Παρουσίαση Φυσιγγίων

Το ερωτημα ειναι αυτα τα βουλγαρικα ηταν γεμισμενα με αμερικανικα εντοσθια(μπαρουτι,συγκεντρωτηρα,καψουλι...) ή με ευρωπαικα οπερ και το πιθανοτερον, γιατι να ισχυει η πρωτη περιπτωση χλωμο το κοβω...
Δεν υπαρχη, υπήρχε τέτοιο φυσιγγι αμερικανικό και με τέτοιον κάλυκα, ούτε την μπαρούτι δεν ξέρεις καλά καλά πια είναι,συγκεντρωτηρες αμερικανικούς βρίσκεις.μπορει να κάνω και λάθος αλλά για τέτοιος μου κάνει.

και τελος...
View attachment 88481
Το παραξενο ειναι οτι τα μισα σκαγια ειναι σαν επιχαλκωμενα τα αλλα μισα μολυβδινα ολα ιδιας διαμετρου...
Βεβαια και το βαρος περιμενα να ειναι περιπου 35,5gr που ειναι 1και1/4 της ουγγιας αλλα ειναι ενα γραμμαριο κατω...
25 σκαγια ανα 5gr
διαμετροι σκαγιων που μετρησα 3,34-3,32-3,42-3,36-3,42-3,23...
Συνολικος αριθμος σκαγιων 172(ζυγαρια pcs...)
Συνολικο μηκος συγκεντρωτηρα 38mm..
Τωρα οι πιο ειδικοι (@ΣΤΕΛΙΟΣ ,@tasos hunter ....) Θα μας πουν για πουν για μπαρουτι καψουλι συγκεντρωτηρα και λοιπες πληροφοριες και τι φυσιγγιο ηταν καποτε...
Δεν το εχω ξαναδεί κ εντυπωση μου κάνει κ το "high velocity" αλλά κ ο τρόπος γραφής του ώστε να μου θυμίζει Αμερικάνικο Rem..

Aπο την άλλη μεριά όμως..
Τα υλικά δείχνουν να είναι ολα Αμερικανικά κ αυτο ειναι αρκετό..
Ποιος κατασκευαστής θα αγόραζε γνήσια υλικά Rem για να φτιάξει τα δικά του..Rem...
Και μάλιστα σε "οικονομική" τιμή όπως ολες οι μαϊμουδιές...

Αυτα που δεν είναι γνήσια Rem Αμερικής φαίνονται......

1352.jpg
cartuchos-remington-cal-12-34-gr.jpg

Δεν το εχω ξαναδεί κ εντυπωση μου κάνει κ το "high velocity" αλλά κ ο τρόπος γραφής του ώστε να μου θυμίζει Αμερικάνικο Rem..

Aπο την άλλη μεριά όμως..
Τα υλικά δείχνουν να είναι ολα Αμερικανικά κ αυτο ειναι αρκετό..
Ποιος κατασκευαστής θα αγόραζε γνήσια υλικά Rem για να φτιάξει τα δικά του..Rem...
Και μάλιστα σε "οικονομική" τιμή όπως ολες οι μαϊμουδιές...

Αυτα που δεν είναι γνήσια Rem Αμερικής φαίνονται......

View attachment 88811
View attachment 88812
Ποιοι τις γέμισαν αυτές τις μαϊμούδες?!?!!!🤔😅

Που τα βρήκες ρε μπαγασακο?( Και άλλα πολλά)
Από καταστήματα της Ισπανίας είναι η φωτο..
Δεν τα εχω τσεκάρει να πωλούνται σε άλλη χώρα αλλά αυτό δεν σημαίνει πως δεν υπάρχουν κ αλλού..
Μάλλον είναι μια συνεργασία που στοχεύει σε συγκεκριμένες περιοχες...

Ποιοι τις γέμισαν αυτές τις μαϊμούδες?!?!!!🤔😅
Ιταλία B&P από ότι φαίνεται...

Έχουν πέσει στα χέρια μου κ Remington express εξευρωπαϊσμενα από την αγορά της Εσθονίας αν θυμάμαι καλά, ίδιο στυλ κουτί με τα παραπάνω κ πυρίτιδα μβ36 και συγκέντρωτηρα z2m18... Υλικά b&p...

Έχουν πέσει στα χέρια μου κ Remington express εξευρωπαϊσμενα από την αγορά της Εσθονίας αν θυμάμαι καλά, ίδιο στυλ κουτί με τα παραπάνω κ πυρίτιδα μβ36 και συγκέντρωτηρα z2m18... Υλικά b&p...
και πες μας τωρα ποσο πολυ σου αρεσαν???

Από καταστήματα της Ισπανίας είναι η φωτο..
Δεν τα εχω τσεκάρει να πωλούνται σε άλλη χώρα αλλά αυτό δεν σημαίνει πως δεν υπάρχουν κ αλλού..
Μάλλον είναι μια συνεργασία που στοχεύει σε συγκεκριμένες περιοχες...

Ιταλία B&P από ότι φαίνεται...

Άψογη εμφάνιση, πολύ καλαίσθητα φαίνονται! Και σίγουρα θα είναι γεμισμένα με τα καλύτερα υλικά!! Απλά μου κάνει εντύπωση ότι φέρουν το λογότυπο της ρεμ. Εκτός και αν η Β&Ρ γέμισε για λογαριασμό της Ρεμ.

Το είχα βρει καιρό σε έναν περίπατο με το σκυλί.Τώρα αξιώθηκα να το σφάξω.View attachment 88834View attachment 88835View attachment 88836View attachment 88837
Εχει την παλιας κοπης PSB-1 σε δοσολογια 1.80/1.85 ×33 διοτι τυγχανει να εχω το ιδιο φυσιγγι κομμενο, αλλα οι φωτο ειναι στο παλιό μου τηλ.

Υ.Γ.
Το διασπορας που εβγαζε, το ειχε στο 1.90×32,5gr με διασπορεα Winchester...(αμορτησερ ΙΔΙΟ με του Τασκώφ, αλλα με σταυρό και ΧΩΡΙΣ πέταλα πέριξ αυτού.

Εχει την παλιας κοπης PSB-1 σε δοσολογια 1.80/1.85 ×33 διοτι τυγχανει να εχω το ιδιο φυσιγγι κομμενο, αλλα οι φωτο ειναι στο παλιό μου τηλ.

Υ.Γ.
Το διασπορας που εβγαζε, το ειχε στο 1.90×32,5gr με διασπορεα Winchester...(αμορτησερ ΙΔΙΟ με του Τασκώφ, αλλα με σταυρό και ΧΩΡΙΣ πέταλα πέριξ αυτού.
Και ήταν μαύρος (ο διασπορέας) !!! ;).... Και στη δόση ... κοντά έπεσες !!! .my man..sarcastic.
https://www.hunterslife.gr/forums/threads/Παλιά-φυσίγγια.260/page-275#post-395303
:cool:

Σταμάτα μωρέ,ένα λάθος έκαναν οι άνθρωποι κατ εξακολούθηση...αμέσως ,να πεις πως ήταν ελαφριά!!
Και είμαι πριν πολλά χρόνια στα Αργύρια...να κουράζεται το μάτι από τις πολλές φασσες.Εχω στο διπλανό καρτέρι έναν με 3Α και να μου λέει...τι φυσίγγια έχεις?Zαγοραιο grande N5...αααα πολύ ελαφρύ φυσίγγι για φάσσα!

Και είμαι πριν πολλά χρόνια στα Αργύρια...να κουράζεται το μάτι από τις πολλές φασσες.Εχω στο διπλανό καρτέρι έναν με 3Α και να μου λέει...τι φυσίγγια έχεις?Zαγοραιο grande N5...αααα πολύ ελαφρύ φυσίγγι για φάσσα!
Χαχα!!

Υ.Γ.
Φυσιγγαρα το 3α με την psb1 το μαγαρησε η csb1

Back