Tolis SBE1
Banned
Μα αυτο ειπε ο Δημητρης απο εμπορικα τι κανουμε???Οχη βεβεα μονο τσαφ δεν κανει η κοντρα αν στηθη σωστα.σε παγο μηλαμε παντα
Μα αυτο ειπε ο Δημητρης απο εμπορικα τι κανουμε???Οχη βεβεα μονο τσαφ δεν κανει η κοντρα αν στηθη σωστα.σε παγο μηλαμε παντα
Αν εχει πουλια δεν μασαμε πουθενα ρε φιλε[QUOTE="Dimitris benelli αμα εχει πουλια δε καταλαβαινω τπτ
Αν πω κατη θα κραξουν οτη ειμαι εκτος προδιαγραφον παλη οποτε αστοΔηλαδή με τη sipe σε πιά δοσολογία σταματάει το κλαφ κ αρχίζει το μπαμ;;;
Uueg sipe 3 x43 lb6 τερνα πατημενο με κεντρικη συντηξη χαχα πλακα κανω παιδια μη το δωκιμασει κανεις σηγουρη αυτοκτονιαΔηλαδή με τη sipe σε πιά δοσολογία σταματάει το κλαφ κ αρχίζει το μπαμ;;;
Δεν παμε κυνηγιΜα αυτο ειπε ο Δημητρης απο εμπορικα τι κανουμε???
Σε αυτο συμφωνω απολυτα ε να σου ερχετε η φασσαρα στρωμενη στο ιλιοσπορο μεσα στο χιονι στα 30 μετρα και πολλα λεω και να την κλανεις ρε φιλε κλουφ πρρρρρρ καλυτερα σπιτιΔεν παμε κυνηγι
Πες μου εχω baikalΑν πω κατη θα κραξουν οτη ειμαι εκτος προδιαγραφον παλη οποτε αστο
Πολύ ωραία !!! Αλλά, αν μου επιτρέπεις, μια παρατήρηση: το τζαμάκι είναι κάπως "παραφωνία"... Φαίνεται πολύ "σύγχρονο" σε σχέση με τα υπόλοιπα υλικά ... Πιστεύω ότι θα τους ταίριαζε καλύτερα χαρτονάκι !!! (... τυπωμένο με το όνομα της πυρίτιδας και το Νο των σκαγιών) ...Καλησπέρα παίδες......θέλω να ευχαριστήσω τον Maikl για το όμορφο δώρο που μου έκανε και γω το αξιοποίησαν!! Είναι κάλυκες 67αρηδες με καψυλι 6,45 και μάλλινες πραγματικές και τα γέμισα με εξ ίσου παλιές πυρίτιδες (40ετων) σφραγισμένες και καλά φυλαγμένες c7 mb και jk6! Τα σεταπ που έκανα είναι:mb 6,45 2,15x32,5 και c7 perfecta 6,45 2,00x32,5 ρελιασμενα στο 61,70 δεδομένου ότι οι κάλυκες είναι 66,30View attachment 11602View attachment 11603
Στελιο έχεις απόλυτο δίκιο!!! Το ίδιο σκεφτόμουνα και γω........αλλά δεν είχα τα κατάλληλα χαρτάκια.......έχω τυπωμένα gualandi καλής ποιότητας σκληρά αλλά δεν έχω σε νούμερο 6 ........οπότε από το να βάλω σκέτα λευκά προτίμησα το τζαμακι ,που δεν το κρύβω μου αρέσει πολύ.........? Εντύπωση μου έκανε η ποιότητα του κάλυκα martigionhi!!!!!!Πολύ ωραία !!! Αλλά, αν μου επιτρέπεις, μια παρατήρηση: το τζαμάκι είναι κάπως "παραφωνία"... Φαίνεται πολύ "σύγχρονο" σε σχέση με τα υπόλοιπα υλικά ... Πιστεύω ότι θα τους ταίριαζε καλύτερα χαρτονάκι !!! (... τυπωμένο με το όνομα της πυρίτιδας και το Νο των σκαγιών) ...
Στέλιο!! Ένα setup τάδε (33gr) από πλαστικό κάλυκα, ΑΝ το ίδιο setup το γεμίσουμε σε χάρτινο θα πρέπει να τσιμπίσουμε λίγο ακόμη την πυρίτιδα ή μένει ακριβώς το ίδιο;;;Πολύ ωραία !!! Αλλά, αν μου επιτρέπεις, μια παρατήρηση: το τζαμάκι είναι κάπως "παραφωνία"... Φαίνεται πολύ "σύγχρονο" σε σχέση με τα υπόλοιπα υλικά ... Πιστεύω ότι θα τους ταίριαζε καλύτερα χαρτονάκι !!! (... τυπωμένο με το όνομα της πυρίτιδας και το Νο των σκαγιών) ...
Βαγγέλη αν κλείσεις με χαρτονάκι τσιμπάς κ 0,5 την πυρίτιδα επιπλέον;;;έχω τυπωμένα gualandi καλής ποιότητας σκληρά αλλά δεν έχω σε νούμερο 6
Εγώ ναι χαρτάκι και φέλος 0,05 πιο πάνω αλλά για να σου πω την αλήθεια προτιμώ το τζαμακι.......χαρτάκι πρέπει να είναι σκληρό και χοντρό και πλέον δεν το βρίσκεις έχω λίγα παλιά τυπωμένα!Βαγγέλη αν κλείσεις με χαρτονάκι τσιμπάς κ 0,5 την πυρίτιδα επιπλέον;;;
Έχω κ εγώ μερικά χαρτονάκια με νούμερα επάνω.Εγώ ναι χαρτάκι και τέλος 0,05 πιο πάνω αλλά για να σου πω την αλήθεια προτιμώ το τζαμακι.......χαρτάκι πρέπει να είναι σκληρό και χοντρό και πλέον δεν το βρίσκεις έχω λίγα παλιά τυπωμένα!
Μήπως εννοείς 0.05;;Βαγγέλη αν κλείσεις με χαρτονάκι τσιμπάς κ 0,5 την πυρίτιδα επιπλέον;;;
Ναι Bill...το διόρθωσα κιόλας γιατί μας βλέπει κ κόσμος...Μήπως εννοείς 0.05;;
Bαγγελη βλεπω κοπηκες λιγο με τον χαρτοκοπτηΚαι το όνομα αυτού ΜΑΠΑΚΗΣ μπλε...View attachment 11212View attachment 11213
Ίσως το καλύτερο που έχω δοκιμάσει για πολύ χειμερινες συνθήκες!!!!View attachment 11206View attachment 11207View attachment 11208