Παρουσίαση Φυσιγγίων

η πυριτηδα ειναι η ακουιλα SV για 24 γραμμαρια , και θα επρεπε να ειναι 1,25 χ 24 , δεν ξερω ομως οτι επειδη εχει ποιο ισχυρο καψουλι απο αυτο που πρεπει , και αντι να εχει το cx 2000 εχει το 688 , οποτε γικαιολογιμενα εχει 1,16
Η πυρίτιδα είναι η AS-24 Vectan, την ίδια έχει και το NSI Japan special skeet στο 1,18 γρ. Την έχω βρει και χαμηλότερα, στο 1,13 σε κάποια Lambro trap, κλπ. Με καψούλι 688.
Σίγουρα είναι μαλακά φυσίγγια, αλλά για δίκαννα μια χαρά είναι, την κάνουν τη δουλειά τους αρκετά καλά !!

αντε ριχτο αυτο πρωινο στο κυνηγι τοσο χαμηλα που ειναι,ω!ρε!γελια που θα πεσουν φετος!
Καλημέρα, το συγκεκριμένο φυσίγγι το ρίχνω στο σκητ αλλά και στο Σπόρτινγκ σε 7.5 νούμερο. Καταπληκτικά σπασίματα, πολύ μαλακό και πολύ ωραίες κατανομές... Το συνιστώ ανεπιφύλακτα!!!
Σε απογευματινά πάντως, εδώ κάτω, το έχω ρίξει πολλές φορές παλαιότερα, πέρυσι - πρόπερσι, και τις έκαιγε τις τσίχλες κανονικά.

βρηκες τιποτα ηλια?
Από 28 μεχρει 32γρ..κάτι υπάρχει οποίος θέλει να βρει το θέμα ειναι αν του αρεσουν η τα τραβάει το οπλο έτσι στα τυφλά να αγωρασης φυσηγγιο επιδει είναι οικονομικό είναι βλακεία για μενα

Σε απογευματινά πάντως, εδώ κάτω, το έχω ρίξει πολλές φορές παλαιότερα, πέρυσι - πρόπερσι, και τις έκαιγε τις τσίχλες κανονικά.
Και εγω το ρίχνω από όταν βγήκε πολύ καλό και μαλακό και τραβάει και στη νότια με καραμπίνες το ρίχνω αλλά εκεί που λέτε ότι πήγε δεν το ξανα αγοράζω θα ρίξω όσα έχω μετά το τέλος του λαγού και ας τα έχουνε να τα βλέπουνε οι πονηροι οι μαγαζάτορες άκου από 5 στα 7

Attachments

• IMG_20230622_103054.jpg
    IMG_20230622_103054.jpg
    309,9 KB · Προβολές: 25
View attachment 72886 Βασίλη αυτά είναι ατσάλινα η όχι?
Αυτά είναι τα περίφημα, πανάκριβα αλλά και ΠΟΛΥ αποδοτικότερα από τα μολύβδινα και ατσάλινα σκάγια HEVI-SHOT της FEDERAL. H σύστασή τους είναι κυρίως βολφράμιο(τουγκστένιο στα αγγλικά),νικέλιο και 10% σίδηρο. Φυσικά μπορούν να ρίχνονται ΜΟΝΟ από κάννες πιστοποιημένες για ατσάλινα σκάγια!

Και εγω το ρίχνω από όταν βγήκε πολύ καλό και μαλακό και τραβάει και στη νότια με καραμπίνες το ρίχνω αλλά εκεί που λέτε ότι πήγε δεν το ξανα αγοράζω θα ρίξω όσα έχω μετά το τέλος του λαγού και ας τα έχουνε να τα βλέπουνε οι πονηροι οι μαγαζάτορες άκου από 5 στα 7
Ποιο 7 ???? :oops:7,50€ τα πήρα !!! Καλά τα λες, αλλά και τί να ρίξουμε ??? Αν έρθει καμιά τσίχλα φέτος...:(IMG_20230621_220802.jpg

Ποιο 7 ???? :oops:7,50€ τα πήρα !!! Καλά τα λες, αλλά και τί να ρίξουμε ??? Αν έρθει καμιά τσίχλα φέτος...:(View attachment 73738
Ρίχνουμε ότι έχουμε πάμε και σε λαγό και τους μένουν στα ράφια μετά να δεις για πότε πέφτει ο μόλυβδος αλλά δυστυχώς όλοι είμαστε της βολέψης και του κλαμματος και 5 όταν είχαν πολλά ήταν

το καλο φυσιγγι το πληρωνεις.
Να το πληρώσω αλλά όχι χρυσάφι αυτο δεν έπρεπε να κάνει πάνω από 5 θα φάω λοιπόν το πάθος μου και θα κυνηγήσω τσίχλες τον τελευταίο μήνα που είναι και τσίχλες όχι κόκαλα και ας τα έχουν στα ράφια να μπαγιατευουν

Ρίχνουμε ότι έχουμε πάμε και σε λαγό και τους μένουν στα ράφια μετά να δεις για πότε πέφτει ο μόλυβδος αλλά δυστυχώς όλοι είμαστε της βολέψης και του κλαμματος και 5 όταν είχαν πολλά ήταν
Α ! Έχεις χάσει επεισόδια! Που μένεις εσύ? Ο μόλυβδος ακόμα δεν έχει ανέβει.

Ας προπονηθούν στο πως να ξύνουν τους κάλυκες να φεύγει η σκουριά γιατι θα τα έχουν εκεί να τα θωρουνε για πολύ καιρό
στο τελος εμης θα ξυνουμε το κεφαλιμας και παλι φιλε νικολακι,,και βεβαια στο τελος θα τα αγωραζουμε και παληηηηη, την ψωραααα φιλε την πληρωνης θελης δεν θεληςςς ;)

Back