Καλά ένταξη μην βαράς !!!!!Ρε Ηλια....η 206 ειναι γαλάζια...αυτη ειναι γκρι...
Καλά ένταξη μην βαράς !!!!!Ρε Ηλια....η 206 ειναι γαλάζια...αυτη ειναι γκρι...
Γαλαζοπράσινη τελος παντων...στο χρωμα θα κολλησουμε;;; ΑΚΟΥ Ν.Δ....ούστ ρε...Γαλάζια ???? Σιγά μην είναι ΝΔ !!! Ούτε ΝΔ, ούτε ΣΥΡΙΖΑ (πορτοκαλί) ...
Όλες οι 206 (SV, V, S) και η D20, όλες δηλαδή οι "στρογγυλές" πυρίτιδες της Nobelsport είναι ΠΑΣΟΚ !!!
View attachment 79445
Πέρα από την απόχρωση έχουν διαφορά από τις CSB και στο μέγεθος και στο κόψιμο των δίσκων.
Καλά ένταξη μην βαράς !!!!!
Και Ρουμελιώτης και Όσκαρ και άλφα γκειμ.Super kill 33γρ διασπορας, gorilla helix disp. 32,34,36 γραμμαρια και αλλα σιγουρα που δεν γνωριζω
Ευχαριστουμε Παρη για την παρουσιαση! Ξερει καποιος ο συγκεντρωτηρας ποιος ειναι? Για να στραφηκε προς την m92s ...βλεπω να εγκαταλειπεται η Τεκνα...View attachment 79801
Κάλυκας nobel
Καψυλι 686
Πυρίτιδα m92s
Βάθος ρελιου 1.8μμ
Διάμετρος μπίλιας 8.3μμ
Φελος cal20 5-6mm
Τελικό κλείσιμο 64.1mm
Μπράβο ρε Πάρη, αλλά άσπρο φυσίγγι δεν σκοτώνει, έπρεπε να το ξέρεις αυτό.View attachment 79801
Κάλυκας nobel
Καψυλι 686
Πυρίτιδα m92s
Βάθος ρελιου 1.8μμ
Διάμετρος μπίλιας 8.3μμ
Φελος cal20 5-6mm
Τελικό κλείσιμο 64.1mm
Τα πήρε φίλος από καλκαντζακο μαζί με κάτι 6βολα.Για τη σκληρότητα δεν έχω άποψη.Με 686 και m92s στα 2.10 για φορτίο γόμωσης ~38γρ,τα 1450fps(440μ/δ) χλωμά τα κόβω.Θα μετρήσω ένα με την πρώτη ευκαιρία.Μπράβο ρε Πάρη, αλλά άσπρο φυσίγγι δεν σκοτώνει, έπρεπε να το ξέρεις αυτό.
Που το κονόμησες ?
Τα δράμια σου φάνηκαν σκληρά ?
Δεν τον έχω ξαναδεί.Μοιαζει να είναι για ατσάλινα.Εχει τέσσερα πέταλα προκομμενα ,έως τη μέση, όπου υπάρχει ένα ρεβέρ περιμετρικά...Ξερει καποιος ο συγκεντρωτηρας ποιος ειναι?
Παρη θα ειναι ενδιαφερον αν μπορεσεις και το μετρησεις! Συμφωνω οτι εχουμε συνηθισει την m92s να την βλεπουμε/βαζουμε λιγο παραπανω σε δοσολογια για να αποδωσει ταχυτητες!Τα πήρε φίλος από καλκαντζακο μαζί με κάτι 6βολα.Για τη σκληρότητα δεν έχω άποψη.Με 686 και m92s στα 2.10 για φορτίο γόμωσης ~38γρ,τα 1450fps(440μ/δ) χλωμά τα κόβω.Θα μετρήσω ένα με την πρώτη ευκαιρία.
Δεν τον έχω ξαναδεί.Μοιαζει να είναι για ατσάλινα.Εχει τέσσερα πέταλα προκομμενα ,έως τη μέση, όπου υπάρχει ένα ρεβέρ περιμετρικά...
Παρη σε ευχαριστούμε....αλλα περιμενουμε κ τα αλλα 2 ΝΕΑ φυσιγγια της Lambro για να δουμε...αφου μπηκες στο χωρό........χε χε χε...
Διάμετρο τα βρήκες 8,3.
Ενδιαφέρον συγκεντρωτήρας...δεν τον έχω ξαναδεί...
Έχει φελλό μέσα Δημήτρη.Περιπου 6μμ.Προσωπικα πιστεύω,μ'αυτο το στήσιμο να είναι στο v 1.5 που μετράμε εμείς,κάτω από 410...Εκτός αν έχει καμμιά παρτίδα με ειδικές προδιαγραφές...Θα δούμε μες τη βδομάδα...Μπορει λογου ελειψης αμορτησερ του βισματος !! Να δεινει παραπανω γκαζια !!! Μηπως τελικα βγαζει και δικους του συγγεντρωτηρες ; Γιατι ειναι ο δευτερος που δεν ξερουμε !!
μηπως η κεντρικη σωζει λιγο την κατάσταση?Έχει φελλό μέσα Δημήτρη.Περιπου 6μμ.Προσωπικα πιστεύω,μ'αυτο το στήσιμο να είναι στο v 1.5 που μετράμε εμείς,κάτω από 410....Θα δούμε μες τη βδομάδα...
Ρελι μόλις 1.8μμ,686.Η κεντρική έχει επιλεγεί να μην αδειάσει το μπαφερ.Σε δικές μου δοκιμές,σε νορμάλ σεταπ,η κεντρική δεν δίνει παραπάνω από 5μ/δμηπως η κεντρικη σωζει λιγο την κατάσταση?