Ίδια γόμωση είναι το Σίλβερ του Κενταύρου στα 7€ με τάπα γκουλαντι αυτό δεν ξέρω τι τάπα έχει .νέα παρτίδα kill32
Ίδια γόμωση είναι το Σίλβερ του Κενταύρου στα 7€ με τάπα γκουλαντι αυτό δεν ξέρω τι τάπα έχει .νέα παρτίδα kill32
Αυτό ποιο βύσμα είναι?
Ντιαματ είναιΑυτό ποιο βύσμα είναι?
Γράψε λάθος είναι lbrsΑυτό ποιο βύσμα είναι?
Καλα τα 32gr.. μα 1.62×32..;;;
Πολυ λιγο...
Να δεις γέλια που θα πέσουν πάλι.
Μπραβο...πολυ ωραια τοτε....φωρτο!!!γέλιο έπεσε τελικά αλλά γέλιο χαράς το ίδιο καλό με το παλιό kill32 φυσιγγάρα θα έλεγα ,στουπιά τα τσιχλάκια !
θα συνεχίσω μέχρι τέλος σεζόν με αυτά και αν μπορέσω θα φορτώσω 2-3 κούτες για του χρόνου
Εγώ θα σου έλεγα να φορτώσεις με την γκρανουλαρ.γέλιο έπεσε τελικά αλλά γέλιο χαράς το ίδιο καλό με το παλιό kill32 φυσιγγάρα θα έλεγα ,στουπιά τα τσιχλάκια !
θα συνεχίσω μέχρι τέλος σεζόν με αυτά και αν μπορέσω θα φορτώσω 2-3 κούτες για του χρόνου
Κοκκινηζει;; Γιατι δεν φαινεται καλα αν ναι ειναι η mg2B&P big game
View attachment 41156View attachment 41157View attachment 41158View attachment 41159View attachment 41160
Η πυριτιδα ποια ειναι???
Να σου πω την αλήθεια δεν έδωσα πολύ σημασία στο χρωμα αλλά πρέπει να σκούρο κοκκίνιζε πολύ λίγο όταν βάραγε ο ήλιος. Γενικα είναι μαλακια τουφεκιά πάντως.Κοκκινηζει;; Γιατι δεν φαινεται καλα αν ναι ειναι η mg2
ναι Γιαννη αλλα κοκκινιζει αν την καλοδεις μαλον mg2 ειναι λιγο χαμιλα βεβαια αλλα ειναι η δοση της για 38 γρ, αν ηταν mb36 θα ειχε κλωτσο πολυ και ξερη τουφεκιαΗ δοση για MB36 ειναι
Στο site λενε για την MB32B&P big game
View attachment 41156View attachment 41157View attachment 41158View attachment 41159View attachment 41160
Η πυριτιδα ποια ειναι???
Κ εγω για αυτη πιστευω, λογο χρωματος κ βαρους βυσματος κ δοσολογιας.Στο site λενε για την MB32
https://www.baschieri-pellagri.com/en/catalogo/cartucce+da+caccia/1/cinghiale/index.aspx
Νομίζω mbx36, πάντως σε προοδευτικοτητα η mbx36 ,mg2 είναι στα ίδια.
Δεν ειναι το ιδιο η mg2 ειναι πιο προοδευτικη ,γεμιζεται και στα 36 αλλα παει μεχρι τα 46 που λεει και ο Νικος ,ειναι αναμεσα στην mb36 και την m92sΝομίζω mbx36, πάντως σε προοδευτικοτητα η mbx36 ,mg2 είναι στα ίδια.