Πως το βλέπεις αυτό θάχει ταχύτηταΚαψιλη cx2000 A0 πυριτηδα
Πως το βλέπεις αυτό θάχει ταχύτηταΚαψιλη cx2000 A0 πυριτηδα
Περαστικά νάνε,τα φησιγγια περιμένουν δεν πάνε πουθεναΕχω άρρωστο τον μικρό τώρα και μουρμουραει αλλιώς θα εσφαζα από όλα
Αμέ πόλη καλό στισημο,τα ανεκατομενα δεν μου πολιαρεσουν όμως.πιο σωστό ειταν να ειτανε στιβάδεςΠως το βλέπεις αυτό θάχει ταχύτητα
Το είχα πάρει όταν προέβηκε το δοκίμασα σε φάσσα αλά κοντινές 30,35 μέτρα έπεφταν στουπια μου άρεσαν ος ταχιτητα και κρούση.μακρινες δεν έτυχε να τουφεκισο για να έχω γνομηΘα το πάρω καμιά μέρα για καρακαξες να δούμε τι κάνει
Σε αγριοπεριστεραΘα το πάρω καμιά μέρα για καρακαξες να δούμε τι κάνει
Μηπως ειναι η σπεσιαλ Γιαννη εχει δυχρωμιαPsb2 παλιάς κοπής.καψηλι Ισπανίας
Οχη η παλιά είχε δηχρομια.και δεν δηκεολογητε 1,80χ34 η σπέσιαλ.πολη ληγα γρ και πόλη νορμάλ δοσηΜηπως ειναι η σπεσιαλ Γιαννη εχει δυχρωμια
Eley, Rio
Ναι αυτοEley, Rio
Διασποράς είναι το RIO ??? Η λέξη πάνω από το μέταλλο dispersor λέει ή κάνω λάθος ??? Αν είναι έτσι σφάξε αυτό πρώτο... Να δούμε τον ισπανικό διασπορέα ....
Διασποράς είναι ναι τα είχα πάρει πριν χρόνια για ένα κοπαδι κιρκιρια καμία 25αρια κομμάτια που τους την πέφταμε στο νερό οπότε η πρώτη τουφεκια ήταν εξεπαφηςΔιασποράς είναι το RIO ??? Η λέξη πάνω από το μέταλλο dispersor λέει ή κάνω λάθος ??? Αν είναι έτσι σφάξε αυτό πρώτο... Να δούμε τον ισπανικό διασπορέα ....
Λογικά πρέπει να είναι συγκεντρωτηρας και μέσα ένας σταυρός που μπαίνει με το χέρι.Διασποράς είναι το RIO ??? Η λέξη πάνω από το μέταλλο dispersor λέει ή κάνω λάθος ??? Αν είναι έτσι σφάξε αυτό πρώτο... Να δούμε τον ισπανικό διασπορέα ....
Νέας κοπής Γιαννο...η παλιας ειναι τα φυλλιδια σαν τυροπιτες το καθε ενα...εχω, γι'αυτο το λεω.Psb2 παλιάς κοπής.καψηλι Ισπανίας
Α1 Speciale.....την ιδια εχει κ το Mirage 36gr στο 1.80.Καψιλη cx2000 A0 πυριτηδα
Σφαξε και το Sipe Fibre με το Free Shot......
Free shot φετινοΣφαξε και το Sipe Fibre με το Free Shot......
Υ.Γ. Σε ασημί κάλυκα κιόλας;;;;
Φρεσκο ειναι σε παρτίδα;;;;;
Αν δεν κάνει κόπο να δείχνεις καλύτερα τα βύσματα σε δύο διαφορετικές όψεις- πάνω και δίπλα.
Οπότε σφάξτα όλαFree shot φετινο
Σιπε περσινό