Πλαγιόκαννο

Ευχαριστω και παλι για τις ευχες σας, εχω μια - δυο φωτο αλλα δεν γνωριζω τον τροπο να τις προβαλλω....
Κύριε Σταύρο δείτε στο παρακάτω θέμα. Αν δεν τα καταφέρετε μπορείτε να μου τις στείλετε στο vebarbar@yahoo.gr και θα το φτιάξω εγώ :)

http://www.hunterslife.gr/forums/threads/Ανέβασμα-Φωτογραφίας.35/

Ευχαριστω και παλι για τις ευχες σας, εχω μια - δυο φωτο αλλα δεν γνωριζω τον τροπο να τις προβαλλω....

Κύριε Σταύρο δείτε στο παρακάτω θέμα. Αν δεν τα καταφέρετε μπορείτε να μου τις στείλετε στο vebarbar@yahoo.gr και θα το φτιάξω εγώ :)

http://www.hunterslife.gr/forums/threads/Ανέβασμα-Φωτογραφίας.35/

To ugartechea του κύριου Σταύρου :)

To ugartechea του κύριου Σταύρου :)

Βασιλη σε ευχαριστω πολυ για ολα, να εισαι καλα.
πανέμορφο είναι και σε άριστη κατάσταση όπως δείχνει η φωτό
να το χαίρεσαι και να το τουφεκίσουμε λιγακι :)

Καλορίζικο Σταύρο, να το χαίρεσαι. Πανέμορφο είναι !!!
Τα δίκαννα Ugartechea τα έχω σε μεγάλη εκτίμηση. Το όνομα αυτό το γνώρισα πρώτη φορά πριν 20-25 χρόνια, από αμερικάνικα περιοδικά που διάβαζα τότε μετά μανίας, όταν είδα διάφορες αναφορές σε δίκαννα κλασσικού στυλ, που κατασκεύαζε τότε για λογαριασμό του Bill Hanus, που τα εισήγαγε στην Αμερική με την ονομασία "Birdguns", σε διαμετρήματα μικρότερα του 12, με ιδιαίτερη έμφαση στο αγαπημένο μου 16. Και τα οποία είχαν μεγάλη πέραση στους κυνηγούς κυρίως του ruffed grouse, αλλά και γενικότερα στο "upland hunting". Και παρόλο που δεν ήταν "με ολόκληρες φωτιές" αλλά απλά boxlock και πολύ λιτά σε διακόσμηση (προφανώς για να είναι πιο προσιτά στον μέσο αμερικανό κυνηγό), ήταν πολύ όμορφα και κομψότατα.

Καλοριζικο Σταυρο. Ευχομαι να ειναι οπως το εχεις ονειρευτει. Και σε πρωτη ευκαιρια φτιαξε του ενα κοντακι αριστερο ;)
Βίκτωρα σ' αυτό διαφωνώ κάθετα. Όταν έχεις ένα "κλασικό δίκαννο ανώτερης ποιότητας", κάποιου γνωστού κατασκευαστή - ακόμη κι αν δεν είναι διασημότητα ... σαν τη Η&Η - ΔΕΝ "του βάζεις χέρι", και προπαντός δεν του αλλάζεις κάποιο από τα original κύρια τμήματά του.
Ξέρεις ότι δεν είμαι της άποψης κάποια όπλα να είναι μόνο για τη βιτρίνα, αλλά πρέπει να χαιρόμαστε και τη χρήση τους ... Ωστόσο ένα τέτοιο όπλο, όταν μάλιστα δεν πρόκειται να αποτελέσει το κύριο όπλο σου αλλά θα χρησιμοποιηθεί λίγο περιστασιακά, αν δεν έχεις την τύχη ή τη δυνατότητα να το κάνεις παραγγελία, να φτιαχτεί εξ αρχής στα μέτρα σου, δεν το πειράζεις εκ των υστέρων, απλά προσπαθείς να προσαρμοστείς εσύ σ' αυτό, όσο είναι δυνατόν, για τις λίγες φορές που θα το χρησιμοποιείς.
Προσωπική μου άποψη ...
Μην το συγκρίνεις με τα δικά μας "εργαλεία", που τα έχουμε για να τα λιώνουμε ολοχρονίς στο σκοπευτήριο και στο τσιχλοκυνήγι, και που είναι λογικό (και απαραίτητο) να τα φέρουμε στα μέτρα μας, για να εκμεταλλευτούμε στο έπακρο τις δυνατότητες τους ...

Λεβεντες σας ευχαριστω και παλι για τις ευχες σας. Ο Στελιος "πιανει" τον παλμο μου αλλα και ο Βικ εχει τα δικηα του. Καλα να ειμαστε ολοι κα κανουμε
τα γουστα μας, τις κουβεντες μας κλπ. Συνεχιζουμε τις αναζητησεις...

Εχετε δικιο. Ομως εφοσον αποκτας ενα οπλο που γουσταρεις, και δεν ειναι στα μετρα σου εξ'αρχης, το να φτιαξεις ενα κοντακι, εστω στις κλισεις που επωμιζεις δεν ειναι και δραστικη κινηση. Ισως, και λογω Αγγλε κοντακιου, να μπορει να γυρισει λιγο αυτο που ηδη εχει. Δε μιλαω να φτιαξεις κατι δραστικο, ή εντελως ξενο ως προς τη φιλοσοφια του οπλου (πχ ενα εντονο πιστολε ή λαβη με palm swell) που οντως αλλαζει την οψη και την κλασσικοτητα της γραμμης του.

Χρηστικο ειναι και τωρα, και φυσικα χρηστικο θα γινει και οταν (και αν) φτιαχτει. Απλα στη δευτερη περιπτωση θα θελει λιγοτερη προσαρμογη για να το μαθεις.

Και στο λεω εγω που οπως ξερεις εχω προσαρμοστει εγω στα οπλα μου, και οχι το αντιθετο. Απλα βλεπω οτι με απλες και μελετημενες κινησεις, η προσαρμογη αυτη ειναι και ευκολοτερη

Να κ ο Ισπανός του γαμπρού σταθερό 1-3 με άυλο 18,3 τον κατάφερα επιτελούς να το βγάλει από το μπαούλο μιας κ δεν κυνηγάει πλέων κ μου το έδωσε να το καθαρίσω κ να το δοκιμάσω,έχει αρχίσει να έχει να πιάνει σκουριές άλλα ευτυχώς όχι σοβαρές μόλις πέρασα λίγο αντισκουριακο άρχισαν να φεύγουν μόνο στην μπασκουλα μια κ δεν είχα κάποια καλή αλοιφή,τα άσχημα είναι άλλου μιας κ έχει πολύ τζόγο στα κλειδιά αφού το είχε ξετιναξει στις βαριές γομώσεις,επίσης κατέστρεψε κ το κοντάκι όταν το είχε κάνει ανακατασκευή αντί να πάει σε κάποιον να το φτιάξει γιατί είχε σαπίλες το έτριψε πολύ το έκανε παιδικό στη λάβει εκτός αυτού έχει κ κλείσει προς τα αριστερά,Αρχίζω να τον πριζονω να το φτιάξει ελπίζω να το κάνει γιατί είναι ότι πρέπει για μπεκάτσα;)
how do i print screencertificity.com
image upload no size limitcertificity.com
picture upload sitescertificity.com
image postcertificity.com
post imgcertificity.com
upload imagemcertificity.com

Το κουνημα παντως πρεπει να φτιαχτει, αν θες να το ξαναδοκιμασεις και να το ριξεις. Σαφως και το κοντακι, αλλα το κουνημα νομιζω προεχει
θέλω άλλα δεν κρίνεται από μένα θα βάλω όμως την πείθω μου να γίνει

Back