Ίδια γόμωση είναι το Σίλβερ του Κενταύρου στα 7€ με τάπα γκουλαντι αυτό δεν ξέρω τι τάπα έχει .νέα παρτίδα kill32
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Ίδια γόμωση είναι το Σίλβερ του Κενταύρου στα 7€ με τάπα γκουλαντι αυτό δεν ξέρω τι τάπα έχει .νέα παρτίδα kill32
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Αυτό ποιο βύσμα είναι?
Ντιαματ είναιΑυτό ποιο βύσμα είναι?
Γράψε λάθος είναι lbrsΑυτό ποιο βύσμα είναι?
Καλα τα 32gr.. μα 1.62×32..;;;
Πολυ λιγο...
Να δεις γέλια που θα πέσουν πάλι.
Μπραβο...πολυ ωραια τοτε....φωρτο!!!γέλιο έπεσε τελικά αλλά γέλιο χαράςτο ίδιο καλό με το παλιό kill32 φυσιγγάρα θα έλεγα ,στουπιά τα τσιχλάκια !
θα συνεχίσω μέχρι τέλος σεζόν με αυτά και αν μπορέσω θα φορτώσω 2-3 κούτες για του χρόνου
Εγώ θα σου έλεγα να φορτώσεις με την γκρανουλαρ.γέλιο έπεσε τελικά αλλά γέλιο χαράςτο ίδιο καλό με το παλιό kill32 φυσιγγάρα θα έλεγα ,στουπιά τα τσιχλάκια !
θα συνεχίσω μέχρι τέλος σεζόν με αυτά και αν μπορέσω θα φορτώσω 2-3 κούτες για του χρόνου
Κοκκινηζει;; Γιατι δεν φαινεται καλα αν ναι ειναι η mg2B&P big game
View attachment 41156View attachment 41157View attachment 41158View attachment 41159View attachment 41160
Η πυριτιδα ποια ειναι???
Να σου πω την αλήθεια δεν έδωσα πολύ σημασία στο χρωμα αλλά πρέπει να σκούρο κοκκίνιζε πολύ λίγο όταν βάραγε ο ήλιος. Γενικα είναι μαλακια τουφεκιά πάντως.Κοκκινηζει;; Γιατι δεν φαινεται καλα αν ναι ειναι η mg2
ναι Γιαννη αλλα κοκκινιζει αν την καλοδεις μαλον mg2 ειναι λιγο χαμιλα βεβαια αλλα ειναι η δοση της για 38 γρ, αν ηταν mb36 θα ειχε κλωτσο πολυ και ξερη τουφεκιαΗ δοση για MB36 ειναι
Στο site λενε για την MB32B&P big game
View attachment 41156View attachment 41157View attachment 41158View attachment 41159View attachment 41160
Η πυριτιδα ποια ειναι???
Κ εγω για αυτη πιστευω, λογο χρωματος κ βαρους βυσματος κ δοσολογιας.Στο site λενε για την MB32
https://www.baschieri-pellagri.com/en/catalogo/cartucce+da+caccia/1/cinghiale/index.aspx
Νομίζω mbx36, πάντως σε προοδευτικοτητα η mbx36 ,mg2 είναι στα ίδια.
Δεν ειναι το ιδιο η mg2 ειναι πιο προοδευτικη ,γεμιζεται και στα 36 αλλα παει μεχρι τα 46 που λεει και ο Νικος ,ειναι αναμεσα στην mb36 και την m92sΝομίζω mbx36, πάντως σε προοδευτικοτητα η mbx36 ,mg2 είναι στα ίδια.