Πλαγιόκαννο

Παιδιά κληρονομισα από ένα θείο της μάνας μου 2 πλαγιοκαννα
Το ένα είναι ένα μπαικαλ(made in ussr)με 72 ποντους κάννες και με τσοκαρισμα 1-3το οποίο έχει χρησιμοποιηθεί σχεδόν ελάχιστα και είναι σε καλή κατάσταση....
Το άλλο είναι ένα τοz με κοκόρια(made in ussr και αυτό) με 70 πόντους κάννες και νομίζω ότι έχει 1-3 τσοκαρισμα αλλά δεν βρήκα πουθενά να το λέει,και αυτό ειναι σε ψιλό καλή κατάσταση αλλά και τα 2 όπλα έχουν περίπου 15 χρόνια να ρίξουν, Εννοείται ότι το μπαικαλ θα σινιαριστει και θα κυνηγηθεί κανονικά φέτος αλλά το άλλο το ψιλό φοβάμαι λίγο,γνωρίζει κανείς για το τοζ;είναι καλά όπλα σαν τα μπαικαλ;
View attachment 75697

View attachment 75699
Ντουφεκαρες με υγεια να τα χαρείς θα τα βρουν και τα παιδιά σου!!!

Καλοδουλευτα Χρήστο!
Και τα δύο βγαίνουν από την ίδια κοιλιά.
Τα ΤΟΖ θεωρούνται ένα τι καλύτερα...
Όπως και να'χει είναι θεριά και τα δύο.
Κοίτα για σφραγίδες στο σημείο που εφάπτονται κανες με βάση.
Όπως και να'χει,είναι 2' δουλειά για έναν οπλουργο να μετρήσει το τσοκαρισμα.
Το ΤΟΖ,πιθανότατα,έχει 18,5 αυλούς.
Για μέτρα το τελείωμα....
Σε ευχαριστώ πολύ Γιάννη,θα πάω να το κοιτάξω και θα το μετρήσω.......

Το ένα είναι ένα μπαικαλ(made in ussr)με 72 ποντους κάννες και με τσοκαρισμα 1-3το οποίο έχει χρησιμοποιηθεί σχεδόν ελάχιστα και είναι σε καλή κατάσταση....
Το άλλο είναι ένα τοz με κοκόρια(made in ussr και αυτό) με 70 πόντους κάννες και νομίζω ότι έχει 1-3 τσοκαρισμα αλλά δεν βρήκα πουθενά να το λέει,και αυτό ειναι σε ψιλό καλή κατάσταση αλλά και τα 2 όπλα έχουν περίπου 15 χρόνια να ρίξουν, Εννοείται ότι το μπαικαλ θα σινιαριστει και θα κυνηγηθεί κανονικά φέτος αλλά το άλλο το ψιλό φοβάμαι λίγο,γνωρίζει κανείς για το τοζ;είναι καλά όπλα σαν τα μπαικαλ;
View attachment 75697

View attachment 75699
Καλορίζικα!!! Ωραίο το Τoz είναι 12αρι διαμέτρημα;

View attachment 75697

View attachment 75699
Καλοτουφεκα Χρησταρα, να τα χαρείς!!!
Με ένα φυσιγγακι στα μέτρα του Baikal, θα τα ξεκρεμαει η Πελαγία από κει που δε θα φτάνεις εσυ..... .my man.
Να τα χαρείτε!!!

View attachment 75697

View attachment 75699
Με ένα τέτοιο ΤΟΖ ξεκίνησα τρελα όταν έφυγα απο το χωριό και το άφησε ο πατέρας μου στο πατάρι πλημμύρισε σκουριάσει και μετά τέλος
Πολύ ωραίο όπλακι

Βαγγέλη δεν γράφει πουθενά για 66,τι να σου πω τώρα.....
Έβγαλα και μερικές φώτο ακόμα να σου δείξω....
View attachment 75744

View attachment 75745

View attachment 75746
Λογικα ειναι 3/1 .Απο φυσιγγι οχι πανω απο 34γρ Οπως ειπε και ο μαστρογιαννης θα το ευχαριστηθεις.terror.Οταν το μονταρεις χωρις την παπια με τις καννες επανω στην βαση ,με το αριστερο χερι πιανεις βαση και με το δεξι πιανεις καννες.Με ηπιες κινησεις δες εαν οι καννες εχουν τζογους δεξια -αριστερα και πανω κατω Μην το δεσεις σε καμια μεγκενη για να το κανεις αυτο!!.yelling.Ξ

Λογικα ειναι 3/1 .Απο φυσιγγι οχι πανω απο 34γρ Οπως ειπε και ο μαστρογιαννης θα το ευχαριστηθεις.terror.Οταν το μονταρεις χωρις την παπια με τις καννες επανω στην βαση ,με το αριστερο χερι πιανεις βαση και με το δεξι πιανεις καννες.Με ηπιες κινησεις δες εαν οι καννες εχουν τζογους δεξια -αριστερα και πανω κατω Μην το δεσεις σε καμια μεγκενη για να το κανεις αυτο!!.yelling.Ξ
Οκ Βάγγο σε ευχαριστώ πολύ και θα το κοιτάξω :)

Back