Kostas ContraDosi
Moderator
Ισως καλο σημαδι;;;Τις τελευταίες μέρες αρκετές καλημανες..... Νωρίς για τις περιοχες μας. Τις ευνόησαν οι βροχές βέβαια αλλά πρωτη φορα τόσα πουλια.
Εμενα λογικο μου ακουγεται για εσας στα βορεια.....
Ισως καλο σημαδι;;;Τις τελευταίες μέρες αρκετές καλημανες..... Νωρίς για τις περιοχες μας. Τις ευνόησαν οι βροχές βέβαια αλλά πρωτη φορα τόσα πουλια.
Πολύ καλές! Τι φακό έχετε πάνω;Σήμερα βρέθηκα στις παραλίες της περιοχής ... και διαπίστωσα πως είχε καλό πέρασμα από διάφορα παρυδάτια ... (τις προηγούμενες μέρες βροχοπούλια και λασποσκαλίδες δεν είχα δει)
Λευκοσουσουράδα είχα δει από τα τέλη του Αυγούστου αλλά σήμερα είχε περισσότερες και σε διάφορα μέρη ...
Είναι bridge camera compact ...Πολύ καλές! Τι φακό έχετε πάνω;
Άντε εσύ ειδικά έχεις αργήσει αδικαιολόγητα...Είναι bridge camera compact ...
Ακόμα είμαι στο στάδιο της προετοιμασίας, για να πάρω καλή μηχανή και τηλεφακό !![]()
Είναι bridge camera compact ...
Ακόμα είμαι στο στάδιο της προετοιμασίας, για να πάρω καλή μηχανή και τηλεφακό !![]()
Θα είχα τελειώσει ... αλλά όσο διαβάζω άλλαξα σχέδια για τον μέλλοντα εξοπλισμό ... (μη ρωτήσεις πόσο χαχαχαχαχα) και χρειάζομαι λίγο χρόνο ακόμα.Άντε εσύ ειδικά έχεις αργήσει αδικαιολόγητα...
Καψάλης??
Τσίκος, Μπέκιος, Βέρα, Βελισσάρης...Καψάλης??
Ειπα να την αναφερω να ξερεις, αλλα ειπα να μιλησω λιγο πιο σοβαρα.....
Ελα μου ντε.....παω κι εγω και μιλαω σε καθρεφτη....Εμένα βρήκες...
![]()
@Γιώργος 82 , έλα καιρό είχε....Εμένα βρήκες...
![]()
Είναι ντεφορμέ τώρα τελευταία@Γιώργος 82 , έλα καιρό είχε....
Κοκκινονούρες τα λεμε εμεις...κ οντως με πολυ κρυο εμφανιζονται...Έχει γεμίσει ο τοπος τέτοια σήμερα.... Στο περίβολο του εργοστασίου είναι παντού και πάρα πολλά. Οι καρβουνιαρηδες ειδικά εμφανίζονταν με κρύα...View attachment 58677
κοκκινοκωλια ρε!!!Κοκκινονούρες τα λεμε εμεις.
Έτσι.....κοκκινοκωλια ρε!!!