Πολλα χρονια πισω....κοιτα τον αριθμο τηλεφωνου επανω στην συσκευασια και θα καταλαβεις....
Εαν δεν κανω λαθος 1992-94.....ημουν νιος και γερασα.....ευτυχως οχι με τις φολες που μας πουλαγαν!!!
Και λεω φολες.....γιατι οταν αγοραζεις ενα κουτι φυσιγγια που η συσκευασια γραφει Ν6 εχεις την
απαιτηση να ειναι Ν6....και ΟΧΙ Ν8.....Γιατι ουτε δανεικο το ζητας...ουτε να στο χαρησει....Το πληρωνεις
το γαμηδι....και χωρις παζαρια!!!
Πως να μου ΄΄κατσει'' βρε Λαμπη μου οταν το Ν6 ειναι Ν8 ???
Πως να κατεβασει την φασσα απο τα 40 ή 45 μετρα ???
Το μονο που κατεβαζεις.....ειναι μπινελικια !!!!
Επιτρεπεται να μου εχει ο καριολης σε 36 γραμμαρια σκαγια Ν8 μεσα ???
Μετα απο τοσα που εχω σφαξει....και τα περισσοτερα εχουν λαθος νουμερο σκαγιων μεσα , και στην
πλειοψηφια τους παντα μικροτερο νουμερο ....το σκεπτικο τους ειναι το εξης...Ας μην σκοτωσει ο κυνηγος
στα 40 - 45 μετρα....Ας σκοτωσει στα 30 -35...να ''γλυκαθει'' και ο αστοχος....
Το Ν6 - 36 γραμ = 313 σκαγια
Το Ν8 -36 γραμ = 504 σκαγια.
Δεν μπορω να σκεφτω κατι αλλο.....Ωστοσο αυτο που κανουν ειναι απάτη για μενα που θελω το Ν6.
ΥΓ. Μετρησα πολλα μα πολλα σκαγια....το 85% εχει διαμετρο 2,3 χιλιοστα και τα υπολοιπα 2,4 χιλιοστα.
Δεν βρηκα ουτε ΕΝΑ στο 2,5 που αντιστοιχει στο Ν7.
Το Ν6 με 2,7 διαμετρο ξεχαστε το....δεν υπαρχει....παρα μονο στα ονειρα μας !!!!
Και το δευτερο φυσιγγιο που εσφαξα ...για επιβεβαιωση....τα ιδια σκαγια ειχε μεσα...
View attachment 29079View attachment 29080View attachment 29081View attachment 29082Δυστυχως αυτή είναι η πραγματικότητα σε πολλά Ελληνικά φυσίγγια........ Ο λόγος είναι αυτός που περιέγραψε η κάτι παρόμοιο ....... Οι περισσότεροι κυνηγοί ρίχνουν ένα δύο φυσίγγια στον τενεκέ μετράνε τα σκάγια είναι πολλά "άριστο" το φυσίγγι........ Το ρίχνεις στις φάσεις και σκοτώνεις τα τσιμπούρια..........
Έχω βρει παρτίδα με την ίδια πυρίτιδα στο 1,65!!! Στο έχω γράψει......σε 7αρια. Ίσως να ήταν άλλο Λοτ..........Συνεχεια των φωτο.
View attachment 29089View attachment 29090View attachment 29091View attachment 29092View attachment 29093
Παλικαρια .....υγεια να εχουμε!!!!
Έχω βρει παρτίδα με την ίδια πυρίτιδα στο 1,65!!! Στο έχω γράψει......σε 7αρια. Ίσως να ήταν άλλο Λοτ..........
Κανόνισε τι θα γράψεις, αύριο θα πάρω και εγώ το κουτί που παράγγειλα και δεν έχω γάμο σύντομα.για σφαξιμο οπως τα percorco N6 που παραγγειλα
Κανόνισε τι θα γράψεις, αύριο θα πάρω και εγώ το κουτί που παράγγειλα και δεν έχω γάμο σύντομα.
Έχουν πέσει αρκετοί κουταλάδες κάτι Νοέμβριδες με αυτό....ήταν αρκετά αρκετά καλό για εμένα.Το πλεον ακαταλληλο για υγρασια φυσιγγι!
Δουλευει ομως καλα στην Σαχαρα αλλα και στους παγους!
Κύριε Νίκο δοκιμάστε το εξής, όταν βάζετε μια φωτογραφία μετά πατήστε να διαγραφεί και αφήστε μόνο την μικρογραφία. Το λέω γιατί έτσι θα φαίνονται πιο εύκολα οι φωτογραφίες σας. Αν δεν τα καταφέρετε, δεν πειράζει.Συνεχεια των φωτο.
View attachment 29089View attachment 29090View attachment 29091View attachment 29092View attachment 29093
Παλικαρια .....υγεια να εχουμε!!!!
Κύριε Νίκο δοκιμάστε το εξής, όταν βάζετε μια φωτογραφία μετά πατήστε να διαγραφεί και αφήστε μόνο την μικρογραφία. Το λέω γιατί έτσι θα φαίνονται πιο εύκολα οι φωτογραφίες σας. Αν δεν τα καταφέρετε, δεν πειράζει.
Κύριε Νίκο δοκιμάστε το εξής, όταν βάζετε μια φωτογραφία μετά πατήστε να διαγραφεί και αφήστε μόνο την μικρογραφία. Το λέω γιατί έτσι θα φαίνονται πιο εύκολα οι φωτογραφίες σας. Αν δεν τα καταφέρετε, δεν πειράζει.
Πατάς μια φορά στην μεγάλη φωτογραφία και μετά το πλήκτρο delete στο πληκτρολόγιο.
Σβήνεις δηλαδή τις μεγάλες φωτογραφίες και αφήνεις τις μικρές (τις κάτω)
Τα percorco ηρθαν.... το εσφαξα το ζυγισα....ΔΕΝ ειναι για ''γαμους''....Δειχνει οτι ειναι ΚΑΛΟ φυσεκι!!
Συγκεντρωτηρα αποσπωμενου πατου εχει Βασιλη, το συγκεκριμενο ειναι φοβερο φυσιγγι, δοκιμασμενο απο παρα πολλους!Με το που είδα μπαρούτια και μισόταπα (ή τι σκ@τά είναι αυτό) ξενέρωσα.
Οπτικά, ούτε θα το αγόραζα.
Να δούμε τα σωθικά και τις αποδόσεις του.
Σε πιστεύω φίλε μου Άλεξ, για αυτό το πήρα.Συγκεντρωτηρα αποσπωμενου πατου εχει Βασιλη, το συγκεκριμενο ειναι φοβερο φυσιγγι, δοκιμασμενο απο παρα πολλους!