Για τα νέα 686 θα χρησιμοποιήσω μέρος της φράσης του Γράμμου.Να με συγχωρέσουν οι κάτοχοι αλλά τενεκέδες.Και η beretta δεν βγάζει πάνω κάτω στην ίδια τιμή με το 828 και το 525 κάποιο μοντέλο;
Για τα νέα 686 θα χρησιμοποιήσω μέρος της φράσης του Γράμμου.Να με συγχωρέσουν οι κάτοχοι αλλά τενεκέδες.Και η beretta δεν βγάζει πάνω κάτω στην ίδια τιμή με το 828 και το 525 κάποιο μοντέλο;
Τενεκέδες ή υπέρ-τιμημένα;Για τα νέα 686 θα χρησιμοποιήσω μέρος της φράσης του Γράμμου.Να με συγχωρέσουν οι κάτοχοι αλλά τενεκέδες.
Και τα δύο,ιδίως ξύλα και εικόνα δείχνουν υποδεεστερα και από κάποια τούρκικα.Τενεκέδες ή υπέρ-τιμημένα;
Δεν έχω εικόνα ούτε εμπειρία από δίκαννα γι'αυτό ρωτάω
Μπορεί κάποιος να παραγγείλει ένα B. Rizzini σούπερ-ποζέ άς πούμε με συγκεκριμένες προδιαγραφές;Νομίζω ένα Zoli είναι πολύ καλύτερο! Από το 828.
Το 525 σταθερή αξία.
Επίσης τα B.Rizzini
Εξαγορασμένη από την beretta και αυτήΚαι η γαλλική CHAPUIS είναι μία ποιοτικότατη οπλοβιομηχανία, με ιδιαιτέρως κομψά και σικάτα δίκαννα...!!! Και πλάγια και ορθόκαννα...
Ιδού και μια γρήγορη ματιά σε ένα από τα πλαγιόκαννά της:
www.youtube.com/shorts/vO2sSwL527o
Ορίστε κι απ' τον επίσημον ιστότοπον τής εταιρείας:
Πλαγιόκαννα: www.chapuis-armes.com/en/side-by-side-rifle/
Ορθόκαννα: www.chapuis-armes.com/en/shotgun/
(Ντάξει... ολίγον τι ''αλμυρά'' στις τιμούλες τους...)
Αυτό είναι καλό αλλά δεν βλέπω πουθενά αναφορά σε διπλές σκανδάλες στο site της εταιρείας.Έχει custom shop επομένως δέχεται με το ανάλογο τίμημα View attachment 68789
Λογικά θα φτιάχνουν εάν τους ζητηθεί και σε αλληλεπίθεταΑυτό είναι καλό αλλά δεν βλέπω πουθενά αναφορά σε διπλές σκανδάλες στο site της εταιρείας.
Ίσως να μην φτιάχνουν κάν όπλο διπλοσκάνδαλο.
Στην ίδια κατηγορία τιμής, σίγουρα, το 525 που είπες.Και ποιες είναι οι επιλογές πέρα από το b525;;;;
Ωραία τα Guerini αλλά ξεφεύγουν, πάς για 3000€ πάνω κάτωΣτην ίδια κατηγορία τιμής, σίγουρα, το 525 που είπες.
Επίσης το Guerinni Magnus κι ένα όπλο που το εκτιμώ πολύ, το breda pegasso.
Για τα νέα beretta δεν έχω γνώμη.
Τα παλιά ήταν, πολύ καλά όπλα.
Πλέον δεν είναι value for money.Όσον για τα ορθόκαννα δίκαννα τής CAESAR GUERINI, αυτά διαθέτουν ένα αρκετά καλό ''value for money'', διότι αυτά που προσφέρουν συνολικά (ύψιστη ποιότητα κι αισθητική, αξιοπιστία και χειροποίητο σκάλισμα!!), σε σχέση με τις τελικές τιμές τους, αποτελούν αρκετά συμφέρουσες προτάσεις...!!!
είδα ότι εκτός από το Invictus έχεις και το Essex, τα έχεις ανεβάσει κάπου αυτά? επειδή μαρέσουν παρα πολύ τα caesar αν θες βάλτα διπλα διπλα και ανέβασε μερικές καλές φωτογραφίες για να δω πως είναι, (μαρέσουν υπερβολικά τα guerini) Nομίζω ότι πολλά όπλα ειναι πανεμορφα στις επαγγελματικές φωτογραφίες αλλά όταν τα βλέπω από κοντά σε μαγαζιά μπορώ να σου ότι δεν εχουν καμια σχέση.Όσον για τα ορθόκαννα δίκαννα τής CAESAR GUERINI, αυτά διαθέτουν ένα αρκετά καλό ''value for money'', διότι αυτά που προσφέρουν συνολικά (ύψιστη ποιότητα κι αισθητική, αξιοπιστία και χειροποίητο σκάλισμα!!), σε σχέση με τις τελικές τιμές τους, αποτελούν αρκετά συμφέρουσες προτάσεις...!!!
Άλλες ποιοτικότατες εταιρείες τού χώρου, έχουν πιο ακριβές τιμές σε αντίστοιχα, ποιοτικότατα, premium μοντέλα τους...!!
Και αναλογιστείτε σοβαρώς και κάτι άλλο, πολύ σημαντικό: η CAESAR GUERINI μετρά μόλις 23 έτη ζωής(!) και απ' τα πρώτα της χρόνια καταφέρνει με την ύψιστη ποιότητά της να βρίσκεται στην κορυφή παγκοσμίως...!!! Έχει κατακτήσει την Ευρώπη, αλλά κυρίως τις ΗΠΑ (την μεγαλύτερη μακράν αγορά όπλων), όπου ήδη έχει φτάσει την επιτυχία και την καταξίωση που έχουν οι κολοσσοί του χώρου, BERETTA & BROWNING...!!!
Τέλος, το ''after sale service'' τής CAESAR GUERINI είναι υποδειγματικό, ειδικά στις ΗΠΑ που έχουν μέγεθος Ηπείρου...!!! Παίζει κι αυτό σπουδαιότατο ρόλο...!!!
Έχω το πρώτο BER 687 και επίσης το BREDA Vega Lusso της δεκαετίας του 90.Τα τελευταία 686/687 δεν με πείθουν ότι είναι εφαμιλλης ποιότητας. Ειδικά τα σχέδια με λέιζερ είναι φτηνιαρικα, χίλιες φορές να άφηναν την μπασκουλα γυμνή αλλά καλά γυαλισμενη.Για τα νέα 686 θα χρησιμοποιήσω μέρος της φράσης του Γράμμου.Να με συγχωρέσουν οι κάτοχοι αλλά τενεκέδες.
Κοιτούσα πέρσι στην έκθεση στο περίπτερο της Beretta το 686 και έλεγα μέσα μου τι είναι τούτο που θέλει και 2000+ €.Έχω το πρώτο BER 687 και επίσης το BREDA Vega Lusso της δεκαετίας του 90.Τα τελευταία 686/687 δεν με πείθουν ότι είναι εφαμιλλης ποιότητας. Ειδικά τα σχέδια με λέιζερ είναι φτηνιαρικα, χίλιες φορές να άφηναν την μπασκουλα γυμνή αλλά καλά γυαλισμενη.
Πλέον δεν είναι value for money.
Ύψιστη ποιότητα, ούτε κατά διάνοια!
Τίποτα πάνω τους δεν είναι χειροποίητο!
Έχω το πρώτο BER 687 και επίσης το BREDA Vega Lusso της δεκαετίας του 90.Τα τελευταία 686/687 δεν με πείθουν ότι είναι εφαμιλλης ποιότητας. Ειδικά τα σχέδια με λέιζερ είναι φτηνιαρικα, χίλιες φορές να άφηναν την μπασκουλα γυμνή αλλά καλά γυαλισμενη.
Για την σειρά 686-7 δεν συμφωνούμε . Καμία σχεση η ποιότητα.Η αρτιότητα και ποιότητα όλων των μερών τους (εσωτερικών κι εξωτερικών) είναι αδιαμφισβήτητη...!!!