Ωραία όπλα και παλιότερα ωραιότεραhttp://www.kirgias.gr/default.asp?page=detailview&CID=5&MID=3&langid=316&PID=684 filoi kalispera kserei kaneis tipota gia auto? Rotaei enas filos pou to epomise ston kirgia kai tou arese. Einai monoskandalo
Καλά τα λέει ο Μάκης, προσωπικά νομίζω πως τα σημερινά Zabala δεν έχουν αντιστοιχία ποιότητας - τιμής, ή είναι οριακά ανεκτή πράγμα που δεν συμβαίνει στα Baikal. Με τα ίδια "καλούδια" μονοσκάνδαλο, αυτόματους εξολκείς και εναλλασσόμενα τσοκάκια 500 με 550Ε. Μένουν και 400Ε για όποια ρύθμιση των ξύλων.http://www.kirgias.gr/default.asp?page=detailview&CID=5&MID=3&langid=316&PID=684 filoi kalispera kserei kaneis tipota gia auto? Rotaei enas filos pou to epomise ston kirgia kai tou arese. Einai monoskandalo
Ο Ρώσος μάλλον είναι η καλύτερη επιλογή στα ίδια λεφτά και δυσκάνδαλο και τσοκάκια aftermarket και ξύλα custom σε μέτρα και αισθητική.Καλά τα λέει ο Μάκης, προσωπικά νομίζω πως τα σημερινά Zabala δεν έχουν αντιστοιχία ποιότητας - τιμής, ή είναι οριακά ανεκτή πράγμα που δεν συμβαίνει στα Baikal. Με τα ίδια "καλούδια" μονοσκάνδαλο, αυτόματους εξολκείς και εναλλασσόμενα τσοκάκια 500 με 550Ε. Μένουν και 400Ε για όποια ρύθμιση των ξύλων.
Δικαννο μοντελο της Μπεναρντελλι πλαγιο .Ξερει κανεις τι εστι bernardelli heminway? Οποιος ξερει ας πει
Σε τι υστερούν τα Τούρκικα δίκαννα για κάποιον που θέλει αξιοπιστία και βλητική υπεροχή;τα καινουργια bernardelli (νομιζω ειναι τουρκικα? ) αστα...δεν...
Η καννη για να ριξει σφιχτα πρεπει να δωσεις τη καταλληλη γεωμετρια και σωστη εννοειται,η καννες δεν ριχνουν σφιχτα απο τυχει ουτε και απο πως ονομαζονται.Προσωπικα δεν εχω δοκιμασει ποτε οπλο με τουρκικη καννη αν κ ειμαι πολυ περιεργος για να ειμαι ειλικρινης... Αρκετοι, πολλοι απο αυτους με μεγαλη εμπειρια, υποστηριζουν οτι εχουν πολυ καλη βλητικη αποδοση... Δεν νομιζω αυτο να ωφειλεται μονο στο οτι ονομαζουν τα τσοκ πιο σφιχτα, αλλωστε δεν σημαινει οτι επειδη θα σφιξεις το τσοκ θα παρεις κατ αναγκη κ αυξημενη βλητικη αποδοση... Μπορει σε γενικη ποιοτητα να υστερουν, σε ποιοτητα καννης πολυ θα ηθελα να πεσει μια στα χερια μου ομως ετσι απο περιεργεια...
Παρομοιο πραγμα λεμε... Δεν ριχνουν ολες σφιχτα κ σωτα... Προυποθετει πραγματα για να γινει αυτο σωστα κ οχι με μια ατρακτο 10 μετρα... Για να λενε ολοι οτι οι τουρκικες εχουν τουφεκιες φαρμακι, περα απο τα τσοκ ολο κ κατι αλλο σωστο θα παιζει...Η καννη για να ριξει σφιχτα πρεπει να δωσεις τη καταλληλη γεωμετρια και σωστη εννοειται,η καννες δεν ριχνουν σφιχτα απο τυχει ουτε και απο πως ονομαζονται.
Ενταξει αμα εχουν δοκιμαστει διπλα σε ελλατωματικες καννες ειναι αλλο θεμα,και οσο για το τι Λενε,ελαχιστα ειχαν οχι αληθεια,εστω και μιση αληθεια,και σε αυτο η πραξη το απεδειξε.Παρομοιο πραγμα λεμε... Δεν ριχνουν ολες σφιχτα κ σωτα... Προυποθετει πραγματα για να γινει αυτο σωστα κ οχι με μια ατρακτο 10 μετρα... Για να λενε ολοι οτι οι τουρκικες εχουν τουφεκιες φαρμακι, περα απο τα τσοκ ολο κ κατι αλλο σωστο θα παιζει...