Για ποιο πράγμα αν το φτιάχνει? Την δυσκάνδαλη σκανδαλοθήκη?Aραγε το φτιαχνει η perazzi, η άλλη εταιρια?
Για ποιο πράγμα αν το φτιάχνει? Την δυσκάνδαλη σκανδαλοθήκη?
Και εάν ναι, γιατί δεν γράφουν ότι υπάρχει δυνατότητα και με δύο σκανδαλες κυνηγετικό? Να πάρουν και ένα μερίδιο πωλήσεων από Κυνηγούς?Ναι...
Πολλά δεν λένε ότι φτιάχνουν και όμως τα φτιάχνουν! Αν το παραγγείλεις καινούριο δισκάνδαλο θα σου το φτιάξουν. Από ότι ξέρω από το δικό μου, αν και το πείρα μεταχειρισμένο μονοσκάνδαλο ζήτησα καινούρια δισκάνδαλη σκανδαλοθήκη και μου ζήτησαν από Ιταλία μεριά 1200 ευρώ για μαμά, η εδώ αντιπροσωπεία τουλάχιστον ο υπάλληλος με τον οποίο μίλησα λίγο πολύ με (.....), οπότε τους έριξα Χ. Την δουλειά μου την έκανα, αγοράζοντας μεταχειρισμένη Perazzi από Γαλλία 500 ευρώ.Ναι...
Πολη αξιοπηστο στηβαρο οπλο το εχω σε cal 12 μονοσκανδαλο ουτε διπλοτουφεκαει ουτε μου εχει δημιουργηση καπιο προβλημα στα κοντα 10 χρονια τωρα. Με διο λεξης αξιιπηστο και στηβαρο οπλαραΚαλησπέρα σε όλους. Θα ήθελα κάποιος συνάδελφος αν έχει πλαγιοκανο zabala μονοσκανδαλο να μου πει την εμπειρία του αν είναι αξιόπιστο η αν διπλοντουφεκαει. Θεωρώ ότι το δίκαννο πρέπει να έχει 2 σκανδαλες. Αλλά θέλω να πάρω cal 20 και νομίζω ότι βγαίνει μόνο με μια σκανδάλη. Για αυτό ρωτάω.
17,1 αριστερή και 17,6 δεξιά!Αν βλέπω καλά, κάποιο παλιό ιταλικό κοκοροτουφεκο, 900 ατμόσφαιρες δοκιμής, ατσάλι Vickers, αν δεν κουνάει μέχρι 32γρ μπορεί να το βάλει ο συνάδελφος. Προσπαθώ να καταλάβω τα τσοκ, αυλός 18.4 και τσοκ 2* και XF νομίζω αν βλέπω σωστά στην άκρη ένα 17.8 και ένα 17.1;;;
Γιώργο σε τι κυνήγι θα χρησιμοποιούσες αυτό το όπλο και με τι βάρη γομωσεων;....13/10 σύσφιξη η αριστερή και 8/10 η δεξιά;
Τσιχλοειδή, περιστεροειδή....μέχρι 30-31 γραμμάρια!Γιώργο σε τι κυνήγι θα χρησιμοποιούσες αυτό το όπλο και με τι βάρη γομωσεων;
Να ξέρεις ότι το συγκεκριμένο 20αρι θα είναι πιο βαρύ από 12αρι γιατί η βάση είναι 12αρα και έχουν προσαρμόσει τις κάνες. Επίσης σε τέτοια χρηματική κατηγορία τα μονοσκανδαλα είναι λαχείο. Αν επιτρέπεται σε τη τιμή το βρήκες;Καλησπέρα σε όλους. Θα ήθελα κάποιος συνάδελφος αν έχει πλαγιοκανο zabala μονοσκανδαλο να μου πει την εμπειρία του αν είναι αξιόπιστο η αν διπλοντουφεκαει. Θεωρώ ότι το δίκαννο πρέπει να έχει 2 σκανδαλες. Αλλά θέλω να πάρω cal 20 και νομίζω ότι βγαίνει μόνο με μια σκανδάλη. Για αυτό ρωτάω.