Που να δεις τι θα λένε αυτή με τα xxxxxxxxful τσοκ στις επόμενες γενιές.Μετά από άλλα τόσα χρόνια, τα μέτρα μπορεί να περάσουν τα 100.
Μην λες τέτοια και ξεκανω την συλλογήΠαρουσιαση θυσαυρος αφτηη
Να την ξεκανης τους καληκες κρατα,της γνοσης εμεις,γιατη γνοσης ειναιΜην λες τέτοια και ξεκανω την συλλογή
Άδικα θα πάνε γιατί δεν έχω μάθει τα βασικάΝα την ξεκανης τους καληκες κρατα,της γνοσης εμεις,γιατη γνοσης ειναι
Μην ανχονεσε θα στα λεμε εμεις ολα.πληρες εξομολογησηΆδικα θα πάνε γιατί δεν έχω μάθει τα βασικά
Φυσίγγιο με πυρίτιδα ΜΒ Χ 32 σε Cal.16, σε στρογγυλό ρέλι…
ΜΒ Χ 32 , Fiocchi T3, 16/70, 615, 1,40 X 27 γρ. σκάγια Νο 7 απλά, couvette 6 χιλ., τάπα FSF 16 χιλ., πραγματικό ύψος κάλυκα 64,5 χιλ.(κομμένος, αφρεζάριστος), στρογγυλό ρέλι με χαρτάκι , τελικό ύψος κάλυκα 59,5 χιλ., 5,0 χιλ. Ε.Χ., κλεισμένο με στροφείο OMV OTP.
View attachment 57708
View attachment 57709
View attachment 57710
Mb36 είναι φίλε μου γαζώνει αυτό το φυσίγγι αλλά τώρα το αλλαξε έβαλε άλλη πυρίτιδα...Αυτό επερνα πρην ξεκινήσω την ιδιογομωση πέρδικα φάσσα παπί ήταν φοβερό
... ένα ιμι-διασποράς για 1η τουφεκιά στην Πέρδικα και στο Κουνέλι έψαχνα ...Καλα , εκανες τετοια διαδικασια....προσεξες και την λεπτομερεια....Και ολα αυτα για το ριξεις στα
20 μετρα ???
Χωρις να ξερω το βεληνεκες του οπλου...τα 20 μετρα τα θεωρω αστεια καπτεν !!!
Το μόνο λάθος είναι ότι είναι 7αρια αντί για 6αρια...Mb36 είναι φίλε μου γαζώνει αυτό το φυσίγγι αλλά τώρα το αλλαξε έβαλε άλλη πυρίτιδα...Αυτό επερνα πρην ξεκινήσω την ιδιογομωση πέρδικα φάσσα παπί ήταν φοβερό
Αυτό με τα σκάγια ναι μεγάλο λαθοςΤο μόνο λάθος είναι ότι είναι 7αρια αντί για 6αρια...
Αντιγραφή του BP long range
Έκαψα πέρσι κάτι κιρκιρια με αυτό από φίλο το πείρα.
Γενικά τα σκαγια στην Ελλάδα είναι β διαλογής από Τουρκία και τα δικά μας τα πουλάνε ΙταλίαΑυτό με τα σκάγια ναι μεγάλο λαθος
ΜΒ36 ειναι Νίκο...κ το φυσιγγι πρεπει να ειναι λιγο παλιο, διοτι το βλεπω "φορτωμενο" στο 2.00×36...ωραιο στησιμο εχει...
... ένα ιμι-διασποράς για 1η τουφεκιά στην Πέρδικα και στο Κουνέλι έψαχνα ...
Καλά πήγε στο τερέν που το έριξα, τη δουλειά μου την έκανα, τώρα για τη λεπτομέρεια ...λόξα ειναι αυτή...
Όσο για τα μέτρα, κοντινά για μένα ειναι αυτά, 20 μέτρα πάνω-κάτω...!!!
αμαν αμαν χαιβαν σκαγί τουρκλερερ;;;;Γενικά τα σκαγια στην Ελλάδα είναι β διαλογής από Τουρκία και τα δικά μας τα πουλάνε Ιταλία
Ετσι έχω διαβάσει σε fB
ελικοειδείς διασπορείς σε Cal 16 που να τους βρει?Καλημερα και απο εδω καπτεν !!! Δεν κανεις ημιδιασπορας με FSF....ουτε το ριχνεις με 3,5 αστρα στα
20 μετρα...
Εσυ το βλεπεις στον στοχο σαν ημιδιασπορας αυτο που εφτιαξες ??
Η FSF οπως και μαλλινη ακουει στα τσοκ...και δινει λιγο ποιο ανοιχτη τουφεκια απο την μαλλινη....
Εφοσον ηθελες ημιδιασπορας γιατι δεν εβαζες ντιανα η εστω ελικα Θωδη κομμενο....και οταν λεω
κομμενο δεν εννοω το αμορτισερ του αλλα τα πτερυγια του ελικα.
Οταν κοβεις τα πτερυγια του ελικα ελατωνεις την διασπορα...και εχεις ενα ημιδιασπορας..
Καπτεν μην μου ''θυμωσεις''.....ξερεις οτι λεω το λεω φλικα και για να ''βοηθησω''...
Σου ανεβαζω φωτο με το κοψιμο του ελικα ...για να το δεις!!
View attachment 57739
Με αυτο το κοψιμο ελατώνεις την διασπορα κατα 25-35 % καπτεν αναλογα την δοσολογια και το
στησιμο του φυσιγγου.