Μάλλον δεν φταίει το καημένο το οπλάκι...βρε Λάμπη...Mου χάρισε μεγάλες κ καταστροφικές στιγμές .Θυμάμαι 74 φυσίγγια σε φάσσες κατά 80% ρουαγιάλ πήρα 7 φάσσες .
Τι να πεις...
Εδώ υπάρχει και επίσημη αντιπροσωπία...ALFA GAME του Ασπρογέρακα...
Επιλεκτική μνήμη φίλε Τάσο το μυαλό μου έχει μείνει σ'αυτά.
Διονυση,99.9% θα ταιριαζει υποφυλακτηρας απο αλλο ισπανικό.Εγώ που σκεφτόμουν εάν μπορούσα να βρω( που δεν βρηκα) έναν υποφυλακτυρα σκανδαλης για το Grulla μου να είναι ντεμι-πιστολε πριν κάνω καινούργιο κοντακι, μιας και με βολεύει καλύτερα το Ντεμι πιστολε, μου κάνει εντύπωση, που πήρα τηλ, τον Κουρκουλο,και μου λέει. Δεν γνωρίζω τα Grullaτο ίδιο μου είπε και ο παπαιωαννου μονο ο παπατσαρουχας και ο χατζιωτης τα ξέρουν....
Να σε καλά Στέλιο και θα το χαρείς πραγματικά! Είναι πραγματικά πολύ καλά όπλα! Ευχομαι να είσαι καλά και να σου τα φέρει έτσι και η ζωή ωστέ να πάρεις και το δικό μου και ακόμα καλύτερο!Μπήκα και εγώ στο club...με Μerkel 40e,71 cm και τσοκ 4/2.
(Αν και θα ήθελα το 60e του ppv)
Να σε καλά Στέλιο και θα το χαρείς πραγματικά! Είναι πραγματικά πολύ καλά όπλα! Ευχομαι να είσαι καλά και να σου τα φέρει έτσι και η ζωή ωστέ να πάρεις και το δικό μου και ακόμα καλύτερο!
Και μην ακούς τον μύθο για ποιοτικότερα τα ανατολικογερμανικά, τον οποίο τον έβγαλαν οι έμποροι για να αγοράζουν από έξω τσάμπα και να πουλάνε χρυσάφι εδώ!
Μου φαίνεται πολύ μακρικανο!https://www.car.gr/parts/view/18070594-hunting-weapons-double-shot-hunting-weapons-parker
Aν είναι σε πολύ καλή κατάσταση, καλή ευκαιρία...αν και νομίζω, στην αρχή το είχε χαμηλότερα σε τιμη,και μετά την άλλαξε...