Παρουσίαση Φυσιγγίων

Εμενα δε μου ερεσανε καθολου παντως κι ας τα εθεια ζουνε καποιοι περισι καπια παιδια τα ριχνανε ειχαν και κατι rc αλλα στη παγωνια εδω περα μπαααα μου ζητισανε τα ντοπια champion και κανανε δουλεια τα παιδια ολοι σκοπευτες απο αθηνα περιοχη δε θυμαμε

Περι ορεξεως.....κολοκυθοπιτα Τολη μου!!!
Χωρις να εχω κυνηγησει παπι θα ''τολμησω'' να πω....οτι το παπι πανω απο τα 40 μετρα με Ν6 δεν
πεφτει.....
Εσυ βεβαια ξερεις καλυτερα....εγω ριχνω ''αδεια να πιασω γεματα''....... φιλε !!!! ;) :) :D

Σωστά,
Υπάρχουν και οι στατιστικές διαφορές.
Οι ενδείξεις σου είναι σωστές όπως και του κατασκευαστή.
Η διαφορά στις ταχύτητες μπορεί, εν μέρει, να οφείλεται στο διαφορετικό τρόπο μέτρησης μεταξύ ερασιτεχνικού και επαγγελματικού χρονογράφου.
Πάντως, οι ταχύτητες είναι πολύ καλές για 36γραμ. σκάγια.
Γράφει πουθενά στη συσκευασία ή στο φυσίγγιο την ένδειξη "1050bar";
Σε αυτα που εχω με 1.90 πυριτιδα γραφει στον καλυκα max 1050 bar

Γράφει πουθενά στη συσκευασία ή στο φυσίγγιο την ένδειξη "1050bar";
Το Φεβρουάριο του 2015 που είχα δοκιμάσει για περιοδικό είχαν 686-1,9-36 κ έφεραν επάνω στον κάλυκα ένδειξη max 1050 bar.... το ίδιο κ σε μεταγενέστερα με 688-1,95-2χ36...
Νομίζω αν διακρίνω καλά στις φωτό ότι κ του Νίκου γράφουν με κάθετα γραμματα δίπλα από το νούμερο των σκαγιων, όχι στο κουτί, στον κάλυκα...

Το Φεβρουάριο του 2015 που είχα δοκιμάσει για περιοδικό είχαν 686-1,9-36 κ έφεραν επάνω στον κάλυκα ένδειξη max 1050 bar.... το ίδιο κ σε μεταγενέστερα με 688-1,95-2χ36...
Νομίζω αν διακρίνω καλά στις φωτό ότι κ του Νίκου γράφουν με κάθετα γραμματα δίπλα από το νούμερο των σκαγιων, όχι στο κουτί, στον κάλυκα...

Ναι εχεις δικιο και εσυ και ο Στελιος....Το γραφει επανω στο καλυκα....δεν το ειχα προσεξει παιδες!!!

Φιλε Αλεξ , για να λεμε τα πραγματα με ονομα τους.....
Ειναι καλο φυσιγγιο.....Το σημαντικο ( για μενα ) εχει ΣΩΣΤΑ σκαγια.....Μετα εχει πολυ καλες ταχυτητες..
Με V1,5 -430m/s η φασσα εαν στειλεις τα σκαγια επανω της ....την κατεβαζεις....Με V1,5-400m/s της
κανεις ''αερα''. Ολα αυτα για τα 50 μετρα και την ''διαφωνια'' που ειχαμε για την διατρηση που εχει το
Ν6 σκαγι.
Τωρα οσον αφορα την συγκεντρωση και την κατανομη....ΧΩΡΙΣ να αμφισβητω την δοκιμη σου....''κραταω''
τα αποτελεσματα δοκιμων του Κωστα ( Berettakias ) μεχρι να κανω τις δικες μου δοκιμες με ΜΑΜΑ ΤΣΟΚ.

Εμενα με ενδιαφερει τι δινει το φυσιγγιο με μαμα τσοκ και ΟΧΙ με εξτρα τσοκ.

Επισεις να σου πω και κατι ακομα παντα φιλικα....Μην εντυπωσιαζεσαι απο τον αντιλεγκο...δεν ειναι
τιποτα το ''ιδιαιτερο''.....Υπαρχουν και αλλα βυσματα που βγαζουν φανταστικες κατανομες και συγκεντρωσεις
που ο αντιλεγκο τις κοιταει με τα κυαλια...... και δεν λεω για τον LB6. Λεω για ''απλα'' βυσματα.
Η συγκεκριμενη σου δοκιμη εχει βγαλει 52% στα 51 μετρα. 84 σκαγια στα 10 γραμμαρια ειναι η ποσοτητα
σκαγιων που εχει μεσα το φυσιγγιο, Αρα 84χ3,6 = 302 σκαγια - 302 -156= 52%
Χωρις να σημαινει οτι ειναι ''ασχημη'' συγκεντρωση....δεν παυει να ειναι με εξτρα τσοκ φιλε!!!
Ωστοσο και μεχρι σημερα ειναι απο τα καλυτερα εμπορικα που εσφαξα....και μπραβο για την επιλογη σου
φιλε μου!!!! :)
Δεν διαφωνω, με το 34 του Ρουμελιωτη ειχα 170 και 190 νο6 στον κυκλο σε αρκετες δοκιμες μου με απλο βυσμα οπως λες, τωρα τι βυσμα εχει δεν θυμαμαι αλλα μοιαζει με του Δορκα το condor, θα κανω οταν ανοιξει το κυνηγι μια δοκιμη με μαμα φουλ να δουμε πως θα παει, αλλα ειμαι σιγουρος οτι θα παει πολυ καλα.

Δεν διαφωνω, με το 34 του Ρουμελιωτη ειχα 170 και 190 νο6 στον κυκλο σε αρκετες δοκιμες μου με απλο βυσμα οπως λες, τωρα τι βυσμα εχει δεν θυμαμαι αλλα μοιαζει με του Δορκα το condor, θα κανω οταν ανοιξει το κυνηγι μια δοκιμη με μαμα φουλ να δουμε πως θα παει, αλλα ειμαι σιγουρος οτι θα παει πολυ καλα.

Αλεξ το παρηγγειλα και αυτο.....την ιδια ημερα .....δεν το παρελαβα ακομα...Οταν το παραλαβω θα
κανω παρουσιαση και σε αυτο !!

Αλεξ το παρηγγειλα και αυτο.....την ιδια ημερα .....δεν το παρελαβα ακομα...Οταν το παραλαβω θα
κανω παρουσιαση και σε αυτο !!
Εισαι ωραιος! Παλια το εβγαζε με csb1 αλλα απο περυσι μου ειπε το γεμιζει με psb1 αλλα δεν προλαβα να το δοκιμασω με τις μαλακιες που μας εκαναν...

Εμενα δε μου ερεσανε καθολου παντως κι ας τα εθεια ζουνε καποιοι περισι καπια παιδια τα ριχνανε ειχαν και κατι rc αλλα στη παγωνια εδω περα μπαααα μου ζητισανε τα ντοπια champion και κανανε δουλεια τα παιδια ολοι σκοπευτες απο αθηνα περιοχη δε θυμαμε
Σιγα να μην εφταιγε το percorso Τολη, κατι αλλο εφταιγε...τα chambion 36γρ παντως που δοκιμασα δεν ελεγαν και τιποτα...3 εριξα στο χαρτονι και τα υπολοιπα ειναι στο κουτι τους.

Σιγα να μην εφταιγε το percorso Τολη, κατι αλλο εφταιγε...τα chambion 36γρ παντως που δοκιμασα δεν ελεγαν και τιποτα...3 εριξα στο χαρτονι και τα υπολοιπα ειναι στο κουτι τους.
Γι αυτο και ειπα δε μου αρεσανε δεν ειπα οτι δεν ειναι καλα με champ κανω κοιδειες παντως

Εκτος τα παραπανω εχουμε κ 688 1.90×36 / 688 2.05×36.
Αλλαξε τοσο πολυ η τεκνα η αναβαθμισαν το φυσιγγι;

Η προοδευτικότητα κάθε παρτίδας πυρίτιδας πολλές φορές, καλός η κακώς, μεταβάλλεται... Οπότε θεωρώ ότι η εταιρεία που έχει βλητικους σταθμούς ξέρει γιατί αυξομειώνει την ποσότητα η μεταβάλλει την καύση με αλλαγές στα κάψουλια... Από τη στιγμή που το φυσίγγι παραμένει καλό, μάλλον κάτι κάνουν σωστά...

Λογικα αλλαξε Στελιο, ασε που εχω ακουσει οτι αλλη τεκνα βαζει στα δικα της η Nobel και αλλη πουλαει, δεν γεμιζω βεβαια οπως εσεις για να ξερω δοσολογιες λοτ κλπ αλλα μου αρεσει να το ψαχνω οπως μπορω.

Εισαι ωραιος! Παλια το εβγαζε με csb1 αλλα απο περυσι μου ειπε το γεμιζει με psb1 αλλα δεν προλαβα να το δοκιμασω με τις μαλακιες που μας εκαναν...

Τι ''ωραιος'' βρε Αλεξ......Απλα σου λεω το εξης για να το ξερεις.....Επειδη ο γραπτος μου λογος δεν ειναι
οτι καλυτερο.... και ''δειχνει'' οτι ειναι ''επιθετικος''......με αποτελεσμα να παρεξηγουμε πολλες φορες απο φιλους
και συναδελφους.....σου λεω λοιπον οτι δεν εχω να ''μοιρασω'' τιποτα με κανεναν....και οτι κανω και γραφω
το λεω καλοπροαιρετα....και οτι κανω ....το κανω για να βοηθησω....
Εσυ το γνωριζεις πολυ καλα....εγω ''χεστικα'' για τα εμπορικα φυσιγγια....ριχνω δικα μου.... οτι κανω το κανω
οπως εγραψα και ποιο πανω.......για βοηθησω φιλους και συναδελφους....

ΥΓ, Μην εκπλαγεις.....εαν του ΡΟΥΜΕΛΙΩΤΗ το 34ρι βγει καλυτερο.... :)

Παιδια μη τρελενεστε με τις ταχυτητες ειδεικα τωρα το καλοκαιρι που θα εχουμε μεχρι τα χριστουγενα γτ τα κορυφεα φυσιγγια για μενα που ειναι ρεμηνγκτον ειναι αργουτσικα αλλα εχουν τη χρυση τομη εκει που σκωτωνουν αλλα με50m\sec παραπανω δε μπωρουν

Τι ''ωραιος'' βρε Αλεξ......Απλα σου λεω το εξης για να το ξερεις.....Επειδη ο γραπτος μου λογος δεν ειναι
οτι καλυτερο.... και ''δειχνει'' οτι ειναι ''επιθετικος''......με αποτελεσμα να παρεξηγουμε πολλες φορες απο φιλους
και συναδελφους.....σου λεω λοιπον οτι δεν εχω να ''μοιρασω'' τιποτα με κανεναν....και οτι κανω και γραφω
το λεω καλοπροαιρετα....και οτι κανω ....το κανω για να βοηθησω....
Εσυ το γνωριζεις πολυ καλα....εγω ''χεστικα'' για τα εμπορικα φυσιγγια....ριχνω δικα μου.... οτι κανω το κανω
οπως εγραψα και ποιο πανω.......για βοηθησω φιλους και συναδελφους....

ΥΓ, Μην εκπλαγεις.....εαν του ΡΟΥΜΕΛΙΩΤΗ το 34ρι βγει καλυτερο.... :)
Δεν θα εκπλαγω γιατι στις δοκιμες μου εβγαινε μπροστα σε ολα του Ρουμελ;)

Back