Πλαγιόκαννο

Δεν γνωρίζω. Είδα το ιδιαίτερο σύστημα σκανδαλών που έχει για αυτό το έβαλα μήπως και ξέρει κάποιο παλικάρι από το φόρουμ κάτι...
στη φωτογραφία οι κάννες μοιάζουν για δαμασκηνές...
αν βολεύουν και οι σκανδάλες τότε μια χαρά !

.sarcastic..sarcastic. φίλε ούτε χρόνο δεν έχω κλείσει παντρεμένος...αν το πάρω θα με στείλει να κοιμάμαι με τον σκύλο.pray to God.
Τώρα που είναι νωρίς, με τα χρόνια μεγαλώνουν τα έξοδα !
Συγνώμη Κρητικοπούλα πήρες ; .sarcastic. Να τα χιλιάσετε .well done.

Ε καλα κι αλλες τα πανε αλλα εκπαιδεύθηκαν
ha haaa
Έχω καιρό ακόμα Ευριπίδη μέχρι να την εκπαιδεύσω .sarcastic.

Τώρα που είναι νωρίς, με τα χρόνια μεγαλώνουν τα έξοδα !
Συγνώμη Κρητικοπούλα πήρες ; .sarcastic. Να τα χιλιάσετε .well done.
Ευχαριστώ φίλε. Όχι Μηλιά πήρα που γνώρισα στην Κρήτη όμως. Και οι δύο πάντως ερχόμασταν Κρήτη μόνιμα χθες....my man.

Έχω καιρό ακόμα Ευριπίδη μέχρι να την εκπαιδεύσω .sarcastic.

Ευχαριστώ φίλε. Όχι Μηλιά πήρα που γνώρισα στην Κρήτη όμως. Και οι δύο πάντως ερχόμασταν Κρήτη μόνιμα χθες....my man.
Να έρθετε Βασίλη ! Να Φάμε τσι λαγούς μας, να πιούμε τα κρασά μας και θα παίξουμε και τσι μπαλοθίες μας. Επαγγελματικά αν είναι καλύτερα, ελάτε εδώ.

Να έρθετε Βασίλη ! Να Φάμε τσι λαγούς μας, να πιούμε τα κρασά μας και θα παίξουμε και τσι μπαλοθίες μας. Επαγγελματικά αν είναι καλύτερα, ελάτε εδώ.
Αυτό θα γίνει σίγουρα! Την υγεία μας να έχουμε μόνο! Τώρα για μόνιμα πολύ δύσκολο...ευχαριστώ πάντως :)

Πώς σας φαίνεται το παρακάτω robust??

18463767uy.jpg
Βασίλη νομίζω ότι δεν είναι robust αλλά το κατά πολύ σκριβότερο μοντέλο της manufrance το ideal και μάλιστα στην προγενέστερη του μορφή για αυτό οι σκανδάλες του έχουν αυτό το σχήμα.

Βασίλη νομίζω ότι δεν είναι robust αλλά το κατά πολύ σκριβότερο μοντέλο της manufrance το ideal και μάλιστα στην προγενέστερη του μορφή για αυτό οι σκανδάλες του έχουν αυτό το σχήμα.
Υπάρχει βέβαια και το robust ideal που είναι κάτε ενδιάμεσο αν καταλαβαίνω καλά...
DSCF0252.JPG

Σωστος Φωτη,συν ο μοχλος οπλισης χαρακτηριστικο κ αυτο τον ideal..
Aν δεν κανω λαθος πρεπει να ηταν τα μονα δικαννα με διπλο υποφυλακτηρα..

Υπάρχει βέβαια και το robust ideal που είναι κάτε ενδιάμεσο αν καταλαβαίνω καλά...
DSCF0252.JPG
Βασίλη καλημέρα όπως σωστά γράφεις ένα υβρίδιο είναι ανάμεσα στο ideal και robust.Για περισσότερες πληροφορίες για το συγκεκριμένο όπλο στην σελίδα oplognosia.gr του κ.Κυπρίδημου Οπλα 17/4/2014.Robust ideal ένα ενδιαφέρον υβρίδιο.Για να είμαι ειλικρινής εγώ αγνοούσα την ύπαρξη του συγκεκριμένου μοντέλου.

Back