Τι θα χαίρονται?Έτσι θα το χαίρονται και τα τρισέγγονά σου !
Ώπα Ώπα για πε νούμερο τριγλυκερίδια και χοληστερίνηΠρώτα χαλάμε εμείς και μετά τα όπλα
Σωστή συντήρηση, σωστά πυρομαχικά και εάν χρειαστεί προληπτική αλλαγή ορισμένων εξαρτημάτων και κρατάνε για αρκετές δεκαετίες (εξαιρούνται όπλα που έφυγαν εξαρχής ελλατωματικά από το εργοστάσιο)
Όταν πήρε την 302 ο πατέρας μου πρέπει να ήμουν μωρό ακόμα
Ο πατέρας μου πέθανε,εγώ στις τελευταίες εξετάσεις βρέθηκα με λίγη χοληστερίνη και λίγα τριγλυκερίδια και η 302 εάν την βγάλω από την θήκη κελαηδάει λές και αγοράστηκε χθές
Νούμερα δεν θυμάμαι δεν είναι και κάτι τραγικόΏπα Ώπα για πε νούμερο τριγλυκερίδια και χοληστερίνη
Άρχισε το περπάτημα μην περιμένεις το κυνήγι
Με την 302 οι τιμές ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΑΥΞΗΜΕΝΕΣ!Ώπα Ώπα για πε νούμερο τριγλυκερίδια και χοληστερίνη
Άρχισε το περπάτημα μην περιμένεις το κυνήγι
Όχι μόνο.Τι θα χαίρονται?
Το οφθαλμολουτρο?
Κακή συνήθεια κάπνιζα 3 πακέτα την ημέρα Marlboro ορέ πούστη μου το γράφω και το νιώθωΝούμερα δεν θυμάμαι δεν είναι και κάτι τραγικό
Το θέμα είναι ότι καπνίζω εκεί στραβώνει πολύ η δουλειά
Σε όπλο που ΚΑΤΕΧΩ θα έλεγα που την βάζω!Όχι μόνο.
Την μεταπωλητική αξία που την βάζεις ;
Όπλο εκατοντάδων ετών σε πραγματικά ΑΡΙΣΤΗ κατάσταση.
Σαν κάτοχος αυτό που έχω δεί ότι χρειάζεται ,κοντάκι στα μέτρα σου και εναλλασσόμενα τσοκ,δεν χρειάζεται να του αλλοιώσεις την καταγωγή.Αλλιώς, παίρνεις ένα Baikal και το πάς στον Παπατσαρούχα.Κι έχεις όπλο,όπως το θές.
Αν δεν σε νοιάζει,η μεταπώληση.
Τρυφερα!!!Αντε και να το χαιδέψεις και λίγο!
Γιατί άσχημη είναι μια οικογενειακή μάζωξη για οφθαλμολουτρο;;Τι θα χαίρονται?
Το οφθαλμολουτρο?
Μωρέ καλή είναι!Γιατί άσχημη είναι μια οικογενειακή μάζωξη για οφθαμολουτρο;;
Ετσι ακριβώς...Πρώτα χαλάμε εμείς και μετά τα όπλα
Σωστή συντήρηση, σωστά πυρομαχικά και εάν χρειαστεί προληπτική αλλαγή ορισμένων εξαρτημάτων και κρατάνε για αρκετές δεκαετίες (εξαιρούνται όπλα που έφυγαν εξαρχής ελλατωματικά από το εργοστάσιο)
Όταν πήρε την 302 ο πατέρας μου πρέπει να ήμουν μωρό ακόμα
Ο πατέρας μου πέθανε,εγώ στις τελευταίες εξετάσεις βρέθηκα με λίγη χοληστερίνη και λίγα τριγλυκερίδια και η 302 εάν την βγάλω από την θήκη κελαηδάει λές και αγοράστηκε χθές
Τι τα μαζευεις? το μόνο που κατάλαβα είναι ότι έχεις 2 τουλάχιστον. ψαχνω το κυνηγετικό το ελαφρύ μήπως σου βρίσκεται κανα τετοιο?Κων/νε, απ' το GUERINI Essex είχα ανεβάσει την περασμένη Παρασκευή μερικές φωτό απ' το δικό μου, αυτό καθεαυτό όπλο...
Εδώ είναι: www.hunterslife.gr/forums/threads/Άδεια-αγοράς-κυνηγετικού-όπλου.4394/page-2
Το μοντέλο Essex δεν βρίσκεται πια στην γραμμή παραγωγής τού εργοστασίου εδώ κι αρκετά χρόνια...
Όσο για το GUERINI Invictus, πάλι είχα ανεβάσει μερικές φωτό τού δικού μου όπλου, τότε που μου ήρθε...
Εδώ είναι κι αυτό: www.hunterslife.gr/forums/threads/caesar-guerini-invictus.3455/page-3
Και δύο επίσημα βιντεάκια τής CAESAR GUERINI για το ολόιδιο μοντέλο που κατέχω εγώ, δηλαδή το INVICTUS 1 Sporting...
www.youtube.com/watch?v=ipS9KSBWNho & www.youtube.com/watch?v=Qcmho6APrrs
View attachment 68859
Σου είχα στείλει πριν λίγο καιρο για ένα όπλο αν σε ενδιαφέρει πες μουΤι τα μαζευεις? το μόνο που κατάλαβα είναι ότι έχεις 2 τουλάχιστον. ψαχνω το κυνηγετικό το ελαφρύ μήπως σου βρίσκεται κανα τετοιο?
Βαγγέληπλαγιοκαννο Bignotti του 64 προσεξτε τις φθορες στον καθρεπτη και στο εσωτ των.καννωνView attachment 68902View attachment 68903View attachment 68904
Τι εννοείς Νικόλαε, ''λελογισμένη''...;;
Τι τα μαζευεις? το μόνο που κατάλαβα είναι ότι έχεις 2 τουλάχιστον. ψαχνω το κυνηγετικό το ελαφρύ μήπως σου βρίσκεται κανα τετοιο?
Να είσαι γερός, με υγεία να τα χαίρεσαι!!!Φίλε Κων/νε, δεν προορίζω κάποιο προς πώλησην. Προς το παρόν τουλάχιστον...
Γνήσιος οπλόφιλος είμαι, για την ακρίβεια ''δικαννόφιλος'', κι έχω καταφέρει να κάμω μιαν συλλογή από 10 συνολικά δίκαννα, 8 ορθά & 2 πλάγια... (Στα 10, συμπεριλαμβάνω και το Ellipse Evo Light τής Caesar Guerini, το οποίο θα γίνει δικό μου προσεχώς...)
Για την ιστορία, ακριβώς τα κάτωθι είναι, όλα κι όλα μου:
Δίκαννα ορθόκαννα (cal. 12):
(1) Antonio Zoli Columbus Gold, (2) Beretta SV 10 Perennia 1 (Kick Off system), (3) Browning Cynergy Hunter Light, (4) Caesar Guerini Essex, (5) Caesar Guerini Invictus 1 Sporting, (6) Marocchi Finnclassic 512 SD Light, (7) SKB 605 S, (8) Caesar Guerini Ellipse Evo Light.
Δίκαννα πλαγιόκαννα (cal. 12):
(9) Armitalia di Lucchini (under lever), (10) Ugartechea 40 EX.