Όχι beavertail, splinter δισκάνδαλο και πιστολοειδή.Οπως το λες με bevertail παπια κ καννες 3" δισκανδαλο με αγγλε ισιο κοντακι
Όχι beavertail, splinter δισκάνδαλο και πιστολοειδή.Οπως το λες με bevertail παπια κ καννες 3" δισκανδαλο με αγγλε ισιο κοντακι
Τι να το κανεις το τριιντζο χρυσανθε?Οπως το λες με bevertail παπια κ καννες 3" δισκανδαλο με αγγλε ισιο κοντακι
Ευχαριστώ Νικόλα. Λοιπόν, εκτός αυτά που πολύ σωστά αναφέρει ο Τάσος, η μεσαία σφραγίδα με τα χιαστί όπλα και το 2 στη μέση σημαίνει ότι πέρασε προκαταρκτική δοκιμή διπλή, δηλ. 2 φυσίγγια από κάθε κάννη.H πρωτη σφραγιδα δειχνει οτι εχει περασει απο την τραπεζα δοκιμων στο Ειμπαρ,και η τελευταια οτι ειναι δοκιμασμενο για ακαπνη πυριτιδα,Η μεσαια σφραγιδα δεν ξερω.
Πιεση δοκιμης περιπου στα 850bar.Εφοσον φτιαχτουν τα κλειδιά θα σου ελεγα τα φυσιγγια σου να μην υπερβαίνουν τα 600bar για να διατηρηθεί σε καλη κατασταση..
Μαζι σου φιλε μουΤι να το κανεις το τριιντζο χρυσανθε?
Για περισσότερο βαρος?αφου ποτε δεν θα ρίξεις μαγκνουμ ουτε κ στο λαγο..
Η αποψη μου ειναι μια:είτε είναι πλαγια ειτε είναι ποζε το πολυ μεχρι 36γρ κ αυτα οχι δυναμίτες κ ας αντέχει το οπλο..
Ειδικα στα πρωτα η γοητεια κ μονο που εκπεμπουν δεν αρμοζει να χρησιμοποιουν βαρια φυσιγγια..Χαλαει όλη η ομορφια τους..
Ειναι σαν να περναει ενα ομορφο αμάξι απο μπροστα σου κ να ειναι φορτωμενο με τσιμεντολιθους..
Δεν ξερω πως αλλιως να το πω..
Κύριοι σας ευχαριστώ πάρα πολύ για τις πληροφορίες σας είναι πολύ χρήσιμες,έχω αρχίσει το ψήσιμο στο γαμπρό μου να το φτιάξει επίσης κ το κράξιμο γιατί μου είπε τι φυσίγγια χρησιμοποιούσε κ το κατάντησε σε αυτή την κατάστασηΕυχαριστώ Νικόλα. Λοιπόν, εκτός αυτά που πολύ σωστά αναφέρει ο Τάσος, η μεσαία σφραγίδα με τα χιαστί όπλα και το 2 στη μέση σημαίνει ότι πέρασε προκαταρκτική δοκιμή διπλή, δηλ. 2 φυσίγγια από κάθε κάννη.
Τώρα για τον κατασκευαστή του: Αν είναι σωστός ένας κατάλογος που έχω, που τον είχα βρει στο ιντερνετ παλαιότερα ψάχνοντας στοιχεία για ένα παλιό ισπανικό δίκαννο (16αρι) ενός γείτονά μου, συμπεραίνω από τα γράμματα F.A. που υπάρχουν τόσο στη μπάσκουλα κάτω από το serial number, όσο και στις κάννες, ότι ο κατασκευαστής είναι κάποιος EUSEBIO ARIZAGA (... υπήρχαν κι άλλοι οπλοκατασκευαστές με το επώνυμο ARISAGA, ο JOSE, ο FLORENTINO, και ο IGNACIO, με διαφορετικά λογότυπα-σήματα).
Επίσης το γράμμα Κ που υπάρχει στη βάση και στις κάννες κάτω από το 12-70 (διαμέτρημα & μήκος θαλάμης) πιθανολογώ ότι συμβολίζει το έτος κατασκευής. Στα ισπανικά όπλα από το 1927 έως το 1998 νομίζω, το έτος κατασκευής συμβολιζόταν με ένα γράμμα (ή δυο γράμματα, η ένα γράμμα κι ένα αριθμό). Με την επιφύλαξη και πάλι ότι οι "πηγές" μου είναι σωστές ... το Κ αντιστοιχεί στο έτος 1938 ...
Για πε για πε..μου είπε τι φυσίγγια χρησιμοποιούσε κ το κατάντησε σε αυτή την κατάσταση
Άστα να πάνε Τάσο απο lambro μπλε biturbo condorΓια πε για πε..
Μπουρλοτιερης ο γαμπρος σου?
.asking. .buy buy. .buy buy. ... Ε, πως να αντέξει το κακόμοιρο !!! Δεν είναι και ... Baikal !!!Άστα να πάνε Τάσο απο lambro μπλε biturbo condor
Αυτο ξανα πες το δεν ειναι baika.asking. .buy buy. .buy buy. ... Ε, πως να αντέξει το κακόμοιρο !!! Δεν είναι και ... Baikal !!!
.asking. .buy buy. .buy buy. ... Ε, πως να αντέξει το κακόμοιρο !!! Δεν είναι και ... Baikal !!!
Ημουν σχεδον σιγουρος οτι θα μου ελεγες lambro..Εχουν σακατευτει δικαννα..Βέβαια δεν φταινε αυτα άλλα η άγνοια του κυνηγου..Άστα να πάνε Τάσο απο lambro μπλε biturbo condor
Να τα προσέχεις αυτά τα όπλα μπορεί να αποβούν μοιραίαΝικολα εχω μια αδυναμια στα οπλα που τα βλεπεις στα τεσσερα
ΝαιΝα τα προσέχεις αυτά τα όπλα μπορεί να αποβούν μοιραία
Η αν μας πέσει κανένα λαχείο θα τα πάρουμε αυτάΝαι
Αν αγορασεις φαμπαρμ στην ακριβη εκδοση η περαζζι και δωσεις πλαστα σιγουρα
Γιατι αληθινα με τις τιμες που εχουν δυσκολο το βλεπω
Τωρα για τα αλλα τα οπλα παντρεμενος τυγχανων τηρω το προτοκολο
Βλεπεις αλλα δεν πιανεις ha haaa
νομιζω η bernardeliΚανένα 12άρι πλαγιόκαννο με θαλάμες 3.5'' ξέρουμε να κατασκευάζει κάποιος ;
Η zabala κατασκεύαζε αλλά δεν θυμάμαι μοντέλο και αν ήταν 3" ή 3.5". Επίσης είχα δει ένα και σε διαμετρημα 10.Κανένα 12άρι πλαγιόκαννο με θαλάμες 3.5'' ξέρουμε να κατασκευάζει κάποιος ;