Οοως εχω γραψει ειναι αγαπημενο φυσιγγι, ειχα κανει μια δοκιμη περυσι αλλα δεν θυμαμαι ακριβως την διασταση του χαρτονιου, νομιζω ειναι λιγο μεγαλυτερη του κυκλου
View attachment 29237
Φιλε Αλεξ , για να λεμε τα πραγματα με ονομα τους.....
Ειναι καλο φυσιγγιο.....Το σημαντικο ( για μενα ) εχει ΣΩΣΤΑ σκαγια.....Μετα εχει πολυ καλες ταχυτητες..
Με V1,5 -430m/s η φασσα εαν στειλεις τα σκαγια επανω της ....την κατεβαζεις....Με V1,5-400m/s της
κανεις ''αερα''. Ολα αυτα για τα 50 μετρα και την ''διαφωνια'' που ειχαμε για την διατρηση που εχει το
Ν6 σκαγι.
Τωρα οσον αφορα την συγκεντρωση και την κατανομη....ΧΩΡΙΣ να αμφισβητω την δοκιμη σου....''κραταω''
τα αποτελεσματα δοκιμων του Κωστα ( Berettakias ) μεχρι να κανω τις δικες μου δοκιμες με ΜΑΜΑ ΤΣΟΚ.
Εμενα με ενδιαφερει τι δινει το φυσιγγιο με μαμα τσοκ και ΟΧΙ με εξτρα τσοκ.
Επισεις να σου πω και κατι ακομα παντα φιλικα....Μην εντυπωσιαζεσαι απο τον αντιλεγκο...δεν ειναι
τιποτα το ''ιδιαιτερο''.....Υπαρχουν και αλλα βυσματα που βγαζουν φανταστικες κατανομες και συγκεντρωσεις
που ο αντιλεγκο τις κοιταει με τα κυαλια...... και δεν λεω για τον LB6. Λεω για ''απλα'' βυσματα.
Η συγκεκριμενη σου δοκιμη εχει βγαλει 52% στα 51 μετρα. 84 σκαγια στα 10 γραμμαρια ειναι η ποσοτητα
σκαγιων που εχει μεσα το φυσιγγιο, Αρα 84χ3,6 = 302 σκαγια - 302 -156= 52%
Χωρις να σημαινει οτι ειναι ''ασχημη'' συγκεντρωση....δεν παυει να ειναι με εξτρα τσοκ φιλε!!!
Ωστοσο και μεχρι σημερα ειναι απο τα καλυτερα εμπορικα που εσφαξα....και μπραβο για την επιλογη σου
φιλε μου!!!!