Πλαγιόκαννο

Το ότι δεν πείθουν εσένα προσωπικώς αγαπητέ μου, δεν σημαίνει καθόλου ότι, όντως, δεν είναι ποιοτικά τα τωρινά BERETTA... Και βέβαια είναι ποιοτικά...!!! Η BERETTA είναι κορυφαία σε όλα της και μάλιστα ανέκαθεν...!!!
Η αρτιότητα και ποιότητα όλων των μερών τους (εσωτερικών κι εξωτερικών) είναι αδιαμφισβήτητη...!!!
Η BERETTA είναι σημείο αναφοράς στον κόσμο τών όπλων...!!!
Με μπόλικα φάουλ

Νικηφόρε μου, σε βρίσκω, αν μη τι άλλο, ''αυστηρόν'' ολίγον τι...!!

Μια χαρά όπλα είναι τα CAESAR GUERINI...!!! Aπό το πάνω ράφι...!!!

Το σκάλισμα σε όλα τα μοντέλα της, πλην μόνον του figura, είναι τελειωμένο στο χέρι...!!! Το διατυμπανίζει η ίδια η εταιρεία αυτό...

Τα ξύλα τους, σκέτο ''ποίημα''...!!!

Η αισθητική τους, αξεπέραστη...!!!

Μηχανολογικά και λειτουργικά, έχουνε αποδείξει και με το παραπάνω την αξιοπιστία κι αντοχή τους στις πιο ''δυνατές'' κι απαιτητικές αγορές τού κόσμου...!!!

Οι τιμές τους, λογικές γι' αυτά που προσφέρουν...!!!

Τέλος, έχουνε αποσπάσει - και συνεχίζουν να αποσπάνε - πλήθος βραβείων από ειδικούς κι επαγγελματίες τού χώρου...!!!

Τι άλλο πια, να ζητήσει κανείς...;;;
Ναι σε όλα όσα γράφεις,αλλά ίσως δεν φτάνουν για να χαρακτηριστούν υψίστης ποιότητας
Συνήθως στα υψίστης ποιότητας συγκαταλέγονται αυτά που έχουνε όσο το δυνατόν περισσότερη χειροποίητη εργασία αν δεν κάνω λάθος

Ναι σε όλα όσα γράφεις,αλλά ίσως δεν φτάνουν για να χαρακτηριστούν υψίστης ποιότητας
Συνήθως στα υψίστης ποιότητας συγκαταλέγονται αυτά που έχουνε όσο το δυνατόν περισσότερη χειροποίητη εργασία αν δεν κάνω λάθος

Έτσι όπως το θέτεις, θα συμφωνήσω...
Μα κι εγώ, εξαιρώ τα κατά παραγγελίαν, 100% χειροποίητα όπλα...
Αναφέρομαι κυρίως εις την μαζική παραγωγή...
Εκεί πάντως, στη μαζική παραγωγή δηλαδή, η Guerini ''σκίζει'' και συγκαταλέγεται σίγουρα στους καλύτερους...!! Σαφώς άνω τού μέσου όρου...!!

η CAESAR GUERINI μετρά μόλις 23 έτη ζωής(!) και απ' τα πρώτα της χρόνια καταφέρνει με την ύψιστη ποιότητά της
Εδώ έγινε το μπέρδεμα Νικόλαε
Το ύψιστη ποιότητα με την υψηλή ποιότητα
Εκεί πάντως, στη μαζική παραγωγή δηλαδή, η Guerini ''σκίζει'' και συγκαταλέγεται σίγουρα στους καλύτερους...!! Σαφώς άνω τού μέσου όρου...!!
Είναι και πεντάμορφα τα άτιμα......

είδα ότι εκτός από το Invictus έχεις και το Essex, τα έχεις ανεβάσει κάπου αυτά? επειδή μαρέσουν παρα πολύ τα caesar αν θες βάλτα διπλα διπλα και ανέβασε μερικές καλές φωτογραφίες για να δω πως είναι, (μαρέσουν υπερβολικά τα guerini) Nομίζω ότι πολλά όπλα ειναι πανεμορφα στις επαγγελματικές φωτογραφίες αλλά όταν τα βλέπω από κοντά σε μαγαζιά μπορώ να σου ότι δεν εχουν καμια σχέση.

Κων/νε, απ' το GUERINI Essex είχα ανεβάσει την περασμένη Παρασκευή μερικές φωτό απ' το δικό μου, αυτό καθεαυτό όπλο...

Εδώ είναι: www.hunterslife.gr/forums/threads/Άδεια-αγοράς-κυνηγετικού-όπλου.4394/page-2

Το μοντέλο Essex δεν βρίσκεται πια στην γραμμή παραγωγής τού εργοστασίου εδώ κι αρκετά χρόνια...

Όσο για το GUERINI Invictus, πάλι είχα ανεβάσει μερικές φωτό τού δικού μου όπλου, τότε που μου ήρθε...

Εδώ είναι κι αυτό: www.hunterslife.gr/forums/threads/caesar-guerini-invictus.3455/page-3

Και δύο επίσημα βιντεάκια τής CAESAR GUERINI για το ολόιδιο μοντέλο που κατέχω εγώ, δηλαδή το INVICTUS 1 Sporting...

www.youtube.com/watch?v=ipS9KSBWNho & www.youtube.com/watch?v=Qcmho6APrrs

7.png

Last edited:
Τα αλληλεπίθετα τής BERETTA ήτανε ανέκαθεν, συνεχίζουνε να είναι, και θα είναι για πάντα ΚΟΡΥΦΑΙΑ...!!! Και απ' την άποψη τής ύψιστης ποιότητας κατασκευής (τις μηχανές και τα ρομπότ τής BERETTA δεν τα διαθέτει καμία άλλη εταιρεία στον κόσμο), αλλά και απ' την άποψη τής ευφυέστατης κι αρτιότατης μηχανολογικής σχεδίασης...!!!

Το BREDA PEGASO είναι ένα άριστο σουπερποζέ, ισάξιο άλλων, πολύ πιο ακριβών...!!! Ήτανε (διότι εδώ και πολλά χρόνια πια, δεν κατασκευάζεται) ''φασόν'' κατασκευή τής ANTONIO ZOLI (άλλη ποιοτικότατη εταιρεία κι αυτή), για λογαριασμό τής BREDA... Το BREDA PEGASO είναι ουσιαστικά το ίδιο όπλο με το μοντέλο ANTONIO ZOLI COLUMBUS, το οποίο βρίσκεται κανονικά στην γραμμή παραγωγής τής ZOLI... Οι μόνες διαφορές αναμεταξύ των, είναι μερικές επουσιώδεις αλλαγές στην εξωτερική σχεδίαση και διάκοσμο...
Βγαλανε κατι βλαβες τα μονοσκανδαλα ZOLΙ .κυκλοφορησαν εδω κατι 20σαρακια πανεμοφα αλλα .............

Τωρα που θα σενιαρο το ζαμπαλα τηφλα ναχη το μερκελ .very funny.
κατοχος φιλε γιαννη ενως ZAPALA BERI MAGNOYM πριν αρκαιτα χρονιααααα ωραιω τουφεκι με 5 τσοκ μονοσκανδαλο αυτωματους εξωλκηςς αλα μας τα χαλουσε λιγο στα κιλααααα δεν ητανε για μπεκατσα

Μιαν αποστολή στον κυρ Ντίνο Παπατσαρούχα (ή κι αλλού, αν προτιμάς) για μιαν εσωτερική λείανση... κι έγινε σαν καινούργιο!!!
Φαίνεται πως έχει πολύ ''ψωμί'' στις κάννες κι άνετα σηκώνει ένα honing...
Τα υπόλοιπα είναι όντως πταίσματα...
Μακάρι να είναι και αρκούντως σφικτό στα κλειδιά του, αλλά και σε καλή κατάσταση ο εσωτερικός του μηχανισμός...
Όπως και να 'χει... όλα φτειάχνονται άμα το θελήσεις...!

Μιαν αποστολή στον κυρ Ντίνο Παπατσαρούχα (ή κι αλλού, αν προτιμάς) για μιαν εσωτερική λείανση... κι έγινε σαν καινούργιο!!!
Φαίνεται πως έχει πολύ ''ψωμί'' στις κάννες κι άνετα σηκώνει ένα honing...
Τα υπόλοιπα είναι όντως πταίσματα...
Μακάρι να είναι και αρκούντως σφικτό στα κλειδιά του, αλλά και σε καλή κατάσταση ο εσωτερικός του μηχανισμός...
Όπως και να 'χει... όλα φτειάχνονται άμα το θελήσεις...!
Ρε Νίκο στα χέρια οπλουργου είναι να το στείλει στον Παπατσαρουχα να κάνουνε τι συμβούλιο ,άντε με το κάθε ρημαδι ,πρώτα τα αφήνουν να καταστραφούν και μετά περιμένουν να είναι ασφαλή για χρήση .Δεν έχουμε καταλάβει τι γίνεται κατά τον πυροβολισμό μου φαίνεται.

Back