Ωρε φίλε στήσιμο!Για τον φίλο Απόστολο @Kastoras το 35αρι του Ρουμελιώτη
Τα σκάγια σε διάφορες μετρήσεις ηταν 2.85, 2.87, 2.89, 2.93
Η psb2 special είναι διαφορετική από την psb2 ή πρόκειται για το ίδιο υλικό;Psb2 special είναι;
Μου αρέσει πολύ αυτό το υλικό
Είναι διαφορετική......Η psb2 special είναι διαφορετική από την psb2 ή πρόκειται για το ίδιο υλικό;
Τα ιδια στο χαρτινο
Για ποια λες σταματη8 ευρώ η δεκάδα έχουν Νίκο
Για ποια λες σταματη
Εδω τα ροτβαιλ φετος εχουν παει 13 η 10αδα
Η ειρωνια ειναι που ειναι περσυνα και πανω απο την περσυνη ηδη αυξημενη τιμη που ηταν 12 εβαλαν το 13
Τι να κανω ομως που ειναι φυσιγγαρα
Εχω 2-3 κουτακια
Θα παρω ακομη 1-2 για τα επομενα χρονια
Δεν ριχνω πολλα αλλα καλιο να τα χω παρα να τα ψαχνω
κυρ Νίκο, Άρη και λοιποί ιδιογομωτες τσάμπα κάθεστε και ασχολείστε με τις ώρες για το πως θα καταφέρετε να βγάλετε σφιχτό και φονικό φυσιγγιο που να επαρκεί για τα 50+ μέτρα στη φασσα/παπια κτλ. Παίρνετε ένα λαμπρο μπλε ή α1 σπεσιαλε και καθαρισατε. Αντε καιρος να κρεμασετε τα εργαλεία σαςΝέο βιντεάκι Lambro... Τα αριστουργήματα συνεχίζονται... (λέμε τώρα)
Μάνο να κάνεις προσπάθειες και ενέργειες μάρκετινγκ, εννοείται δεν είναι κακό... Αντίθετα χωρίς μάρκετινγκ και ο καλύτερος να είσαι δεν θα σε μάθει κανείς και θα κλείσεις... Ο Peter Drucker (o πατέρας του σύγχρονου μάνατζμεντ) είπε πως μόνο μια επιχείρηση που έχει μάρκετινγκ και καινοτομία επιβιώνει... Όλα τα άλλα είναι αχρειάστα έξοδα... Μαρκετίστας είμαι και εγώ και βγαζω το ψωμι μου έτσι...Παιδιά αφήστε και τις εταιρείες να κάνουν το μάρκετινγκ τους δεν είναι κακό. Άλλωστε αν δεν δοκιμάσει κάποιος ενα φυσιγγι δεν μπορεί να το κρίνει. Η ιδιογομωση είναι ότι καλύτερο εφόσον ασχοληθεί κάποιος σοβαρά.
Και η σταθεροτιτα που παει????Οι μεγάλες εταιρείες,με τους βλητικους σταθμούς, εγχώριες ή του εξωτερικού παράγουν πρώτα ασφαλή και μετά αποτελεσματικά φυσίγγια. Χτύπησα ένα γουρούνι πριν λίγες μέρες με γνωστό αμερικανικό 8 Βόλο. Μόλις με ρώτησαν φίλοι κυνηγοί που ασχολούνται με το θήραμα αυτό με τι φυσίγγι το πήρα και τους είπα, η επόμενη κουβέντα ήταν ότι είμαι πολύ τυχερός, ότι αυτά δεν τρυπάνε κλπ. Πάω λοιπόν στο μαγαζί που το πήρα ( για άλλο λόγο όχι για φυσίγγια) και επί τη ευκαιρία χαζεύα τα γουρουνοφυσιγγα. Του λέω έχεις τα τάδε; Όχι μου λέει φίλε, Φυσίγγι που γεμίζει ένας στο χέρι εγώ δεν τα φέρνω γιατί αν πάθει ζημιά το όπλο σου ή τραυματιστείς εσύ τι θα σου πω μετά; Ωραία η ιδιογομωση σε όλα της και θαυμάζω τους ιδιογομωτες για την υπομονή και το μεράκι τους. Τώρα πόσα κλείστρα έχουν σπάσει, πόσες βάσεις έχουν ραγίσει, πόσα δικαννα έχουν κοπεί στα δύο κλπ στην προσπάθεια να βγει το υπέρτατο φυσίγγι; Οπότε συμβιβάζομαι και θα την αφήσω τη φασσα να πάει στο καλό όταν θα περάσει στα πενήντα μέτρα. Πάνω από όλα η ασφάλεια.
Έχεις απόλυτο δίκιο φίλε Γιάννη, αλλά εγώ είμαι πιο ασταθής από τα φυσίγγια του εμπορίου Ας στείλω εγώ τα σκαγια εκεί που πρέπει και θα πέσει το θήραμα σε λογική απόσταση. Ο μεγαλύτερος φόβος μου είναι το ελαττωματικό φυσίγγι και περισσότερο από αυτό, το φυσίγγι - δυναμίτης.Και η σταθεροτιτα που παει????
Το Α1-34 νο7 είναι τα τελευταία χρόνια ίσως το αγαπημένο φυσίγγι του πατέρα μου. Οκτώβρη μήνα δε ρίχνει άλλο για τσίχλες και καμιά φάσσα. Και καλοκαίρι τα πάει εξίσου καλά που το έχει δοκιμάσει, όπως και καταχείμωνο με πολύ κρύο.Νέο βιντεάκι Lambro... Τα αριστουργήματα συνεχίζονται... (λέμε τώρα)
Οπως εγιναν οι εταιρειες παραγωγης που καθε αλλαζουν καθε λιγο λοτ και αυτη περιπατο παειΚαι η σταθεροτιτα που παει????