Πλαγιόκαννο

Νικόλα η τιμή της θεάς (Dea) μπορεί να φτάσει τα 25000€
.very shoked.εμ τι θεα ειναι αυτη δεν πουλιεται οσο οσο
βρηκες καπου τον καταλογο τις εταιριας γιατι εψαχνα απο περιεργια να δω τιμες αλλα δε βρηκα
Πολλά μου φαίνονται τα 25.000 € για ένα κλασικό box-lock με sideplates (μισές φωτιές με διακοσμητικές πλάκες ) ... βέβαια ανάλογα τα ξύλα, το ότι φτιάχνεται στα μέτρα του πελάτη κλπ λεπτομέρειες ανεβάζουν την τιμή, αλλά μέχρι τα μισά περίπου (12000 - 14000) θα έλεγα ότι είναι ΟΚ ...
Λίγο που έψαξα κι εγώ για τιμές δεν βρήκα τίποτα, παρά μόνο αυτό το 20αρι στα 8.375 δολάρια ...
https://www.gunsinternational.com/g...game-20ga-30-quot---627-.cfm?gun_id=101021977

Έχω τον τιμοκατάλογο της Fausti, τον πείρα τον Χειμώνα από την HIT,το ανώτατο που φτάνει είναι στα 14000.
Άποψή μου είναι ότι δεν τα αξίζει ούτε το πλάγιο ούτε το ποζέ. Με αυτά τα χρήματα πέρνεις πολύ ανώτερο!

Να αποσαφηνίσουμε και κάτι!
Άλλο Custom made και άλλο Hand made!
Άλλο συναρμολογώ τα μέρη σύμφωνα με τον πελάτη και άλλο τα κατασκευάζω σύμφωνα με τον πελάτη!
Δυστυχώς οι περισσότερες εταιρίες συναρμολογούν έτοιμα βιομηχανικά μέρη όπλων και αυτοί και οι αντιπρόσωποί τους τα διαφημίζουν σαν χειρός! Αλλά δεν είναι έτσι! Επειδή σου έβαλε την κάννη,τα ξύλα και το σκάλισμα που ίσως να είναι το μοναδικό χειροποίητο πάνω στην κατασκευή, δεν σημαίνει αμέσως ότι πέρνει και τον τίτλο του χειροποίητου!

κ εγω απο ειδα τωρα σε ενα αμερικανικο σαητ δεν εφταναν το ψηλα οι τιμες
απο τι ειδα βγαζει κ δισκανδαλα αλλα τα περισοτερα μονοσκανδαλα .hair. παιζει πολυ μαρκετινγκ
στο dea sl woodcock μου αρεσε πολυ η παπια τι θεωρο πολυ βοηθητικη για το συγκεκριμενο κυνηγι

Νομιζω, ελαχιστες εταιριες κατασκευαζουν πλεον ΕΞΟΛΟΚΛΉΡΟΥ χειροποιητα οπλα,,αφου μπηκε η cnc στις εταιριες οπλων, οι πιο πολλες παιρνουν απο τις cnc, ετοιμες βασεις-καννες, και το μονο που κανουν στο χερι, ειναι η εφαρμογη αυτων, και ξυλινα μερη, στα μετρα του πελατη..

Back