Λογικά ιταλικός καλυκας winchester ,καψυλι και πυρίτιδα αμερικανική.Γνωρίζει κανείς το κάψουλι?????
Κωνσταντίνε η πυρίτιδα νομίζω είναι σιπε.....το κάψουλα με λευκό χαρτάκι αλλά μπορεί να είναι αμερικανικό....Λογικά ιταλικός καλυκας winchester ,καψυλι και πυρίτιδα αμερικανική.
Βαγγέλη οπότε μπορέσεις βγάλε μια φώτο τον συγκεντρωτηρα πάλι γιατί δεν καλοφαινεται . Συγνωμη για την αγγαρεία αλλά είναι κάτι που δεν βλέπουμε κάθε μέρα, είμαι και λίγο Στοκακιας που λένε τα παιδιά .
Εχθές όλος τυχαίος έψαχνα στοιχεία για το φαινόμενο ΔΣ, δυστηχως δεν υπάρχουν πολλά.
Το κόκκινο Βαγγέλη το είχα ακουστά από παλιούς περδικοκυνηγους που μιλούσαν με τα καλύτερα λόγια, ξέρουμε στοιχεία γιαυτο?Να και άλλα δύο που τα κρατάω δεν τα σφάζω.......super nobel και super nobel semi magnum!!!View attachment 11240View attachment 11241
Και τα δύο ήταν εξαιρετικά φυσίγγια ξέρω ότι γεμίζοτανε τότε με τις πυρίτιδες nobel classwon .....ως εκεί αλλά θυμάμαι ότι ο Γιάννης ο Πλευρωνακης είχε γράψει λεπτομέρειες για αυτά.Το κόκκινο Βαγγέλη το είχα ακουστά από παλιούς περδικοκυνηγους που μιλούσαν με τα καλύτερα λόγια, ξέρουμε στοιχεία γιαυτο?
μπέρδεψα τα μπούτια μου για τα ιταλικά ήθελα να πω ,συνήθως καψουλι και πυρίτιδα ήταν αμερικανικά.Κωνσταντίνε η πυρίτιδα νομίζω είναι σιπε.....το κάψουλα με λευκό χαρτάκι αλλά μπορεί να είναι αμερικανικό....
Μεγαλο δραμα φιλε εξου και του κλουφ που κανουν πολλα εμπορικα σε δυσκολες συνθηκες οπως εδω ΔραμαΑυτο εγραφα χτες . Σε κρυο κ υγρασια δραματικη μειωση των αρχικων κ πιεσεων .Εκει θελουμε η contra dosi οπως λενε οι Ιταλοι η Terma dosi οπως την λεω εγω
στο πολυ κρυο φιλε ολα κλαφ κανουνΜεγαλο δραμα φιλε εξου και του κλουφ που κανουν πολλα εμπορικα σε δυσκολες συνθηκες οπως εδω Δραμα
Εχει μερικα βαρανε καπως αλλα οταν εχει κρυο ολοι σπιτι καθοντε γι αυτο και δεν υπαρχουν φυσιγηια για κρυο στην αγορα και μη μου πει κανεις για τα γνωστα μπλε θα σκασω στο γελιοστο πολυ κρυο φιλε ολα κλαφ κανουν
Δεν γραφουμε μαρκες κ ουτε κατηγορουμε φιλε κανενανΕχει μερικα βαρανε καπως αλλα οταν εχει κρυο ολοι σπιτι καθοντε γι αυτο και δεν υπαρχουν φυσιγηια για κρυο στην αγορα και μη μου πει κανεις για τα γνωστα μπλε θα σκασω στο γελιο
Μην το λεςστο πολυ κρυο φιλε ολα κλαφ κανουν
Για πεςΜην το λες
Γιατί Γιάννη;;Μην το λες
Οχη βεβεα μονο τσαφ δεν κανει η κοντρα αν στηθη σωστα.σε παγο μηλαμε πανταΓιατί Γιάννη;;
Θες να πεις πως αν τα καργάρεις σε φόρτωμα ΔΕΝ θα κάνουν κλάφ;;;
Δηλαδή με τη sipe σε πιά δοσολογία σταματάει το κλαφ κ αρχίζει το μπαμ;;;Οχη βεβεα μονο τσαφ δεν κανει η κοντρα αν στηθη σωστα.σε παγο μηλαμε παντα
Εκει φιλε τρωει η μυγα σιδερο κ το κουνουπι ατσαλιΓενικα καπιοι βλεπουν τον 1° για κρυο δεν θιγω κανρναν απλα αυτο εχουν μαθει και επικρατει στα μεροι τους εγω μιλαω για -10-15 και βαλε με τρομερη υγρασια