Φιλε Ζωη μην το ξανα πεις αυτο το πραγμα αν δεν εχεις ακλονητες αποδειξης ,γιατι ειναι για φυλακη !!! Ο νομος απαγορευει την αναγομωση σε οποιονδηποτε βιοτεχνηΑπό ότι κατάλαβα είναι ριγμένοι κάλυκες και έχει γίνει αναγόμωση από καρδάρα
Φιλε Ζωη μην το ξανα πεις αυτο το πραγμα αν δεν εχεις ακλονητες αποδειξης ,γιατι ειναι για φυλακη !!! Ο νομος απαγορευει την αναγομωση σε οποιονδηποτε βιοτεχνηΑπό ότι κατάλαβα είναι ριγμένοι κάλυκες και έχει γίνει αναγόμωση από καρδάρα
Καψούλι 616 "χαμηλής ισχύως" σχετικά...ίσως το καψουλι να είναι δυνατό
Πρόσεχε Ζώη....ποτέ των ποτών τέτοια περίπτωση από κανέναν....κυρίως από βιοτέχνες αδελφέ..Από ότι κατάλαβα είναι ριγμένοι κάλυκες και έχει γίνει αναγόμωση
Και ένα σωρό ριγμενους κάλυκες να πηγενες πισω απο οποιοδήποτε κατασκευαστή αγόρασες φυσίγγια δεν προκειται να τους επερνε....Προσωπικά το βρίσκω καλό σαν στήσιμο ίσως το καψουλι να είναι δυνατό για αυτό το σεταπ!
Από ότι κατάλαβα είναι ριγμένοι κάλυκες και έχει γίνει αναγόμωση από καρδάρα με αποτέλεσμα να βάλει ότι καψούλια είχε και έβγαλε μια προσφορά να πιάσει ότι πιάσει! Χωρίς να σημαίνει κάτι κακό αυτό, ούτε το κρίνω !
Είτε CSB 1 είτε CSB3 στο 1.60 είναι χαμηλά άσχετα το καψούλι .616 καψουλι ισχυρής ισχύος (απ' τα πλέον ισχυρά)
Τα καψουλια της Fiocchi είναι "πλακουτσα" επίπεδα τελείως απ' έξω Ζώη, ασημί το μεταλλακι τους ήταν παλιότερα. Άσπρο χαρτάκι όποτε 616.
Η σειρά CSB είναι φυλλιδια σε δίσκους πάντα, αυτή τώρα όπως είναι έτσι χαμηλός ο φωτισμός δε μπορώ να καταλάβω ποια είναι, τείνω προς την CSB-1.
Ένα νορμάλ σεταπ σε καλή τιμή, σε κανονικές καιρικές συνθήκες λογικά θα γαζωνει, ίσως με πολλά κρύα ή/και υγρασία να κωλωσει.
Αν θυμαμαι καλα 1,40*32 το ειχεΚατάλαβα.. γύρω στο 1,45 πρέπει να εχει αν θυμάμαι
Την έχω ξανακούσει αυτή τη μάρκα TRUST αλλά δεν έτυχε να τα δοκιμάσω ποτέ. Για ισπανικά τα ήξερα ... και μάλλον έτσι πρέπει να είναι:
Τετοιους συγκεντρωτηρες ειχε ο Στοκας!Το συγκεντρωτήρα δεν τον γνωρίζω.
Την έχω ξανακούσει αυτή τη μάρκα TRUST αλλά δεν έτυχε να τα δοκιμάω ποτέ. Για ισπανικά τα ήξερα ... και μάλλον έτσι πρέπει να είναι:
https://www.cartuchostrust.com/es/cartuchos/caza-game/caza-blue-line
Πάντως μου φαίνεται περιέργο που δεν έχουν υλικά ΜΑΧΑΜ !!! Ο κάλυκας (Fiocchi) πρέπει να είναι σχετικά παλαιάς παραγωγής, αφού το καψούλι (616) βλέπω ότι είναι ασημί ... (τα τελευταία 5-6 χρόνια τα βγάζει πάλι κοκκινωπά-χαλκόχρωμα). Η πυρίτιδα πιστεύω ότι είναι 206. Δεν μοιάζει καθόλου με CSB.
Το συγκεντρωτήρα δεν τον γνωρίζω. Μάλλον ούτε αυτός είναι ισπανικός ...
ναι μάλλον αυτη είναιΣωστά, και γω νομίζω 206-s ή 206-sv
206-s γιατί είναι 36 γρ τα σκάγια. Η 206-sv είναι σκοπευτική (για 24 γρ. σκάγια).Σωστά, και γω νομίζω 206-s ή 206-sv
Ναι, το "αμορτισέρ" είναι ίδιο με του Στόκα. Απλά δε θυμάμαι ο συγκεντρωτήρας σαν σύνολο αν είναι ακριβώς ίδιος ...Τετοιους συγκεντρωτηρες ειχε ο Στοκας!
κοπανα τα μια χαρα ειναι ,που τα βρηκες?αυτα πρεπει να ειναι δεκαετιας ![νομιζω απο το terra mare τα επερνα]
58,2Ωραία θα ηταν να ξέραμε και το ύψος ρελιασματος
Ναί.κοπανα τα μια χαρα ειναι ,που τα βρηκες?αυτα πρεπει να ειναι δεκαετιας ![νομιζω απο το terra mare τα επερνα]
Τα trust τα έφερνε το terramare μια περίοδο.Οτι είχα ρίξει από αυτά μέχρι τα 34γρ. ήταν πολύ καλό.Το 36αρι δεν το είχα δοκιμάσει.Αν θυμάμαι έφερνε και κάποια άλλα που λεγόντουσαν forza και αυτά τίμια.
Άχρηστα είναι. Πέτα τα. Αν θες έρχομαι να τα πάρω να τα πετάξω εγώ για σένα
Δεν μοιάζουν ακριβως.....Ναι, το "αμορτισέρ" είναι ίδιο με του Στόκα. Απλά δε θυμάμαι ο συγκεντρωτήρας σαν σύνολο αν είναι ακριβώς ίδιος ...