν διακιμανσεις απο 47,636 μεχρι και 48,723.
Διαλεξα λοιπον το ποιο ελαφρυ και το βαρυ....και τα ταχογραφησα.

Βολη 1η φυσιγγιο 47,636 γραμμαρια V1,5-412m/s και καταλοιπα στην καννη μου.

Βολη 2η φυσιγγιο 48,723 γραμμαρια V1,5-440 kαι ελαχιστα καταλοιπα στην καννη μου.

Ανεβαζω αυτες τις φωτο και συνεχιζω για τα υπολοιπα.

εικόνα_Viber_2021-07-06_19-23-47-884.jpgεικόνα_Viber_2021-07-06_19-23-08-476.jpgεικόνα_Viber_2021-07-06_19-23-29-783.jpgεικόνα_Viber_2021-07-06_19-30-19-780.jpg

Δεν λεω οτι το φυσιγγιο δεν ειναι καλο....μην παρεξηγηθω....απλα σας λεω αυτα που ειδα...τα συμπερασματα
ειναι δικα σας... Συνεχιζω με την παρουσιαση του φυσιγγιου.

Δυό πράγματα να σχολιάσω στο φυσίγγι -φωτοβολίδα percorso caccia
1) H ταχύτητα του είναι η χαμηλή 415 m/s στα δυό που μέτρησε ο κ.Νίκος .
Όσο αφορά το 2.05 ΜΗΝ το δοκιμάσετε αφορά lot που δουλεύει NSI
M'αυτό που έχουμε όλοι 1-2 χρονών τα 415 τα πιάνεις με 1.95
2) Κλείνω με το μοναδικό ''λάθος '' που βρίσκω στο φυσίγγι
Η ένδειξη έπρεπε να γράφει 57.80 κι'όχι 57.40 o_O

Δυό πράγματα να σχολιάσω στο φυσίγγι -φωτοβολίδα percorso caccia
1) H ταχύτητα του είναι η χαμηλή 415 m/s στα δυό που μέτρησε ο κ.Νίκος .
Όσο αφορά το 2.05 ΜΗΝ το δοκιμάσετε αφορά lot που δουλεύει NSI
M'αυτό που έχουμε όλοι 1-2 χρονών τα 415 τα πιάνεις με 1.95
2) Κλείνω με το μοναδικό ''λάθος '' που βρίσκω στο φυσίγγι
Η ένδειξη έπρεπε να γράφει 57.80 κι'όχι 57.40 o_O

Λαμπη μου το ενα φυσιγγιο εδωσε 412 και το αλλο 440.
Αυριο θα αριθμησω 3 φυσιγγια 1-2 -3 και θα τα μετρησω παλι.
Επισεις μετρησα 15 φυσιγγια...ΥΨΟς ρελιασματος 57,3 - 57,5 το ανωτερο.Τα περισσοτερα 57,4 .

Να ρωτήσω κάτι συμφορίτες....το φυσίγγι αυτό (Percorso) το χρησιμοποιούσα παλαιότερα αποκλειστικά (κυνήγι πέρδικας) δεν το άλλαζα με τίποτα...ήξερα όμως οτι ήταν γεμισμένο με Tecna..τουλάχιστον έτσι νόμιζα αν και δεν νομίζω να κάνω λάθος...άλλαξε; και εάν ναι ποια πυρίτιδα έχει τώρα;;

Λαμπη μου το ενα φυσιγγιο εδωσε 412 και το αλλο 440.
Αυριο θα αριθμησω 3 φυσιγγια 1-2 -3 και θα τα μετρησω παλι.
Επισεις μετρησα 15 φυσιγγια...ΥΨΟς ρελιασματος 57,3 - 57,5 το ανωτερο.Τα περισσοτερα 57,4 .
H ταχύτητα που του δίδουν (NSI) εκεί κάπου στα 415 είναι ,μετρημένα αρκετά φυσίγγια διαφορετικών παραλαβών
Και με ΑΟ μια παρτίδα που έστειλαν εδώ τόσο έβγαζε .
Το δικό σου στο 1.90 με drago 17 X36 πόσο έδωσε κ.Νίκο θύμισε μας ;

Να ρωτήσω κάτι συμφορίτες....το φυσίγγι αυτό (Percorso) το χρησιμοποιούσα παλαιότερα αποκλειστικά (κυνήγι πέρδικας) δεν το άλλαζα με τίποτα...ήξερα όμως οτι ήταν γεμισμένο με Tecna..τουλάχιστον έτσι νόμιζα αν και δεν νομίζω να κάνω λάθος...άλλαξε; και εάν ναι ποια πυρίτιδα έχει τώρα;;
Τεκνα εχει ακομα

H ταχύτητα που του δίδουν (NSI) εκεί κάπου στα 415 είναι ,μετρημένα αρκετά φυσίγγια διαφορετικών παραλαβών

Δωσε μου 2 λεπτα φιλε!!!

Η NSI στο τωρινό site της, το δίνει 422 m/s, δε λέει όμως σε ποια απόσταση, στο στόμιο; στο 1 μέτρο; ή στα 2,5μ. που συνήθιζε παλιότερα ...
Η διαφορά 412 με 440 που βρήκε ο Νίκος είναι υπερβολικά μεγάλη, ίσως όμως να οφείλεται και σε λάθος του ταχογράφου. Ίσως θαπρεπε να ταχογραφήσει άλλα 2-3 φυσίγγια ...
Εγώ θα έσφαζα κι άλλα 2-3 για να δω μήπως έχουν σοβαρή διακύμανση και στη δόση της πυρίτιδας ...

Back