Παρουσίαση Φυσιγγίων

Η NSI στο τωρινό site της, το δίνει 422 m/s, δε λέει όμως σε ποια απόσταση, στο στόμιο; στο 1 μέτρο; ή στα 2,5μ. που συνήθιζε παλιότερα ...
Η διαφορά 412 με 440 που βρήκε ο Νίκος είναι υπερβολικά μεγάλη, ίσως όμως να οφείλεται και σε λάθος του ταχογράφου. Ίσως θαπρεπε να ταχογραφήσει άλλα 2-3 φυσίγγια ...
422 στο μέτρο Στέλιο

Η NSI στο τωρινό site της, το δίνει 422 m/s, δε λέει όμως σε ποια απόσταση, στο στόμιο; στο 1 μέτρο; ή στα 2,5μ. που συνήθιζε παλιότερα ...
Η διαφορά 412 με 440 που βρήκε ο Νίκος είναι υπερβολικά μεγάλη, ίσως όμως να οφείλεται και σε λάθος του ταχογράφου. Ίσως θαπρεπε να ταχογραφήσει άλλα 2-3 φυσίγγια ...
Εγώ θα έσφαζα κι άλλα 2-3 για να δω μήπως έχουν σοβαρή διακύμανση και στη δόση της πυρίτιδας ...

Στελιο μου....αυριο θα γινει αυτο....θα μετρηθουν 3 φυσιγγια και θα βγαλουμε πορισμα φιλε!!!

422 στο μέτρο Στέλιο

Εαν δινει 422 στο μετρο....ο ταχογραφος μετρησε ΣΩΣΤΑ και το 412 και 440....Η ανακρουση στο 440 ηταν
αισθητα μεγαλυτερη... ηταν θεμα φυσιγγιου και ΟΧΙ ταχογραφου....
Αυριο....θα δουμε....

Εαν δινει 422 στο μετρο....ο ταχογραφος μετρησε ΣΩΣΤΑ και το 412 και 440....Η ανακρουση στο 440 ηταν
αισθητα μεγαλυτερη... ηταν θεμα φυσιγγιου και ΟΧΙ ταχογραφου....
Αυριο....θα δουμε....
Το ένα γραμμάριο διαφορά στο συνολικό βάρος των 2 φυσιγγίων που βρήκες :
Βολη 1η φυσιγγιο 47,636 γραμμαρια V1,5-412m/s και καταλοιπα στην καννη μου.

Βολη 2η φυσιγγιο 48,723 γραμμαρια V1,5-440 kαι ελαχιστα καταλοιπα στην καννη μου.

απ'ότι φαίνεται αφορούσε αποκλειστικά και μόνο μπαρούτι ........:D:D:D:D:D

Πιστεύω ότι αν βάλεις σε άδειο κάλυκα το drago 17 & antigelo του Percorso μετά, θάχουν μια διαφορά μετρώντας εσωτερικά της τάξης των 3 mm .

Και τι εγινε....ΘΕΛΕΙς να βαλω αλευρι στον αντιλεγκο και να ''κρεμασουν'' σαγονια'' ??? .big smile.

Το ένα γραμμάριο διαφορά στο συνολικό βάρος των 2 φυσιγγίων που βρήκες :
Βολη 1η φυσιγγιο 47,636 γραμμαρια V1,5-412m/s και καταλοιπα στην καννη μου.

Βολη 2η φυσιγγιο 48,723 γραμμαρια V1,5-440 kαι ελαχιστα καταλοιπα στην καννη μου.

απ'ότι φαίνεται αφορούσε αποκλειστικά και μόνο μπαρούτι ........:D:D:D:D:D

ΠΟΥ να ξερω....η ανακρουση ηταν ζορικη...1 γραμμαριο μπαρουτι...περισσοτερο δεν ειχε..και το
ξερεις....
Ασε να ριξω αυριο 3 ισως και 5 φυσεκια και βλεπουμε...
Ετσι και αλλιως στο κυνηγι δεν θα τα ριξω,,,:)

Last edited:
Το σεταπ του Λαμπη αντιγραφη του percorso με 1.95×36 lb6 κ 688 ειχε δωσει 431 με καννη 76cm full με 25 βαθμους.
2.05 νομιζω ειναι πολυ κ επιβεβαιωνεται για αλλη μια φορα οτι μας πουλανε διαφορετικα υλικα απο αυτα που χρησιμοποιουν.
Η διαφορα βαρους που βρηκε ο Νικος δεν δικαιολογειται για φυσιγγι αυτου του επιπεδου.
412 με 440 ειναι μεγαλη διαφορα κ εφοσον δεν εχει να κανει με ξερελιασμα αλλά με υλικα εχουμε να κανουμε με εντελώς αλλο φυσιγγι.
Απαραδεκτο εκτος κ αν ο Νικος εχει κανει λαθος

Χιούστον σας έχασα.
Νίκο έχεις αποτύπωση με τα percorso ;

Θέλω να ανοίξω ένα μονόβολο (Lambro Palla Practical Slug Σκοπευτικά)
Πείτε μου τι πρέπει ή τι θέλετε να μετρήσω ...

Γιατι βρε φιλε παιζεις με το πονο μου ??? Που να την βρω την αποτυπωση.....ειπα δεν εχω περιθωρια
στοχου.

Μην το σφαξεις....Το εσφαξε ενας καλος φιλος....πρεπει να εχει φωτο μετρησεις...και δοκιμη διατρησης..
Θα τον ρωτησω....περιμενε...

ΠΟΥ να ξερω....η ανακρουση ηταν ζορικη...1 γραμμαριο μπαρουτι...περισσοτερο δεν ειχε..και το
ξερεις....
Ασε να ριξω αυριο 3 ισως και 5 φυσεκια και βλεπουμε...
Ετσι και αλλιως στο κυνηγι δεν θα τα ριξω,,,:)
Νικολα με την 390 εγινε η δοκιμη;
Αν ενιωσες πολυ ανακρουση με την 390 τοτε μιλαμε για μπαρ στο θεο κ μαλλον κ περισσοτερη μπαρουτη

Νικολα με την 390 εγινε η δοκιμη;
Αν ενιωσες πολυ ανακρουση με την 390 τοτε μιλαμε για μπαρ στο θεο κ μαλλον κ περισσοτερη μπαρουτη

Βρε Στελαρα.....εφοσον ξερεις....πολυ δυσκολο να κανω λαθος....Τυχαια νομιζεις ζυγισα ΟΛΑ τα
φυσιγγια....
Η διαφορα ταχυτητας ηταν θεμα φυσιγγιου.....και οχι ταχογραφου...
Το εγραψα και ποιο πανω....
Ωστοσο υπομονη μεχρι αυριο....θα ριξω 5 φυσιγγια και θα δουμε...

Χιούστον σας έχασα.
Νίκο έχεις αποτύπωση με τα percorso ;

Θέλω να ανοίξω ένα μονόβολο (Lambro Palla Practical Slug Σκοπευτικά)
Πείτε μου τι πρέπει ή τι θέλετε να μετρήσω ...

Ακυρο φιλε....Αρχιζε να σφαζεις....Δεν ηταν εμπορικα του φιλου μας...Δικα του ηταν 28 γραμ. σκοπευτικα!!
Τι θα μετρησεις ...βαθος ρελιου....ολικο υψος καλυκα...ζυγισε το μονοβολο και την πυριτιδα και δες
τι χρωμα εχει το καψουλι εσωτερικα!!

Βρε Στελαρα.....εφοσον ξερεις....πολυ δυσκολο να κανω λαθος....Τυχαια νομιζεις ζυγισα ΟΛΑ τα
φυσιγγια....
Η διαφορα ταχυτητας ηταν θεμα φυσιγγιου.....και οχι ταχογραφου...
Το εγραψα και ποιο πανω....
Ωστοσο υπομονη μεχρι αυριο....θα ριξω 5 φυσιγγια και θα δουμε...
Ενα percorso κ μερικα αλλα μας εμειναν για να εχουμε να λεμε για τα εμπορικα....
Ειπα να το φερω πιο μαλακα να μην το ξεφτιλισουμε κ αυτο αλλα εφοσον δεν εχεις κανει λαθος ας παρουν μια κοτα κ εκει στην Ιταλια να ξεμπερδευουμε.
Κοκκινη καρτα κ στο percorso απο εμενα.
Κ ας σκοτωνουν οπως λενε ολοι για μενα Χ.
Ολοιδιο ακριβως σε καλυκα κ τυπωμα 4ετιας το βρηκα με τεκνα στο 1.88.
Εχουν μπλεξει τα μπουτια τους....

Ενα percorso κ μερικα αλλα μας εμειναν για να εχουμε να λεμε για τα εμπορικα....
Ειπα να το φερω πιο μαλακα να μην το ξεφτιλισουμε κ αυτο αλλα εφοσον δεν εχεις κανει λαθος ας παρουν μια κοτα κ εκει στην Ιταλια να ξεμπερδευουμε.
Κοκκινη καρτα κ στο percorso απο εμενα.
Κ ας σκοτωνουν οπως λενε ολοι για μενα Χ.
Ολοιδιο ακριβως σε καλυκα κ τυπωμα 4ετιας το βρηκα με τεκνα στο 1.88.
Εχουν μπλεξει τα μπουτια τους....
Φοβερό φυσίγγι όπως και το classica 32 gr .

Ακυρο φιλε....Αρχιζε να σφαζεις....Δεν ηταν εμπορικα του φιλου μας...Δικα του ηταν 28 γραμ. σκοπευτικα!!
Τι θα μετρησεις ...βαθος ρελιου....ολικο υψος καλυκα...ζυγισε το μονοβολο και την πυριτιδα και δες
τι χρωμα εχει το καψουλι εσωτερικα!!
Ποιό είναι το βάθος ρελιού ; :)

IMG_20210706_224335.jpg

Back