Πλαγιόκαννο

http://www.kirgias.gr/default.asp?page=detailview&CID=5&MID=3&langid=316&PID=684 filoi kalispera kserei kaneis tipota gia auto? Rotaei enas filos pou to epomise ston kirgia kai tou arese. Einai monoskandalo
Ωραία όπλα και παλιότερα ωραιότερα
τα τελευταία χρόνια που τα χαζεύω στις εκθέσεις φαίνεται καθαρά ακόμα και στο φινίρισμα η έκπτωση στην ποιότητα αλλά δυστυχώς αυτό συμβαίνει παντού
κατα τα άλλα είναι στιβαρά όπλα και με αντοχές για πάρα πολλά χρόνια με άριστες τουφεκιές αποδίδωντας καλύτερα σε γομώσεις μέχρι 32γρ
ένα παλαιότερο zabala σε καλή κατάσταση πωλείται στα 2/3 της τιμής του καινούργιου ;)
προσωπικά αν διέθετα 900 ευρώ θα πήγαινα σ ενα καλομεταχειρισμένο AYA η Ugartechea από Ισπανικά :)

http://www.kirgias.gr/default.asp?page=detailview&CID=5&MID=3&langid=316&PID=684 filoi kalispera kserei kaneis tipota gia auto? Rotaei enas filos pou to epomise ston kirgia kai tou arese. Einai monoskandalo
Καλά τα λέει ο Μάκης, προσωπικά νομίζω πως τα σημερινά Zabala δεν έχουν αντιστοιχία ποιότητας - τιμής, ή είναι οριακά ανεκτή πράγμα που δεν συμβαίνει στα Baikal. Με τα ίδια "καλούδια" μονοσκάνδαλο, αυτόματους εξολκείς και εναλλασσόμενα τσοκάκια 500 με 550Ε. Μένουν και 400Ε για όποια ρύθμιση των ξύλων.

Καλά τα λέει ο Μάκης, προσωπικά νομίζω πως τα σημερινά Zabala δεν έχουν αντιστοιχία ποιότητας - τιμής, ή είναι οριακά ανεκτή πράγμα που δεν συμβαίνει στα Baikal. Με τα ίδια "καλούδια" μονοσκάνδαλο, αυτόματους εξολκείς και εναλλασσόμενα τσοκάκια 500 με 550Ε. Μένουν και 400Ε για όποια ρύθμιση των ξύλων.
Ο Ρώσος μάλλον είναι η καλύτερη επιλογή στα ίδια λεφτά και δυσκάνδαλο και τσοκάκια aftermarket και ξύλα custom σε μέτρα και αισθητική.

το παλιό της εταιριας, ειναι (απο οτι ξερω) αρκετα ποιοτικο...τα καινουργια bernardelli (νομιζω ειναι τουρκικα? ) αστα...δεν...
οσο για την χρηματικη αξια των παλιων, δεν ξερω...απλα, να ξεει τι πουλαει ο κατοχος...γιατι εχω δει και πολλα εμπορικα οπλα, που οι ιδιοκτητες μοστραρουν ( απο αγνοια? απο πονηρια? δεν ξερω) ενα ''συλεκτικο'' και ζητουν τον ουρανο με τ'αστρα...

Στην ποιότητα κατασκευής!!μπορεί οι Τούρκοι να έχουν προχωρήσει στην κατασκευή όπλων,όμως στην ποιότητα κατασκευης και στα μέταλλα είναι πίσω σε σχέση με Ιταλούς και υπολοιπους κατασκευαστές πολλών δεκαετιών πίσω από αυτους;)

Ποια βλητικη υπεροχη?Βαφτιζοντας το ντεμι σε β.κυλυνδρο?Παντως πιανει το κολπο,εδω πωλειτες οπλων θεωρουν οτι η καννες ινβεκτορ-πλας οτι ριχνουν απλα ανοιχτα,ετσι ειναι αυτες,με το ιδιο τροπο πιστευουν και στις υπερκαννες,και αμα τους πεις και τιποτα σου λενε οτι ειναι επαγγελματιας.Good for them!

Προσωπικα δεν εχω δοκιμασει ποτε οπλο με τουρκικη καννη αν κ ειμαι πολυ περιεργος για να ειμαι ειλικρινης... Αρκετοι, πολλοι απο αυτους με μεγαλη εμπειρια, υποστηριζουν οτι εχουν πολυ καλη βλητικη αποδοση... Δεν νομιζω αυτο να ωφειλεται μονο στο οτι ονομαζουν τα τσοκ πιο σφιχτα, αλλωστε δεν σημαινει οτι επειδη θα σφιξεις το τσοκ θα παρεις κατ αναγκη κ αυξημενη βλητικη αποδοση... Μπορει σε γενικη ποιοτητα να υστερουν, σε ποιοτητα καννης πολυ θα ηθελα να πεσει μια στα χερια μου ομως ετσι απο περιεργεια...

Προσωπικα δεν εχω δοκιμασει ποτε οπλο με τουρκικη καννη αν κ ειμαι πολυ περιεργος για να ειμαι ειλικρινης... Αρκετοι, πολλοι απο αυτους με μεγαλη εμπειρια, υποστηριζουν οτι εχουν πολυ καλη βλητικη αποδοση... Δεν νομιζω αυτο να ωφειλεται μονο στο οτι ονομαζουν τα τσοκ πιο σφιχτα, αλλωστε δεν σημαινει οτι επειδη θα σφιξεις το τσοκ θα παρεις κατ αναγκη κ αυξημενη βλητικη αποδοση... Μπορει σε γενικη ποιοτητα να υστερουν, σε ποιοτητα καννης πολυ θα ηθελα να πεσει μια στα χερια μου ομως ετσι απο περιεργεια...
Η καννη για να ριξει σφιχτα πρεπει να δωσεις τη καταλληλη γεωμετρια και σωστη εννοειται,η καννες δεν ριχνουν σφιχτα απο τυχει ουτε και απο πως ονομαζονται.

Η καννη για να ριξει σφιχτα πρεπει να δωσεις τη καταλληλη γεωμετρια και σωστη εννοειται,η καννες δεν ριχνουν σφιχτα απο τυχει ουτε και απο πως ονομαζονται.
Παρομοιο πραγμα λεμε... Δεν ριχνουν ολες σφιχτα κ σωτα... Προυποθετει πραγματα για να γινει αυτο σωστα κ οχι με μια ατρακτο 10 μετρα... ;) Για να λενε ολοι οτι οι τουρκικες εχουν τουφεκιες φαρμακι, περα απο τα τσοκ ολο κ κατι αλλο σωστο θα παιζει...

Παρομοιο πραγμα λεμε... Δεν ριχνουν ολες σφιχτα κ σωτα... Προυποθετει πραγματα για να γινει αυτο σωστα κ οχι με μια ατρακτο 10 μετρα... ;) Για να λενε ολοι οτι οι τουρκικες εχουν τουφεκιες φαρμακι, περα απο τα τσοκ ολο κ κατι αλλο σωστο θα παιζει...
Ενταξει αμα εχουν δοκιμαστει διπλα σε ελλατωματικες καννες ειναι αλλο θεμα,και οσο για το τι Λενε,ελαχιστα ειχαν οχι αληθεια,εστω και μιση αληθεια,και σε αυτο η πραξη το απεδειξε.

Καλημέρα παλικάρια..
Δυστυχώς φέτος δεν έχω βγάλει ακόμα άδεια θήρας, για να μπορώ να βγω να κάνω τις δοκιμές μου με τα φυσίγγια στα 4L μπετόνια μου.
Έχω ένα προβληματισμό. Έχουμε ένα πλάγιο, καλή ώρα baikal 43, και για χάρη του παραδείγματος με ανοιχτα τσοκ, πχ CYL-I.C. ή I.C.-L.M.
Γνωρίζω ότι δεν είναι το ιδανικό οπλο για μονόβολα, αλλα ο προβληματισμός γύρω από δαύτα περιστρέφεται.
Έχει δοκιμάσει κανείς ανάλογο στήσιμο.? Ποια πιστεύεται θα είναι η μέγιστη απόσταση που και οι δύο κάννες ρίχνουν σε ένα κύκλο 15cm(προσωπικό μεγιστο οριο) ή χονδρικα και τις δύο σε ένα μικρό μπετονάκι 4L.? Ειλικρινά πιστευω πως αυτό το οπλο(43) κρύβει ένα "πολυεργαλείο" μέσα του, και θέλω να το αναδείξω. Και να καταπιέσω τον εαυτό μου να μην σκεφτεται να πάρει και το ποζε 27 :D:D:D

Back